Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Δεκ 2020

AIAΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έλαβε την ΕΓΚΡΙΣΗ της Γ. Γ. Αθλητισμού και είναι επίσημα πλέον στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων !


O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Σύλλογος μας σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2020, έλαβε την ΕΓΚΡΙΣΗ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και ο Βασιλιάς Αίαντας ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ και επίσημα πλέον στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων !

Επίπονες προσπάθειες μας που ξεκίνησαν στην διάρκεια του 1ου Lockdown τον περασμένο Απρίλιο & Μάιο 2020, και με απίστευτες δυσκολίες λόγω των περιοριστικών μέτρων καταφέραμε στις 2 Ιουνίου 2020 να καταθέσουμε την Αίτηση μας στην Γ.Γ.Α. με όλα τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα σήμερα να ενημερωθούμε ότι λάβαμε την Έγκριση, και ο ιστορικός Σύλλογος μας πληροί τα αναγκαία Αγωνιστικά και Οικονομικά Κριτήρια, συνεπεία της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου !


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/12/20 17:21

    Για να γίνει αυτό πρέπει να αναφέρεται πως έγινε και από ποίους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.