Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Δεκ 2020

Ανακοίνωση της Αλληλεγγύης για Όλους Σαλαμίνας


Αλληλεγγύη για όλους Σαλαμίνας

 Ε. Παπανικολάου 10

Τηλ. 2104654089–solidaritysalaminas@gmail.com

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" προχώρησε σε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 50 οικογένειες του Νησιού.

Παράλληλα σε συνεργασία με αλληλέγγυους από την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας παραδόθηκαν 12 Κούτες με ρουχισμό που πρόσφεραν συμπολίτες μας στα πλαίσια της καμπάνιας “καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ)” τα οποία θα σταλούν στην Αρμενία.

 Η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" αποτελεί μέλος του δικτύου της "Αλληλεγγύης για Όλους" μιας συλλογικότητας που από το 2012, επιδιώκει  να ενισχύσει τις αυτοοργανωμένες πρωτοβουλίες συμπολιτών που προσπαθούν να βοηθήσουν στην ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης.

 Η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν και στήριξαν τις πρώτες δράσεις της στο νησί.

Η Αλληλεγγύη είναι υπόθεση όλων μας ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Τα μέλη και οι φίλοι της "Αλληλεγγύης για Όλους Σαλαμίνας" σας εύχονται καλή χρονιά και σας διαβεβαιώνουν πως η Σαλαμίνα έχει αποκτήσει ξανά μια ομάδα αλληλέγγυων ανθρώπων όπου θα σταθούν στο πλευρό όλων όσων την χρειαστούν χωρίς καμία διάκριση.

Αλληλεγγύη για όλους Σαλαμίνας

Πέμπτη 31/12/2020


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/12/20 15:47

    Ρε αυτός ο Αθανασίου το λαμόγιο τι θέλει και μηλαει μας έχει ζαλίσει τα Αρ....α ότι μαλακιά του κατέβει την μπουμπουναει μηπος είναι σε κανένα σύλλογο για αυτό γλύφει τόσο πολύ. Άντε με τα λαμόγια που έχουν μαζευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/20 15:51

    Μηλαμε για ΜΑΚΑΚΑ με χερούλια ΛΑΜΟΓΙΟ ζωρεικο χομενος και σε σύλλογο ο νωο νωητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/21 11:17

    Σας χαλάει ο Αθανασίου τώρα.Ότι σου λεει ο γκει αδελφος να κανεις για να εχης τη προκοπή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.