Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Δεκ 2020

Δελτίο Τύπου Νέοι μπλε κάδους ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της Σαλαμίνας τοποθετήθηκαν σήμερα από τον Δήμο


Ανακύκλωση Δήμου Σαλαμίνας

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ στην τοποθέτηση νέων μπλε κάδων ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία, εκ μέρους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας. Στοχεύοντας στην  καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, οι ειδικά διαμορφωμένοι μπλε κάδοι «πήραν θέση μάχης» εχθές στην λεωφόρο Σαλαμίνας μετά την παραλαβή τους. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε σημεία του Δήμου μας καθώς η τοποθέτηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε τόσο τους πολίτες όσο και τους επαγγελματίες να βοηθήσουν στην αύξηση της ανακύκλωσης

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ, ως Δήμος, τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, που όλοι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας εύκολα και γρήγορα.

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τη σημασία της σύγχρονης διαχείρισης των ανακυκλώσιμων, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός το μέλλον ανήκει στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και γι’ αυτό η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας δημιούργησε την δική της ΟΜΑΔΑ ενημέρωσης στο facebook:

https://www.facebook.com/groups/1267705486937939

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν,θα πραγματοποιείται αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης του Δήμου μας αναλυτικά και με κάθε χρήσιμη λεπτομέρεια που μας αφορά.

Με την πολύτιμη συνεργασία σας θα καταφέρουμε να κάνει η ανακύκλωση ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, μια και έχουμε πολλούς να σας παρουσιάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στην ενημέρωση μας με τον πιο άμεσο αυτόν τρόπο και συνεχώς με σκοπό να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής του Νησιού μας.

Εσείς: «Γίνετε μέλος στην ομάδα»

Εμείς: «Σας πληροφορούμε και ενημερώνουμε  για όλα τα νέα της ανακύκλωσης του Δήμου μας»

Καλή μας αρχή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.