Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Δεκ 2020

Δελτίο Τύπου: Θερμές ευχαριστίες και αναμνηστικά του Δημάρχου Σαλαμίνας προς το τμήμα AHEPA Piraeus HJ-9 "Themistocles" για την ευγενική του προσφορά

Σαλαμίνα, 21.12.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαλαμίνας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς το τμήμα AHEPA Piraeus HJ-9  "Themistocles" για την ευγενική του προσφορά σε τρόφιμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μέσα από την έκφραση μιας βαθύτατα φιλανθρωπικής πράξης.

Οι αρωγοί των προσπαθειών μας αυτές τις Άγιες Ημέρες με ουσιαστικό τρόπο και στο πλευρό του κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη, μας βρίσκουν συμμάχους στον αγώνα μας.


Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε πάντα με συνέπεια, αγάπη και φροντίδα και στις πιο δύσκολες ή και εύκολες ημέρες που ευχόμαστε να έρθουν μετά την πανδημική κρίση.

Συγκεκριμένα, το τμήμα της AHEPA Piraeus HJ-9  "Themistocles" προσέφερε 15 tablets στον Δήμο, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για 100 άπορες οικογένειες του Δήμου. Παρόντες ήταν ο Κυβερνήτης της Ahepa Hellas District 25Ahepa Hellas, Κώστας Βαρσάμης, ενώ την αντιπροσωπεία του chapter αποτελούσαν ο Πρόεδρος του τμήματος, Διονύσης Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Καλοκαιρινός, ο Γραμματέας, Γιώργος Τζανέτης, ο Διευθυντής Ναυτίκων δραστηριοτήτων, Νίκος Βερνίκος, ο Διευθυντής Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Βερμπής και ο Πέτρος Τσελέκος.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας,  Γιώργος Παναγόπουλος, παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους της AHEPA HELLAS και ευχαρίστησε θερμά τονίζοντας πως τέτοιου είδους προσφορές θα είναι πάντοτε πολύτιμες  για τις τοπικές κοινωνίες ευελπιστώντας σε κάθε μελλοντική υποστήριξη.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.