Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Νοε 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....


Κε Διαχειριστά, αναφερόμενη στην σημερινή σας ανάρτηση με θέμα την ανακοίνωση-ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, θα ήθελα να κάνω το εξής σχόλιο:

Τόσο η λεζάντα όσο και η εισαγωγή της ανακοίνωσης του Δημάρχου επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την κοινή πλέον διαπίστωση, η οποία κατ’ επανάληψη έχει διατυπωθεί  τόσο από μένα όσο και από άλλους συναδέλφους, ότι ο Δήμαρχος εμφορούμενος από υπέρμετρη έπαρση και αλαζονεία αποβλέπει στην προσωπική του προβολή και μόνο, απαξιώνοντας κατά παράβαση κάθε ηθικού κανόνα τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και αυτό τούτο το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι και το κυρίαρχο Όργανο του Δήμου.

Κατά τη συζήτηση του θέματος, διέβλεψα αυτή την εξέλιξη γιαυτό και εναντιώθηκα στην διατύπωση της εισαγωγής του κειμένου, προσπαθώντας να τον προφυλάξω από ένα ακόμη ατόπημα, αλλά ….στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

       Προς ενημέρωσή σας, σας πληροφορώ ότι το θέμα του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ ήρθε και συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο,  εξαιτίας του σχετικού αιτήματος που είχε υποβληθεί από 25 άτομα και συγκεκριμένα από τον φορέα που ονομάζεται Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.  Βάσει του άρθρου 215 του ΔΚΚ , η συζήτηση είναι υποχρεωτική.

Η Δημ. Αρχή απέκρυψε επιμελώς την αίτηση αυτή, με προφανή σκοπό να προβάλει το θέμα ως προϊόν της δικής της (δήθεν) ευαισθησίας. 

Το Δημ.Συμβούλιο μετά από συζήτηση 2,5 ωρών αποφάσισε τη λήψη των μέτρων που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Συνεπώς η απόφαση είναι συλλογική του Δημ. Συμβουλίου και όχι ατομική του Δημάρχου ο οποίος έντεχνα προσπαθεί να την οικειοποιηθεί προς ίδιον πολιτικό όφελος βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, κολακεύοντας μάλιστα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Δεν νομιμοποιείται να υποκαθιστά τον Πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να κοινοποιεί και υπογράφει τις αποφάσεις του ΔΣ.

Διαβάζω:

«Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, σε εκτέλεση απόφασης του Δ.Σ. και αφού έλαβε υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες εξαιτίας της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης…..»

               Τι μας λέει εδώ ο Δήμαρχος;  ότι ναι μεν το ΔΣ, αλλά επειδή ο ίδιος έλαβε υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των πολιτών, γιαυτό και προβαίνει στη λήψη αυτών των μέτρων.  Αλήθεια; εάν παρ΄ελπίδα δεν ελάμβανε υπόψη την οικονομική κατάσταση, δεν θα προέβαινε στη λήψη αυτών των μέτρων;

Γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος ότι βάσει του Κώδικα υποχρεούται να εκτελεί τις αποφάσεις του ΔΣ, είτε του είναι αρεστές είτε όχι.

Συνεπώς, είναι ηλίου φαεινότερο ότι  η συμπληρωματική φράση « και αφού έλαβε υπόψη » είναι όχι μόνο περιττή αλλά και προσβλητική για τα μέλη του ΔΣ.

Αποσκοπεί δε, αποκλειστικά στην παραπλάνηση του αναγνώστη, προσπαθώντας έτσι να του περάσει και την προσωπική του (πάντα …..μοναδική) ευαισθησία και το ότι η απόφαση του ΔΣ τίθεται (δήθεν) υπό την κρίση του.

Η προσπάθεια σφετερισμού των αποφάσεων του ΔΣ από τον Δήμαρχο για προσωπική προβολή είναι επιλήψιμη και σίγουρα δεν του περιποιεί τιμή.    

Με τιμή
Ρούλα Νάννου

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/11 08:54

    Έχει απόλυτο δίκιο η κ.Νάννου.
    Είναι έτσι όπως τα περιγράφει.
    Τίποτα λιγότερο - τίποτα περισσότερο.
    Όσο και να προσπαθεί ο Κόγιας να την φιμώσει στο Δημ. Συμβούλιο, τίποτα δεν καταφέρνει.
    Το μόνο που κατάφεραν ήταν να την εξωθήσουν να βγαίνει στα μπλόγκς και στις εφημερίδες και να τους ξεφτιλίζει για τα καμώματά τους. Βλέπεις, η πένα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
    Άντε να την σταματήσουν τώρα !
    Αυτό καταφέρατε συντρόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/11/11 09:14

    Μονο η ΝΑΥΜΑΧΗΑ εχει α....δια.Οι αλλοι,δημαρχος,Κογιας,κλπ που απαρτιζουν την πληοψηφια,τζαμπα μαγκιες και φρου φρου κιαρωματα.Χαιδεψτε λιγο ακομα τον αρχιφασιστα τον Μαριδακη.Την επομενη στον Δημο να κανετε και γιορτη για τη χουντα παλιοφασιστες.Θα σας περιποιηθει καλα ο λαος της σαλαμινας.
    ΥΓ.γεια σου ρε δημοκρατη μεγαλε Καπετανακη χαχαχαχα.Να ζησει η Ντορα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/11 09:34

    Κάθε που διαβάζω μια ανακοίνωση ή ένα άρθρο της κ.Νάννου, με πιάνει μελαγχολία και αναλογίζομαι τι κάναμε.
    Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.
    Βέβαια, για να πω και την αλήθεια, δεν περίμενα να μας βγεί με το καλημέρα τόσο αλαζόνας και τόσο λαμόγιο.
    Ακόμα και τη μάντρα του Καλογήρου που ο άνθρωπος την έφτιαξε μόνος του, την χρέωσε στο Δήμο για να βάλουν τα λεφτά στην τσέπη.
    Κι όταν αντιληφθήκανε ότι θα γινότανε της κακομοίρας στο Δημ. Συμβούλιο, το αποσύρανε το θέμα. Αν είναι δυνατόν!
    τόσο απροκάλυπτα μωρέ;
    Ξεκουμπισθείτε από δω, παραιτηθείτε από δω, κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/11/11 12:51

    ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΡΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΠΙ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ; ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑ; ΚΑΝΕ ΤΟΥΠΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΛΑΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/11/11 14:21

    Καταρχήν φρόντισε να είσαι ποιο προσεκτικός όταν απευθύνεσαι σε εκλεγμένους όπως είναι η ναννου και επειδή εγώ την ψήφισα και με αφορά η συμπεριφορά σου να σου πω ότι είναι η τρίτη φορά που σας κατεβάζει τα βρακιά η ναννου, όπου σας πετυχαίνει σας ξεβρακώνει δηλαδή, όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για σας γιατί από ότι μαθαίνω τώρα που είσαστε μες τον έρωτα το ξεγύμνωμα είναι η κατάσταση που βρίσκεστε συνήθως, το να σας πετύχει κανείς ντυμένους είναι το δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/11/11 14:30

    12:51
    Άντε πνίξου ρε χαμένο κορμί.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους οπαδούς του Τσαβαρή. Αυτό είναι το επίπεδό τους. Επίπεδο Τρούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/11/11 17:38

    Ενώ ΕΣΥ ρε αληταρα αρ...δι βριζεις το Δήμαρχο το Καπετανακη και το Μαριδακη , Αυτο δεν ειναι επιπεδο Τρουμπας ; .Αυτο δεν ειναι φασισμός ;; Ερε;;; Να υποχρεωνομαστε με το ζόρι να διαβάζουμε τα αρρωστημενα σου σχόλια; Άντε χεσε λέω γω Μετοικε που μας ήρθες απ τα γκραβαρα να μας το παίζεις και κολουριωτης. Ραψε κουστούμι μήπως η Ρουλιτσα σου που την εβριζες τις προηγούμενες εκλογές , αξιωθει και σε βάλει υπουργό τύπου να ηρεμησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/11/11 17:43

    χάνεις την ψυχραιμία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/11/11 17:51

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΥΜΕΝΗ ΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/11/11 00:26

    17/11/11 09:14........ (kai oxi mono).......ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/11/11 00:40

    voylosto fasista akoma den perase to politexnio fasista royfiane xountoskylo kai meiodoth neneko
    kai esy kai to afentiko soy o apeythias,oyte h despoina den sas loipoi skoylikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/11/11 07:24

    Τι είναι αυτά που γράφεις κα Νάννου; Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι κάθε μέρα; Ποιος σε βάζει να βγάζεις παρόμοιες ανακοινώσεις; Μιλάς για αλαζονεία Δημάρχου ότι τάχα έβγαλε μία ανκοίνωση και θέλει να προβάλει τον εαυττό του αγνοώντας το Δημοτικό Συμβούλιο. Η ανακοίνωση του Δημάρχου διάβασες τι λέει; "Σε απόφαση εκτέλεση του Δ.Σ ..." Δυστυχώς ο Δήμαρχος με αυτήν την ανακοίνωση δεν γράφει την αλήθεια. Θα έπρεπε να σας διασύρει προσωπικά εσάς ΄και να γράψει εκτός από την κα Νάννου, διότι χωρίς λόγο μία τόσο σημαντική αποόφαση για τους πολίτες δεν ήταν ομόφωνη για μικροπρέπειες δικές σας. Και έχετε το θράσος να βγάλετε και ανακοίνωση δημοσιοποιώντας ακόμη περισσότερο το λάθος σας. Η πολιτική δεν είναι το σ, ή το ρ περισσότερο σε μία ανακοίνωση. Είναι η ουσία και αυτή την ουσία που στην περίπτωση αυτή είναι η συμπαράσταση στος πολίτες στο χαράτσι της ΔΕΗ είστε μακρία για λόγους μικροπολιτικής. Ο Δήμος Σαλαμνίνας δυστυχώς είναι ο μόνος Δήμος που δεν έβγαλε ομόφωνο ψήφισμα για το χαρατσι της ΔΕΗ με δική σας ευθύνη. Δυστυχώς το ίδιο κάνατε με την αδελφοποίηση στα Σαλαμίνια, όταμν 23 πολεις της Ελλάδας που αδελφοποιήθηκαν με την Σαλαμίνα , έβγαλαν ομόφωνες αποφάσεις και εμείς στη Σαλαμίνα δεν βγάλαμε. Επί τέλους μάθετε πότε πρέπει να λέτε ναί και πότε όχι στα Δημοτικά Συμβούλια, διότι κάθε μέρα εκτίθεστε πολιτικά. Χάσατε τελείως την ψυχραιμία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/11/11 07:55

    Καλημέρα Μάνο,
    Καλόστωνε κι ας άργησε, πούσουνα μωρέ και δεν μας έγραφες; Τσάμπα κουράζεσαι δεν πείθεις πια ούτε τον εαυτό σου πόσο μάλλον τους Κουτοκουλουριώτες όπως λέει κι ο αρχηγός σου.
    Τέλος σας πήραμε χαμπάρι, παπούτσι απ’ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο ΔΕΝ έχει ο Τσάβες ΚΑΜΙΑ ελπίδα σ’ αυτόν το τόπο, θα δεις τις εξελίξεις και θα εκπλαγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/11/11 09:14

    Ρε Μάνο, αυτά τα σ και τα ρ, γιατί δεν τα λες στο αφεντικό σου, που κάθεται σαν Βούδας εκεί πάνω, και σας γράφει όλους σας στα παληά του τα παπούτσια;
    Όλοι και πάντα έχουν λάθος και μόνο αυτός είναι πάντα αλάνθαστος;
    Πες μου μια περίπτωση που έχει δεχτεί όχι πρόταση έστω και μια λέξη από ότι έχει πει η αντιπολίτευση. ΚΑΜΙΑ.
    Βγάλε τις παρωπίδες, ξαναδιάβασε το κείμενο της Ρούλας και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/11/11 09:32

    Αυτη ειναι η Αλήθεια και εσείς που το παίζετε αντιχουντικοι και ήρωες του Πολυτεχνείου γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας σκοτωμενος μέσα στο Πολυτεχνείο ;;;;;; Δώστε μας ένα όνομα , μια μαρτυρία , μια μυτερα η ένα Πατέρα να θρηνεί το χαμό του παιδιού του !!! ΚΑΝΕΝΑΣ ... Εγω ούτε ακροδεξιος είμαι αλλα ούτε αριστερός μαλακοπιτουρας. Ρε παιδιά μετα το Πολιτεχνειο λέτε ότι ήρθε η Δημοκρατία για πια Δημοκρατία ρε ; Ο Παπαδοπουλος δε παρέδιδε στην Κυβερνιση του Δημοκρατικού Μαρκεζινη και τις επόμενες ημέρες της εξεργεσης ανέλαβε ο Ιωαννίδης ο πιο σκληρός Δικτάτορας ! Ποτέ μωρε ήρθε η Δημοκρατία ; Το κατασκευασμένο παραμυθακη του Περισσου και της Σοββιετικης Πρεσβείας στην Αθήνα είχε στηθεί καλα .Διάβασε "Δημοκράτη" 00:40 της σφαλιάρας τι ειναι Το Πολυτεχνείο και μετα γραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/11/11 10:20

    Αυτά τα μέσα στο πολυτεχνείο χουντομορφε είναι κλασική τακτική της ακροδεξιάς ο Κομνηνός ο Μυρογιαννης σου λένε τίποτα; το πόρισμα τσεβα;που εντόπισε 18 επίσημους ή πλήρως βεβαιωθέντες νεκρούς και 16 άγνωστους,βασίμως προκύπτοντες,
    τιποτα ,τι να σου λένε. Ο Κομνηνός ήταν μέσα στο πολυτεχνείο και βγήκε να βοηθήσει τραυματίες στην 3η Σεπτεμβρίου, αλλά δεν ήταν στην εξέγερση λες. ότι δεν βολεύει το κάνεις γαργάρα όπως τον Ιωαννιδη, δεν ήταν δικό σας αυτός; γιατί;γιατι χάσατε την κυπρο.
    φτου σου προδότη μειοδότη, πολεμήσαμε στο βουνό τους Γερμανούς για να καταστρέψουν τα χουντοσκυλα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/11/11 10:57

    Μάνο μου, για να βγαίνουνε ομόφωνες αποφάσεις χρειάζεται ομοψυχία, και για να υπάρχει ομοψυχία χρειάζεται σεβασμος στην άποψη του άλλου, συγκατάβαση, συνεργασία, κατανόηση και πάνω από όλα καλή προαίρεση.
    Οταν ο ένας ο μοναδικός ο αναντικατάστατος νομίζει ότι έχει πιάσει του Πάπα τα αυτιά και έχει και το αλάνθαστό του, όταν όλους τους αντιμετωπίζει σαν υποτελείς του, όταν έχει κλειστά τ΄αυτιά σε κάθε τι που του λένε, το στόμα όμως ανοικτό για να πετάγεται σαν κόκορας με την πρώτη λέξη που θα πεί ο πολιτικά αντίπαλος, ε, τότε μην έχεις απαίτηση για ομόφωνες αποφάσεις.
    Τώρα όσο για την αδελφοποίηση, άστα.
    Καλά θα κάνεις να μας πεις πόσα και από ποιούς χορηγούς πήρατε, γιατί ακούγονται πολλά, μα πάρα πολλά άσχημα.
    Και ποια είναι η τόσο σημαντική απόφαση που πήρατε μωρέ;
    Άκου δω ΄με ευθύνη δική σας΄ ; και θα γνωστοποιήσουμε λέει στη ΔΕΗ ότι πληρώσατε μόνο το ρευμα και όχι το χαράτσι. Ρε, είσαστε σοβαροί; Γιαυτό έγινε όλη αυτή η ιστορία για να με απαλλάξετε εμένα να πάω ο ίδιος στη ΔΕΗ για να της το πω; Ημαρτον θεέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/11/11 13:45

    18/11/11 00:40.....17/11/11 09:14........ (kai oxi mono).......ΕΙΣΑΙ...ΠΟΛΥ... ΒΛΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/11/11 14:20

    ΡΟΥΛΙΤΣΑ...ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/11/11 14:30

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/11/11 18:05

    18/11/11 10:20 πολεμησες στο βουνο τουσ Γερμανους αλλα δεν συνεχισες να μας πεις για την παραδοση της Μακεδονιας για την συνεργασιας με τοους Βουλγαρους κατα της Ελλαδας για τις σφαγιες σε αθωα Ελληνοπουλα επειδη δεν ηταν Κομμουνια για το οραμα σας την διάλυση του Ελληνικου Κράτους των θεσμών της Εκκλησίας . Αυτα τα κανεις εσυ γαργαρα και δεν σε συμφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/11/11 18:55

    αφού τελειώσαμε με το προηγούμενο θέμα ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκίνησες,πες μου ένα όνομα ελληνόπουλου που σφάξαμε, βγάλε μια σοβαρή απόδειξη απο το δίκτυο πάντα που να έχει το παραμικρό ντοκουμέντο για παράδοση της μακεδονιας, εμείς που πεθάναμε στο βουνό θέλαμε την διάλυση του κράτους και όχι εσείς; η ταγματασφαλίτες οι χιτες η χούντα η νενεκοι που ηταν υπεύθυνοι για την απώλεια της κυπρου;δεν τα λες καλά φίλε μου,οσο για τους παπάδες να παν να γ@@@ από τον πρώτο ως τον τελευταίο, εγω πεθαίνω και ο ιερωνυμος κάνει ρεαλ εστειτ μπιζνες στο καταρ
    διαβασε εδω τι ακριβώς σου έχουν κάνει
    http://www.gazzetta.gr/article/item/241660-o-odegos-tou-tank-sto-polutehneiothumatai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/11/11 20:29

    Σε σοβατρά θέματα χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση αυτό πρέπει να καταλάβουν εάν θέλουν να είναι αξιόπιστοι. Όσο λένε σε όλα όχι γιατί νομίζουν ότι κοντράρουν τον Γιάννη Τζαβαρή το μόνο που κάνουν είναι να αναγκάζουν τον κόσμο να κρατά αποστάσεις από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/11/11 21:15

    Mε μπερδεύετε με τον Μάνο , αυτό δεν με ενοχλεί, η ουσία με ενδιαφέρει και η ουσία είναι ότι πρέπει να βλέπουμε απλά και με σοβαρότητα όλα τα θέματα. Εάν σε όλα λένε στην αντιπολίτευση ΟΧΙ, δεν χάνει ο Δήμαρχος. Αυτός που χάνει η αντίπολιτευση. Όσον αφορά για τους χορηγούς δεν ειπαρχουν τα εβαλα ολα εγω απο τιν τσεπιμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/11/11 23:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/11/11 02:01

    γιατι ηταν ιδεα του Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. δηλαδη? και ουτε του δημαρχου ηταν, αλλοι δημαρχοι το εχουν ξεκινησει εδω και πολυ καιρο και καθεστε εσεις ολοι και λετε σαχλαμαρες. λαμογια και διαπλεκομενοι ρε ειστε ολοι σας. ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.