Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Νοε 2011

Προφυλακίστηκε ο Δημήτρης Καπράνος για την υπόθεση των ομολόγων


Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ 10/11/2011 12:58, http://www.tovima.gr/society/article/?aid=429485

Διώκεται για κακουργήματα - Εισήχθη στον Ευαγγελισμό για λόγους υγείας. Προφυλακίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δ. Καπράνος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση του «αμαρτωλού» ομολόγου αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προμηθευτεί το Ταμείο. Το ΤΣΠΕΑΘ το είχε αγοράσει με «καπέλο» 39 εκατομμυρίων ευρώ επενδύοντας σε αυτό περίπου το 1/5 των αποθεματικών του Ταμείου.
Αμέσως μετά την απόφαση της προφυλάκισης του για λόγους υγείας ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Συνέχεια στο “TO ΒΗΜΑ

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/11 15:48

    ....ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ....ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ....ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙΩΝ 2011...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/11 16:28

    κανονικά έπρεπε να προφυλακιστεί για έλλειψη καλού γούστου αφού συμμετείχε στα μαριδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/11 17:17

    τελικα πρεπει να σας εχει δημιουργήσει ψυχολογικό ο Μαριδάκης Τις σημαίες των Σαλαμινίων κλεβετε, τις πινακίδες γκρεμίζετε...
    εχετε πάθει ενα.....παραλήρημα να το πώ .
    σας εχει γίνει εφιάλτης .
    ηρεμα παιδιά μη πάθετε και τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/11 17:46

    αντε βρε και στους φίλους του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/11/11 20:21

    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/11/11 23:13

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΥΡΙΟ Ο κ.ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ κ.ΔΗΜ.ΚΑΠΡΑΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ - ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝΕ - ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΚΕΛΑΡΕΙΑ-ΜΑΡΙΔΑΚΕΙΑ-ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/11/11 07:48

    Ρε χαμένα κορμιά, κάτω τα χέρια απ’ τα Μαριδάκεια αλλοίμονο σας, ήταν η πιο πετυχημένη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού είτε σας άρεσε είτε όχι. Μπορεί προεκλογικά να του σουρνε του Τσάβες τι του σουρνε δεν έχει σημασία. Τώρα που αναγνώρισε ο Τσάβες την αξία μας βουρ πάνω τους θείο και μην δίνεις σημασία. Άλλωστε, γραφείο σούδωσε, ιδιαιτέρα σούδωσε, τι θες ακόμα να σου δώσει; Κάνε και κάτι μόνος σου όλα αυτός θα τα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/11/11 09:17

    Βρε ξεφτίλα μαστροκολε δεν έχεις το θεο σου , ρε γελειε γιατί δε λες ποσά ήθελες να αρπαχτής απο το Δήμο γιατί μωρή κότα δε λες ποσά μπικικινια ζηταγες απο το Τσαβαρη για να μην φύγεις ; Ε όχι να μας τι παίζεις και τώρα αθώα περιστερα ; Ο Καπρανος τώρα σε απασχολεί ; Γιατί ;;; Μημπος ζήτησε μισθο ;; Μημπος πληρώνετε απο το Δήμο ;;; Τα κακουργήματα σε βάρος του Δημοσίου του Μακριι το κάνουμε γαργαρα ;; Του Λαλακι ;;; Του Κολλητουσου του Τραβββλου ;; Αλλα έτσι ειναι μια ζωή εισουν και θα είσαι μέσα στο λαγουμι , λαγε ε λαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/11/11 09:40

    Ρεεε Τσαβαρη δωσε τη @@μαμημενη θέση στο Μαστροκολα και στην Ανατροπου να τελειώνουμε με τα νούμερα. Βαλτους έπισης και διωργανοτες στη γιορτή του Καρναβαλου για να μην παραπονιούνται ;!;!;! A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/11/11 10:59

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ 2012

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΚΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΛΥΒΙΗΣ

    ΚΚ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ

    Η ΔΙΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κ ΚΚ.ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



    ΖΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/11/11 11:12

    RE ALHTARADES POY PHGAN40.000.000 EYRV APO SALAMINA KAI AMPELAKIA?? PETAKSANE ??? GIAYTA DE MILAEI KANENAS ???? ALLA KSERETE KALA TO APIXNIDI THS SIOPHS PLHRONETE TEMPLELOXANADES KAI KOPROSKYLA IDIOKTHTES EFHMERON KAI APO THN ALLH H SPEKOYLA PAEI KAI ERXETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/11/11 11:46

    ....βρε βλακα μαριδακι τι μπουρδες ειναι αυτες που γραφεις .... τα εχεις κανει σκτα ... εχετε υποβαθμισει τα παντα ... εισαστε γελοιοι ...και καραγκιοζηδες... κανετε τα παντα για την ιδιοτελια ...εισαι πολυ μεγαλο νουμερο ...και συντομα θα ξεσκεπαστουν οι προθεσεις σου .....ακομα και την ιστορια την γελιοποιησατε .... δεν υπαρχει μια επιστημονικη φωνη και αποψη ... ρε ανιστοριτοι... θελετε και επιτροπη πολιτισμουχαχαχαχα τρομαρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/11/11 12:11

    Καλώς το Αρχινουμερο ...,τώρα ξυπνησες ρε τεμπελοσκυλο ;; ....και αρχισες το βρισιμο ;; Τι σχέση έχει ρε λαμογιο ο Μαριδακης με ολα αυτα που γράφεις ;; ΤοΜαριδακη το ξέρουμε χρόνια τουλάχιστον στη Σαλαμίνα ότι έχει προσφέρει τεράστιο Έργο χωρις να έχει πάρει ΈΝΑ ευρω , το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Τεμπελοχανα ;; Ξαναπεσε για ύπνο και άντε χεσου μπεκρουλιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/11/11 12:27

    11.46 Anatropou kseftilizese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/11/11 13:43

    Όμοιος ομοίω... και η κοπριά στα λάχανα. Είδε ο γύφτος την γενιά του, κι' αναγάλλιασε η καρδιά του!!!!!!
    Ρε Καραγκιόζη τόσο σας πείραξε η «Ανατροπού» κι ο Μαστροκόλιας; Και που να σας δώσω και την είδηση…. Θα λυσσάξετε κατινούλες ξεβράκωτες σκεπάστε τις πομπές σας ξευτίλες βάλτε κι αρώματα στην είσοδο του δημαρχείου να μην μας πιάνει η μπόχα όταν μπαίνουμε και μετά τα ξαναλέμε.
    Εσάς σας πρέπουν οι Κόγιες, Καπετανάκιδες, Δερτούζοι κι άλλα παρόμοια φυτά, να τα ποτίζετε τακτικά μη σας μαραθούν παλιό λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/11/11 13:46

    Που ‘σαι ρε δεοντολόγε Δερτούζο δεν θα πάρεις θέση για τα γραφόμενα των ομοϊδεατών σου; Σε καλύπτουν οι θέσεις τους; Όταν βρίζουν τον αρχηγό σου τρέχεις να σηκώσεις σχόλια τώρα; τι έπαθες; βούβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/11/11 13:50

    Μωρή ξεπουπουλιασμένη κατινούλα εσύ δυο ζωές να είχες δεν θα ‘φτανες ποτέ στο επίπεδο της «Ανατροπού»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/11/11 15:10

    Εαν ειναι αυτη που όπως λένε το πρωί προσκυνα το Σοφρα το μεσημέρι τη Νανου και το Βραδι το Τσαβαρη ασε παλικάρι της φακής να μου ληψει Τι έγινε Μαστροκκολε μετα το Σαλαμίνα πρες την έχεις πάρει και στο μπλοκ σου ; Ερε πόσο μα πόσο κολοτουμπας είσαι ρε αδελφάκι μου Άντε τώρα στο Τραυλο για να βγάλεις τη Ρούλα Δήμαρχο μη ξεχάσετε την Ανατροπου κακομηριμου γιατί θα τρεχετε και δεν θα φτανετε '!'"'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/11/11 16:48

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/11/11 16:53

    Φιλε μου 16.48 δεν εμαθες ακομα οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια?? Τον ανθρωπο τον γνωρισα στο Δημο και ηταν Κυριοσ και εξυπηρετουσε ολο τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/11/11 17:23

    ....βρε βλάκα μαριδάκι…. (γιος)…. τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις και κάνεις υποθέσεις για διάφορα άτομα που εσύ πιθανόν θα τους έχεις συκοφαντήσει .... είσαι πολύ κουτός και τα έχεις κάνει σκτα ... έχετε υποβαθμίσει τα πάντα με τις ενέργειες σας… ακόμα και τις προσπάθειες σας…. τις ξεφτιλίσατε ... είσαστε γελοίοι ...και καραγκιόζηδες... αποδείχθηκε ότι κάνετε τα πάντα για την ιδιοτέλεια σας ...είσαι πολύ μεγάλο νούμερο ...και σύντομα θα ξεσκεπαστούν οι προθέσεις σου .....ακόμα και την ιστορία την γελοιοποιήσατε .... δεν επιτρέψατε να υπάρχει μια επιστημονική φωνή και άποψη ... ρε ανιστόρητοι...και θέλετε και επιτροπή πολιτισμού χαχαχαχα τρομάρα σας….άντε να κάνεις καμία δουλειά ρε τεμπελόσκυλο που κοιμάσαι όλη μέρα …και μόλις ξυπνήσεις γράφεις στα μπλοκ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/11/11 20:16

    συνεχιζε μέτοικε να γραφεις τα ιδια και τα ιδια , μα καλά δε βαρεθηκες ακομα?? μετα τον Πατέρα πιάνεις και τον γιό ?? τόσο χαμήλα να πεσεις δεν το περίμενα! Γιατι ρε βριζεις ανθρωπους και μάλιστα έντιμους και οικογενειάρχες ? εε ?Ποτε ρε αθεοφοβε εκανες κατι για το νησι , ποια ειναι η προσφορα σου ? Αμα πια φαντασου και να τους πληρωνες?? ή μηπως δε ξερει ολη η Σαλαμινα για τους εκβίασμους που εκανες στο Τσαβαρη για θεσεις και αξιώματα αλλα ετσι ειναι .....οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....θελεις δεν θελεις την αληθεια θα την ακους και μετα γραψε οτι βρωμικο σχολιο θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/11/11 20:38

    Μη δίνετε σημάσια στο Μαστροκιλια μια ζωη μέσα στο παρασκήνιο ξέρει να ζει και αφότου έφυγε κλωτσηδων απο το Δήμο έχει αρχίσει να σκάβει το λακο όλων εχθρών και φίλων στο τέλος όμως να δούμε ποιος θα πέσει μέσα Λαμπρουκο ....και Μάθε να χάνεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/11/11 23:04

    Ρε, τι πράγμα είναι αυτό!
    Όλο με απατεώνες συναλλάσεται, ντόπιους και ξένους.
    Έχω όμως μια απορία.
    Είναι άραγε επιλογή του ή απλά τον βρίσκουν μπόσικο και μπουκάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/11/11 01:06

    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!

    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/11/11 17:32

    Η ΔΙΟΙΚΟΎΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1) ΚΡΙΤΣΙΚΗ
    2) ΜΑΡΟΥΔΗ 3) ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ 4) ΤΟΚΑ 5) ΜΠΛΑΤΣΙΟΥΚΑ 6) ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΠΡΑΝΟ ΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΚΑΙ 7) ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΤΑ 6 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ .....ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ..............ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/11/11 19:06

    γεια σου μαστροχρηστο με την παρέα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/11/11 23:45

    Ποιος ειναι ο Μαστροχρηστος ;; Το άλλοθι του Μαστροκολλια ;;; Ρε χαιβανι κιλαρα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι Συνεχιζεις και ξεφτιλιζεσε ; Αλλα νς μου πεις το Μαστρο - Κόλλια έχει μια ερμηνεία λογική ..Άντε μαστορατζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.