Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Νοε 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ” - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/11 11:19

    ΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!!! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!
    ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ? ΤΟ "ΝΤΑΜΑΡΙ" (ΑΓΓΕΛΟΥ), Ο "ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑΣ" (ΣΑΝΤΟΣ) ΚΑΙ Ο "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ" (ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ). ΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ? ΤΙ... ΑΛΛΟ... ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/11 13:49

    Είσαι τόσο βρώμικος όσο κάποιος πολύ γνωστός μου. Αν μπορείς να μου το αποδείξεις αυτό έχεις από ‘μένα 50.000 Ευρώ μόνο για μια απόδειξη έστω μια φωτογραφία. Τα χρήματα θα τα δώσω εγώ ο ίδιος σε δικηγόρο που εσύ θα μου υποδείξεις.
    Έτσι για να μάθουν και οι Κουλουριώτες που τον ψήφισαν, τι ποιότητα ανθρώπους έχει γύρο του. Όμοιος, ομοίω και η κοπριά στα λάχανα. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/11 14:57

    ΤΑ 50.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 500. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/11 16:01

    ρε βλακα ο μαστροκολιας εχει λεφτα να αγορασει εσενα και το σοι του. αν ητανε φραγκοφονιας θα ητανε κοντα στο αφεντικο σου ακομη εστω και για 500 ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.