Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Νοε 2011

Δελτίο Τύπου τ. δημάρχου κ. Σπύρου Σοφρά


Δελτίο Τύπου
 4/11/2011

Τα μεγάλα έργα  που τυγχάνουν χρηματοδότησης από την περιφέρεια Αττικής και από το ΕΣΠΑ, είναι αποτέλεσμα και επιβράβευση των εμπνευσμένων και πετυχημένων επεμβάσεων και ενεργειών της προηγούμενης δημοτικής.
Στην 29η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την 2-11-2011 και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν καταγεγραμμένο ένα σημαντικότατο έργο για το νησί μας (όπως καταγράφεται ποιο κάτω), ένα έργο που η δική μας δημοτική αρχή το 2008 είχε στείλει την μελέτη, για οριστικό έλεγχο και έγκριση  στο ΥΠΕΧΩΔΕ, όπου έτυχε έγκρισης, ώστε να δύναται να υλοποιηθεί  κομματιαστά ή ολόκληρο το έργο ανάλογα με την ανεύρεση χρημάτων.
“6. Σκοπιμότητα υποβολής προτάσεως του Έργου «Κατασκευή συλλεκτήρων ομβρίων στις περιοχές Σαλαμίνας και Παλουκίων της Νήσου Σαλαμίνας» στο Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.’’
Ένα μέρος του έργου αυτού, με χρηματοδότηση της Νομαρχίας Πειραιά συνολικού ποσού 3.500.000 € δημοπρατήθηκε το 2009 και εκτελείται μέχρι σήμερα, είναι ένα μέρος  της μελέτης για τη πόλη της Σαλαμίνας (Αγίου Μηνά, Μιχαήλ Κριτσίκη, Παραλία Σαλαμίνας, Βουρκάρι, τρίγωνο πλατεία Αίαντος) ορισμένα εξ αυτών ήδη έχουν γίνει.
Στο ίδιο συμβούλιο,  εγκρίθηκε και ένα άλλο σοβαρό έργο για τον τόπο μας, που είχαμε ζητήσει, την συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Επεξεργασίας Επαναχρησιμοποίησης των Εκροών του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας στο πρόγραμμα ΕΠΕΡΡΑΑ.
Πληροφορούμαι επίσης ότι εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, θα εγκριθεί και μια άλλη μελέτη μας αξίας 7,5 εκατομμυρίων €,  πρόκειται για την διάνοιξη του δρόμο Αιαντείου – Κανακίων.
Θέλω να ευχαριστήσω,  ως πρώην Δήμαρχος τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό,  τον αντιπεριφερειάρχη ΕΣΠΑ & Καινοτομίας κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη,  καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη  Νήσων κ. Δημήτριο Κατσικάρη, για την πράγματι γενναία απόφαση χρηματοδότησης των μεγάλων  έργων  υποδομής για τον τόπο μας.
Πέραν αυτών, επιθυμώ να πληροφορήσω τους συνδημότες μας, ότι δεν θα τύχαινε έγκρισης και χρηματοδότησης καμία μελέτη κανένα έργο, από οιονδήποτε οργανισμό, όποιος και αν έκανε ένα υποβλητικό, αν η δική μας δημοτική αρχή με προσωπική εμμονή μου, δεν είχε ενεργήσει ώστε ο δήμος  να πάρει τελικά την Πιστοποίηση Εργασιών Α και Β Τύπου το γνωστό σε όλους ISO για τις υπηρεσίες του δήμου, απαραίτητη προϋπόθεση στην χρηματοδότηση και ανάληψη εκτέλεσης μεγάλων έργων, χρηματοδοτούμενων ιδιαίτερα από το ΕΣΠΑ.
Έτσι, η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Τσαβαρή το μόνο που είχε να κάνει ήταν να προωθήσει το υποβλητικό των μελετών που βρήκε έτοιμες και ώριμες πλέον. Καλό είναι να κομπάζουμε πλην όμως να ‘χουμε το πολιτικό ανάστημα να λέμε κι αλήθειες στον λαό.
Με τιμή
Σπύρος Σοφράς

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/11 09:53

    Ευτυχώς που ο κ. Σοφράς άρχισε να σχολείται με τα κοινά , διότι όσο ήταν Δήμαρχος δεν μπόρεσε να ασχοληθεί σοβαρά. Δυστυχώς όλες οι ενέργειές του ήταν φρένο και τροχοπέδη στην εξέλιξη των έργων και της πορείας του νησιού στην ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ είναι από το 2007 (ΕΣΠΑ 2007-2013). Κε Σοφρά δεν φέρατε ούτε ένα ευρώ στο νησί. Τι κάνατε από το 2007 τρία ολόκληρα χρόνια; Γιατί δεν βάλατε το επιτελείο σας και τους συμβούλους σας να προσπαθήσουν να εξασφαλήσουν χρήματα από το ΕΣΠΑ; Θα μου πείτε ποιον να είχατε βάλει, τον κ Σάντο ο οποίος ήταν ειδικός σύμβουλος σε θέματα τα οποία σας συμβούλευε και μόνο εσείς γνωρίζετε. Το μόνο που θα πρέπει να μάθατε από τον συγκεκριμένο ειδικό Σύμβουλο είναι πως να ξεχωρίζετε το μέγεθος των κουμπιών , διότι αυτά γνώριζε ο άνθρωπος και δεν είναι καθόλου υποτημητικό για τον ίδιο. Δεν μπορέσατε και δείξατε ανικανότητα να συνεχίσετε την αποχέτευση η οποία σταμάτησε από τον Δεκέμβριο του 2009 διότι δεν υπήρχαν χρήματα, τα οποία δεν μπορούσατε να βρείτε. Ήλθε αυτή η δημοτική αρχή να τρέξει από γραφείο σε γραφείο Υπουργικό και να πάρει σε χρόνο ρεκόρ 2 εκατομύρια ευρώ για να συνεχιστεί το έργο. Μήπως και αυτά είναι χρήματα με δική σας ενέργεια; Το μεγαλύτερο έργο αυτό της αποχέτευσης το οδηγήσατε σε αποτυχία και το αφήσατε σε εκρεμότητα διαρκείας, χωρίς να έχετε το πολιτικό θάρρος να προχωρήσετε στην δημιουργία του φρεατίου, που αυτή η δημοτική αρχή με τόλμη και αποφασιτηκότητα το έκανε και από την πρώτη στιγμή πριν από 2 μήνες, 250 κυβικά ακαθαρσίες που πήγαιναν στην θάλασσα , πάνε πλέον στην Ψυτάλεια. Με δική σας ευθύνη συμφωνήσατε πλήρως με το vaccum της αποχέτευσης , εκτοξεύοντας την τιμή από τα 16 εκατ. ευρώ στα 24 εκατομμύρια για λόγους που μόνοι εσείς ξέρετε, παρ΄όλες τις αντιρρήσεις της ΕΥΔΑΠ με την οποία συγκρουστήκατε εις βάρος των συμφερόντων του λαού της Σαλαμίνας. (3.5 εκατομμύρια ευρώ σας πήρε από το ταμείο όπου θα είχατε ξοφλήσει την τοπική αγορά) Επί τέλους σταματείστε και είναι καλύτερα τουλάχιστον εσείς να μη μιλάτε , διότι προκαλείτε και είναι αδύνατον να μη πέρνετε απαντήσεις. Ίσως όμως καλά κάνετε για να θυμομάστε αυτά που κάνατε επί θητείας σας και μέσα από τις απαντήσεις να μη ξεχνά και ο λαός της Σαλαμίνας την αποτυχημένη πορεία σας , που για αυτή την πορεία σας έφερε στην αντιπολίτευση και σας έβαλε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της αρνητικής ιστορίας του νησιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/11 10:41

    Κοντολογίς αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ότι είμαστε η δημοτική αρχή των έργων και της προοπτικής και θα αλλάξουμε τον τόπο πάντα προς το καλύτερο γιατί και πιστεύουμε σε αυτόν και σεβόμαστε τους πολίτες αυτού του απογοητευμένου τόπου από τους δημοτικούς άρχοντες που είχε στο παρελθόν. Εμπρός λοιπόν για την αλλαγή, την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση του τόπου που τόσο ανάγκη την έχει γιατί εμείς και μπορούμε και θέλουμε, όσο για τους άλλους που στέκονται αμέτοχοι και μονολογούν τον ίδιο το σκοπό τους ανακοινώνω ότι καλό είναι να αποφεύγουν την νοοτροπία των μπαχαλάκηδων που την έχουν καταστήσει ιδεολογία τους.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΣΤΟ KOULOURI NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/11 10:44

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΣΤΟ koulouri news ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/11 10:59

    Είστε η δημοτική αρχή του ενός και μοναδικού έργου, του φρεατίου και αυτό με απευθείας ανάθεση, και προδηλωμένο από το δήμαρχο του ποσοστού έκπτωση (διψήφιο νούμερο)παγκόσμια πρωτοτυπία, μνημείο διαφάνειας, πόσες συνδέσεις έχετε κάνει μέχρι σήμερα,τα λύματα στο δρόδο το κεντρο βρωμάει, ο κόσμος πληρώνει για το άδειασμα των βόθρων τους. Με εκκρεμότητα στην περιφέρεια και στη πληρωμή του εργολάβου. Πέστε μας ένα άλλο έργο που έχετε κάνει. Τώρα αν σας καίει η ανακοίνωση του Σοφρά τι να κάνουμε αυτά έχει η πολιτική. Ο Σοφράς κρίθηκε τώρα κρίνεστε εσείς η μπάλα στο γήπεδο και όχι στην εξέδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/11 11:05

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    1)Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    2) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.
    3) Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΜΑΝΙΦΑΤΟΥΡΕΣ.
    4) ΜΑΚΡΗΣ Ο ΤΟΡΠΙΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΜΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/11 11:14

    09.53 γιατί άραγε ο μονόλογος σου μαο θυμίζει την χθσινή ομιλία του αρχηγού σας στή Βουλύ. Λόγια χωρίς ουσία μέ σκοπό τήν παραμονή στήν εξουσία μέ κάθε κόστος και αντάλλαγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/11 13:10

    Τσαβαράκια, ο Σοφράς είν’ γεγονός σας έκαψε την πίτα πριν την δοκιμάσετε. Τι να κάνουμε τώρα όταν ο αρχηγός σας σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες. Δεν έχετε πια πολιτικό λόγο και το ρίχνετε στις ύβρεις κατά πάντων. Δεν βλέπετε τα χάλια σας στα δημοτικά συμβούλια; Τέτοια χάλια δεν είχε το ΔΣ ούτε επί Φήμη, πρόεδρος είν’ αυτός ο αγράμματος εμπαθής «καθηγητής»; Βάλτε ρε τον Κουτσιλαίο μπας και σας βγάλει ασπροπρόσωπους ξευτίλες. Πες τε μας για γιορτές και πανηγύρια που το χετε κι αφήστε τα μεγάλα έργα για πραγματικούς λαικους αγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/11 16:31

    Xαίρομαι φίλε μου που αναγνωρίζεις ότι ο Τζαβαρής πήρε διψήφιο νούμερο έκπτωσης στην κατασκευή του φρεατίου για την αποχέτευση. Δηλαδή στις 500.000 ευρώ επί 11% ποσοστό έκπτωσης 55.000 ευρώ. Χρήματα που πήγαν για άλλες ανάγκες του Δήμου. Αυτό έκανε ο Τζαβαρής , εσείς το λέτε που βρίζετε τον Τζαβαρή. Ακούστε λποιπόν τι έκανε ο δικό σας, ο Σοφράς. Σε έργο αποχέτευσης 26 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ πήρε έκπτωση 1% δηλαδή στα 26 εκατομύρια είχε έκπτωση 260.000 ευρώ. Εάν έπαιρνε έκπτωση 11% όπως πήρε ο Τζαβαρής στο φρεάτιο θα έιχε έκπτωση 2.860.000 ευρώ , δηλαδή ο Δήμος έχασε 2.600.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα τα στερήθηκε ο λαός της Σαλαμίνας. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά , είναι πολύ περισσότερα , διότι σε ένα έργο 26 εκατ η έκπτωση θα ήταν περίπου 30 ΜΕ 40%. Μην προκαλείτε λοιπόν Σοφράκια την κοινή γνώμη. Σήμερα το έργο θα είχε τελειώσει και δε θα ζητιανεύαμε χρήματα τα οποία στερούνται από τον λαό της Σαλαμίνας από έργα υποδομών. Για ποιές λοιπόν κατευθείαν αναθέσεις έχετε το θράσσος να μιλάτε. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/11/11 16:38

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΡΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ....ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/11/11 16:45

    Ο Ειδικός σύμβουλος είναι γνωστός, πέρα από την ειδικότητα στα κουμπιά πήρε μεταπτυχιακό στις Δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Ανέλαβε το νέο του ρόλο και την αντιπολιτευτική τακτική. Μετά την επιτυχία που οδήγησε τον κ. Σοφρά στις εκλογές τον οδηγεί σταθερά πλέον σε εκλογικά ποσοστά του κ. Αγαπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/11/11 21:52

    Κύριε ΣΟΦΡΑ σε αυτές τις εκλογές που ερχοντε πρώτον δεν θα συμπληρώσετε συνδυασμό κ δεύτερον αν λέω πάλι αν συμπληρώσετε με καμία 35 Αρια συνταξιούχους θα πάρετε απο 2 εώς 5%. ήδη κανένας δεν θύματα τίποτα επί δημαρχεια σας πόσο μάλλον σε 2 χρόνια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/11/11 22:28

    ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΕΡΕΨΑΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ
    ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/11/11 10:27

    ΕΞΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ
    ΕΞΩ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΕΞΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/11/11 11:28

    .....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΔΙΑΒΟΥΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ... ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ Δ.ΕΚΛΟΓΕΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΧΕΣΤΗΚΕ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΝ ΛΑΛΟΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΑΒΑΡΗ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ????ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ !!! ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ.Α.Π.!!!!ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΖΕΥΞΗ!!!!Χ.....Ε Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΆΛΩΝΙ!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ???? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ???? ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΕΕΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ??? ..... ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ....ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ .... ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ... ΓΙΑΤΙ(μόνο αυτοί που χρησημοποιούν το πορθμείο για την Σαλαμίνα κανουν τζίρο 30 εκατ τον χρόνο).... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.... ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ .....ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ(απο Περαμα) ΤΑ ΦΕΡΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.....Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50%......ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 8-12 ΦΕΡΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .....ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .....ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΥ ΘΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ...ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ...... ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!!ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.....ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ... ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.... Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ..... ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ...ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/11/11 18:44

    ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ! ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/11/11 20:41

    EIXATE MAΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΕΥΞΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/11/11 23:12

    Ζεύξη ; χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
    Αρπαχτή ; τον έχουν ξεσκίσει το Δήμο και δεν έχουν περάσει ούτε 10 μήνες. Σκέψου πού θα πάει το χρέος στα 4 χρόνια. Μόνο μια τρόϊκα στο Δήμο θα σώσει την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/11/11 11:21

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΥΜΗΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/11/11 17:20

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΗΜΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/11/11 21:40

    Ήρθαμε αντιμέτωποι με τον άκρατο ερασιτεχνισμό της αντιπολίτευσης που σαν στόχο είχε και έχει να δημιουργεί εντάσεις, αντιπαραθέσεις, ανταγωνισμούς μέσα από μια παιδαριώδη ανωριμότητα που της μειώνει το υποτιθέμενο κύρος που της αναλογεί, και επιμένει μέσα από επικίνδυνα επικοινωνιακά τρικ να υποβαθμίζει το χώρο της δημοκρατίας τα δημοτικά συμβούλια.

    διαβάστε την ιδεολογία των μπαχαλάκηδων koulouri news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/11/11 10:23

    Πολύ ωραία τα λες και είναι η πραγματικότητα αρκεί να αλλάξεις μία μόνο λέξη από το κείμενο.
    Αντί για "αντιπολίτευσης" να βάλεις "συμπολίτευσης", και τότε θα είναι τέλειο.
    Πίστεψέ με, είναι ότι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/11/11 17:41

    Τελικά από που είναι; Από τον Πειραιά είναι; Από την Σύμη είναι; Τουλάχιστον αυτά ξέραμε μέχρι τώρα. Τώρα μάθαμε ότι είναι και από την Κύπρο. Πιθανόν σε λίγο να υπάρχει και άλλη πατρίδα αυτό θα το μάθουμε , κάποιος θα το γράψει. Το σίγουρο είναι ένα, ότι είναι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας και στους πρώτους 10 μήνες έδειξε ότι είναι ικανός και με μια κληρονομιά χρέους 4ο εκατομύρια που παρέλαβε, παρουσιάζει έργο προτόγνωρο σε τόσο λόιγο διάστημα. Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες και όχι από που είναι ο παππούς του κιαι η γιαγιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.