Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2011

Προσφυγή της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας στο Σ.τ.Ε.


Έχοντας στα χέρια μας την προσφυγή της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας προς τον κ. εισαγγελέα για να δώσει εντολή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να τους χορηγήσει τα απαιτούμενα έγγραφα για την τελική προσφυγή του πληρεξουσίου δικηγόρου στο Σ.τ.Ε. προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μέσα στην συντονιστική επιτροπή και τους δικούς μας φορείς και κυρίως τον Δήμαρχο που τόσα χρόνια είχε φωνή μεγάλη και τώρα προφανώς με «σύσταση» ιατρού πλήρη αφωνία!!! Ο λόγος;;; Υπάρχει λογική εξήγηση;;;
αρχείο προσφυγής σε pdf ΕΔΩ
Βέβαια μέσα στην συντονιστική επιτροπή δεν βρήκαμε κι άλλους πολύφερνους φορείς του νησιού μας όπως πχ της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. κα.
Προς τιμήν του όμως βρήκαμε:
1.        Παράταξη Μείζονος Μειοψηφία Δήμου Σαλαμίνας ΙΔΕΣ κ. Σπύρου Σοφρά
2.       Παράταξη Ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Σαλαμίνας «Κοντά στον Δημότη» κας Ρούλας Νάννου
3.      Παράταξη Ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Σαλαμίνας «Κοινονική Συμμαχία για τη Σαλαμίνα του αύριο» κ. Όμηρου Παπασάββα
4.        Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαλαμίνας
5.        Κίνηση Δράσης Πολιτών Σαλαμίνας Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α
Φαίνεται τελικά, πως το έλλειμμα της δημοτικής μας πλειοψηφίας το αναπλήρωσαν επάξια και δυναμικά αφ’ ενός μεν η μειοψηφία του δήμου μας κι αφ’ εταίρου η ιδιωτική πρωτοβουλία με τους φορείς της.
ΜΠΡΑΒΟ τους

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/11 16:47

    Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η κα Νάννου με τους συνεργάτες της, ήταν η μόνη δημοτική παράταξη του Δήμου μας που όργωσε όλο το Αιάντειο για να ενημερώσει τον κόσμο για τις υδατοκαλλιέργειες και να συλλέξει υπογραφές.
    Και από ότι βλέπω, έχει και περίοπτη θέση στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΊΕΡΓΕΙΑΣ.
    Είναι και μέλος της 9μελούς Διοικούσας Επιτροπής.
    Την συγχαίρω θερμά για τον αγώνα της. Ενας αγώνας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδιθεί,
    διαφορετικά η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/11 23:37

    Μπράβο και πάλι μπράβο.
    Ευτυχώς που υπάρχει και η Νάννου, για να καλύπτει το κενό που αφήνει με την απραξία και την αδιαφορία του ο Τσαβαρής.
    Τόσο καιρό δεν έκανε τίποτα, και τώρα που το κακό έγινε με την υπογραφή της ΚΥΑ, χύνει κροκοδείλια δάκρυα και βρυχάται σαν βάτραχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.