Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Δεκ 2020

Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Σαλαμίνας δωρίζει tablets στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ενισχύοντας την τηλεκπαίδευση


Σαλαμίνα, 23.12.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαλαμίνας, τα φετινά Χριστούγεννα και μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε, όπου η δια ζώσης εκπαίδευση έχει ανασταλεί για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, στηρίζει έμπρακτα τους μαθητές της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Γι'αυτό το λόγο παραδώσαμε σήμερα tablets στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας.

Στηρίζουμε στην πράξη τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Στηρίζουμε τα παιδιά μας που αγωνίζονται σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ισάξια η συμμετοχή τους στην τηλεκπαίδευση.

Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί και θα τα καταφέρουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/12/20 19:52

    Πρόσκληση 30ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος
    Δεκεμβρίου 23, 2020




    Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.5 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του N.4555/ 2018, να σας καλέσω σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, με τηλεδιάσκεψη την 28ην Δεκεμβρίου 2020, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ. και ώρα έναρξης 17.00 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 60249/22-9-2020 εγκύκλιο του Υπ. Ες., για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, για λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων :


    1.- Έκφραση γνώμης σχετικά με την μετατόπιση και επέκταση Πλωτής μονάδας Εκτροφής Θαλασσίων μεσογειακών ιχθύων και εκσυγχρονισμό των πλωτών εγκαταστάσεων, υποκατηγορία Α2 ομάδα 8η , α/α :2 (εκτροφή θαλασσίων ιχθύων ) στην θέση Φόκα Αιαντείου.



    2.- Συζήτηση του θέματος που αφορά : τις τοποθετήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικών περιοχών κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Τσαβαρή Ιωάννη.



    3.- Συζήτηση του θέματος που αφορά : «Κινήσεις και επιδιώξεις που έλαβαν χώρα στον Δήμο Σαλαμίνας κατά το χρονικό διάστημα 2011-2014 σχετικά με την ανάδειξη των ιστορικών χώρων του νησιού μας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο», κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Τσαβαρή Ιωάννη.



    4.- ΄Εγκριση Εσόδων – Εξόδων Γ΄ Τριμήνου έτους 2020 Δήμου Σαλαμίνας.



    5.- Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Σαλαμίνας.



    6.- Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2020.



    7. - Έγκριση 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2020 .





    8.- Καταβολή Έκτακτης Επιχορήγησης στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π για την απόδοση εφάπαξ βοηθήματος του ν. 103/75 στην συνταξιοδοτηθείσα υπάλληλό του , ΤΣΑΓΑΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του Χρήστου.



    9. .- Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.



    10.-΄Εκφραση σύμφωνης γνώμης σχετικά με την απόφ. της Επιτροπής του άρ.8 του Ν.3463/06 που αφορά :α) Την ονοματοθεσία ανώνυμης οδού μεταξύ των Ο.Τ. 67-70 στην περιοχή Αγ.Γεωργίου Σαλαμίνας και β) τη συνέχιση της ονομασίας οδού μεταξύ των Ο.Τ. 94-99 στην περιοχή της Ψιλής ΄Αμμου Σαλαμίνας.



    11.- Παράταση του έργου «Κατασκευή Δημοτικής Βιβλιοθήκης» στα Αμπελάκια.



    12.- Συζήτηση του θέματος που αφορά την επιβάρυνση του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην περιοχή του Αρχαιολογικού χώρου , κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Δερτούζου Εμμανουήλ.







    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ





    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.