Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Νοε 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ‘Cassini Scientist for a Day Essay.’ ‘Γίνε επιστήμονας του Κασίνι για μια μέρα’.


ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ‘Cassini Scientist for a Day Essay.’ ‘Γίνε επιστήμονας του Κασίνι για μια μέρα’.
Για μαθητές από 10-18 ετών
Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) σε συνεργασία  με την ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ( ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ) ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ συμβάλλει στην προώθηση στα σχολεία της Σαλαμίνας του διαγωνισμού Επιστημονικής Έκθεσης   που διοργανώνουν οι  NASA, ESA και το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με θέμα <<Cassini Scientist for a day Essay.>> (Γίνε Επιστήμονας του Κασινη για μια μέρα)
Επίσης σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας θα διοργανώσει εκδήλωση όπου θα βραβευτούν οι Εννέα καλύτερες εκθέσεις σε Τοπικό Επίπεδο.
Οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στο Παράρτημα μας για περισσότερες διευκρινίσεις και πηγές πληροφόρησης όσον αφορά τους στόχους του διαγωνισμού.
Πληροφορίες. Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ – 2104654005 – 6972716053
Ηλ.Ταχ.: melabus1@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/11 14:00

    Προφυλακίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δ. Καπράνος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση του «αμαρτωλού» ομολόγου αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προμηθευτεί το Ταμείο. Το ΤΣΠΕΑΘ το είχε αγοράσει με «καπέλο» 39 εκατομμυρίων ευρώ επενδύοντας σε αυτό περίπου το 1/5 των αποθεματικών του Ταμείου.........ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ -ΜΑΡΙΔΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/11 14:48

    Άντε βρε και στα δικά του έρχεται οσονούπω και η σειρά του που θα πάει δεν την γλυτώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.