Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Δεκ 2020

Δελτίο Τύπου: Η Μοτολέσχη "Pourangers" Σαλαμίνας (Μ. ΠΟ. Σ.) ενισχύει τους συμπολίτες μας με φιλανθρωπικό έργο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου


Σαλαμίνα, 21.12.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μοτολέσχη "Pourangers" Σαλαμίνας (Μ. ΠΟ. Σ.) ενισχύει τους συμπολίτες μας οι οποίοι χρήζουν υποστήριξης με τη συνδρομή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και επιπλέον προσφορές τροφίμων ενόψει των εορτών.

Προκειμένου να προσφέρουν επισιτιστική στήριξη, εχθές,  μέλη της Μοτολέσχης δήλωσαν το παρόν και συνέβαλαν στις προσπάθειές μας θέλοντας να γεμίσουν με χαρά και δύναμη τις ψυχές των συνανθρώπων μας.

Ο Δήμος Σαλαμίνας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως με το έργο του χαίρει εκτίμησης και συνεργατών που στέκονται πάντα στο πλευρό μας. Με απλές πράξεις και αλληλεγγύη, σύντομα θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε όλοι μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την ενίσχυση αλλά και την έμπρακτη αγάπη τους

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.