Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2020

Γεράσιμος Δραγομάνοβιτς Η μάσκα του «νέου» έπεσε..

Γεράσιμος Δραγομάνοβιτς Η μάσκα του «νέου» έπεσε..

Εδώ και 2 ημέρες ο νυν Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ «αναγκάστηκε» να προβεί σε δηλώσεις στις οποίες χαρακτηρίζει τις ενέργειες που έκανε για το θέμα του Βλητικού Σταθμού, η προηγούμενη Δημοτική αρχή με επικεφαλής την πρ. Δήμαρχο κα Νάννου και την πρ. Διοίκηση του ΑΚΟΙΠΟΠ, ως Φιάσκο!

Μάλιστα φτάνει στο ποταπό σημείο να αποκόπτει κομμάτι του κειμένου, να το μετατρέπει και να παρουσιάζει μια τεράστια προσπάθεια σε μια «απλή τηλεφωνική επικοινωνία-δέσμευση». Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει κάποιος…

Όλο το κείμενο  και την αποτύπωση των πραγματικών γεγονότων την παραθέτω εδώ https://www.facebook.com/j.founes/posts/3318064324981067, αλλά νομίζω ότι ξεχνάει ο νυν Πρόεδρος, ότι όλες οι συναντήσεις, όλες οι διαδικασίες, έγιναν έχοντας στο πλάι μας, όχι ειδικούς συμβούλους, όχι εντεταλμένους συμβούλους, όχι Βουλευτές, όχι εξωθεσμικούς παράγοντες, αλλά τον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα του ΑΚΟΙΠΟΠ, τον Διευθυντή.

Γι’ αυτό και θεωρώ αναγκαίο να οριστεί μια δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου ώστε παρουσία του υπηρεσιακού υπευθύνου να «μάθουμε» επιτέλους ποιος είπε ψέματα και ποιος τα παραποιεί! Βέβαια θα μάθουμε για οφειλές «προίκα» που επικαλείται, κάτι που βεβαίως δεν εμπόδισε την νυν Διοίκηση να προβεί, σε εντός του νόμου ανώτερα περιθώρια, αύξηση της αντιμισθίας της!!

Όσον αναφορά  τις εργασίες του Κέντρου Νεότητας, να του θυμίσω πως όταν σταμάτησαν, λόγω προβλημάτων στατικότητας του κτιρίου, εμείς προβήκαμε στις δέουσες ενέργειες και εξασφαλίσαμε επιπλέον χρηματοδότηση 180.000ευρω.

Έπρεπε να συνταχτεί η μελέτη και επιλέξατε να μην την δώσετε στον υπάρχον εργολάβο, γιατί σας φάνηκε ακριβή η προσφορά του, και την δώσατε αλλού(;) μέσω της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Και όχι δεν την πήρατε σε 2 μήνες…

Οι υπηρεσίες και τα τμήματα της Περιφέρειας έπρεπε να εγκρίνουν αυτή τη μελέτη και την αναγκαιότητα της ήδη εγκεκριμένης έξτρα επιχορήγησης που θα δινόταν.

Σαφώς και πλέον είναι φανερό ,η σκοπιμότητα της συνειδητής καθυστέρησης της όλης διαδικασίας…. Πως αλλιώς θα το πλασάρετε ως δικό σας έργο και αυτό!

Αλλά ξέρετε κάτι: τελειώστε το, αφήστε τα «παιχνιδάκια» και θα τα πάρετε τα εύσημα…. και από εμάς! Βεβαίως και αυτό το θέμα θα το συζητήσουμε στην συνεδρίαση που προτείνω να πραγματοποιηθεί!

Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια… Η μελέτη ήταν από μηχανικό του Δήμου… το ξεχνάτε;; Επί 3 μήνες συνέλεγε τα στοιχεία και ετοίμαζε την μελέτη. Ο ίδιος, μπροστά και σε άλλους, ανέφερε πως ένας συνεργάτης του Δημάρχου θέλει να το «ξαναδεί», να το «κοιτάξει» πιο καλά και άλλα περίεργα.

Όλα αυτά ήταν προφάσεις για να μην κατατεθεί η μελέτη με την υπογραφή μου, μιας και δεν είχε γίνει επίσημα ο νέος Πρόεδρος.

Μην εκτίθεστε… σας προτρέπω για ακόμα μια φορά να θυμηθείτε πως όλες οι συζητήσεις έγιναν παρουσία τρίτων.

Καταλαβαίνω ότι έχει προκληθεί μια ταραχή σε «κάποιους», που μέρα με την μέρα γκρεμίζεται το αφήγημα της «πρώτης φοράς» και της «νέας» νοοτροπίας στα κοινά του τόπου μας.

Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω πως κάποιος αναγκάζεται να «υποκύψει» σε πιέσεις ώστε να ακολουθηθεί πιστά το δόγμα της απαξίωσης και του ευτελισμού της προσωπικότητας ανθρώπων που προσπάθησαν, λίγο ή πολύ ,να συνεισφέρουν στον τόπο τους.

Εγώ δεν έχω απωθημένο να «ηγούμαι» για να προσφέρω στον τόπο μου. Καταλαβαίνω την ανάγκη «επιβεβαίωσης». Προφανώς κάποιους ακόμα τους «στοιχειώνει» πως πάνω στη στροφή , δεν κατάφεραν να είναι στη θέση του «Βασιλιά»…. Δεν πειράζει… ποτέ δεν είναι αργά… ας το τολμήσουν…

Ο καθένας μας ,κρίνεται από τη στάση ζωής που «καταθέτει» καθημερινά και με αυτά που αγωνίζεται να προσφέρει στον τόπο του από οποιοδήποτε πόστο (εργασιακό, κοινωνικό, εθελοντικό κα.).

Όλοι γνωρίζουν αν κάποιοι τα τελευταία χρόνια έδιναν το παρόν στα προβλήματα του νησιού μας και κάποιοι ήταν αόρατοι… Εύχομαι να καταλάβουν πως πολιτική «μαγκιά» είναι να συσπειρώνεις και όχι να διχάζεις.

Πάντως είναι οξύμωρο να ομιλούν κάποιοι για πολιτική «ανάσταση» όταν για να εξασφαλίσουν πλειοψηφία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν καταφύγει σε αυτό ακριβώς … ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να προχωρήσουν και σε «κλωνοποίηση» για να διατηρηθεί η πλειοψηφία και η εξουσία τους!

Με εκτίμηση

Γεράσιμος Δραγομάνοβιτς

Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος

& Πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/20 16:14

    Όλοι γνωρίζουν αν κάποιοι τα τελευταία χρόνια έδιναν το παρόν στα προβλήματα του νησιού μας και κάποιοι ήταν αόρατοι… Εύχομαι να καταλάβουν πως πολιτική «μαγκιά» είναι να συσπειρώνεις και όχι να διχάζεις.

    Πάντως είναι οξύμωρο να ομιλούν κάποιοι για πολιτική «ανάσταση» όταν για να εξασφαλίσουν πλειοψηφία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν καταφύγει σε αυτό ακριβώς … ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να προχωρήσουν και σε «κλωνοποίηση» για να διατηρηθεί η πλειοψηφία και η εξουσία τους!

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ......ΤΟΥΑ ΑΟΡΑΤΟΥΣ..... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ......... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ..............ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/20 19:37

    Γεράσιμε το μήλο κάτω από την μηλια αλαισκας τα λέει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/20 14:10

    γερασιμε προχωρα ο λαος της σαλαμινας σε στηριζει ειμαστε μαζι σου

    εισαι ο μονος που εκανε εργα και για αυτο σε χτυπανε γιατι σε φοβουνται ,

    με ολους τους κρητικους διπλα σου εισαι σιγουρα στην δευτερη κυριακη

    σε τρεμουν τα πιτσιρικια λεμεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.