Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Δεκ 2020

ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ….

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 10/12/2020 ολοκληρώθηκε το έργο της «Επισκευής τμήματος δικτύου ακαθάρτων στα Παλούκια» και ξεκίνησαν οι πρώτες συνδέσεις σπιτιών με το δίκτυο της αποχέτευσης. Ένα έργο σημαντικό γιατί αναβαθμίζει την περιοχή, βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, διασφαλίζει τη δημόσια υγεία και συντελεί στην προστασία του περιβάλλοντος. Πιστεύω ότι σήμερα είναι μια ημέρα χαράς και ανακούφισης για τους κατοίκους της περιοχής που επί 20 ολόκληρα χρόνια αισθάνονταν παραμελημένοι. Είχαμε χρέος ως νέα τότε Δημοτική Αρχή να προσπαθήσουμε και το καταφέραμε με το καλλίτερο τρόπο κι ανέξοδα.

Η χαρά όμως αυτή φαίνεται ότι …. πλημμύρισε και τις καρδιές της σημερινής διοίκησης του Δήμου που σύσσωμη έσπευσε να δρέψει δάφνες κόβοντας κορδέλες (ερήμην όλων των πραγματικών σκαπανέων του έργου αυτού) , προσφέροντας στους κατοίκους άπλετα χαμόγελα αυτοικανοποίησης που … κατάφεραν και … «Υλοποίησαν μία ακόμη δέσμευση» όπως γράφει επί λέξει στην θρασύτατη ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, ο οποίος πρέπει να καταλάβει ότι η επαναλαμβανόμενη καπηλεία των έργων που φέρουν τη σφραγίδα άλλων, δεν του περιποιεί τιμή, αλλά χλεύη μόνο.

Διερωτώμαι, πού την βρίσκουν τη δύναμη να υποκρίνονται και να το παρουσιάζουν σαν να ήταν δικό τους το έργο, όταν κανένας τους δεν είχε καμία μα καμία συμμετοχή στην εκτέλεσή του; Πραγματικά χρειάζεται μεγάλο θράσος. Πάντως η εικόνα που είδαμε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καμαρώνουν όλοι τους σαν γύφτικα σκεπάρνια μπροστά στο φακό, είναι εικόνα ντροπής και πολιτικού αμοραλισμού

Όσο για μένα, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και υπερήφανη που το έργο αυτό επιτεύχθηκε επί θητείας μου με την συνδρομή βέβαια της πρ. διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής που χρηματοδότησε το έργο από ίδιους πόρους και την άψογη συνεργασία του αρμόδιου Μηχανικού της Τ.Υ. του Δήμου μας κ. Γ.Δημητράκη με τον Γενικό Δ/ντή της ΕΥΔΑΠ κ. Βουγιουκλάκη. Χωρίς τη βοήθειά τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που όλοι τους επέδειξαν, η λύση του χρόνιου αυτού προβλήματος δεν θα ερχόταν ποτέ. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Για ενημέρωση των ιδιοκτητών, οι συνδέσεις ακινήτων στα Παλούκια εκτελούνται από το έργο: «Συνδέσεις ακινήτων με το βαρυτικό σύστημα αποχέτευσης», το οποίο έχει ανατεθεί μετά από ανοικτό διαγωνισμό στις 20.12.2017 στην εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΕΤΗΣ. Υπενθυμίζω ότι το τέλος σύνδεσης αποχέτευσης με την τρέχουσα εργολαβική σύμβαση είναι όλα μαζί μόλις 684 €, σε αντίθεση με παλαιότερες συμβάσεις που το κόστος ήταν πολλαπλάσιο. Για να έχετε δικαίωμα σύνδεσης, θα πρέπει, έναντι του συνολικού τελικού κόστους των 684 €, να καταβάλλετε με την υποβολή της αίτησης το ποσό των 334 €, το δε υπόλοιπο ποσό των 350 € μπορεί να εξοφληθεί σε 7 άτοκες μηνιαίες δόσεις των 50 € εκάστη, αρχής γενομένης από το τέλος του επόμενου της αίτησης μηνός. Ευελπιστώ να μη μείνει σπίτι χωρίς σύνδεση. Αυτό θα είναι η ανταμοιβή των όσων προσπαθήσαμε και πετύχαμε.

Υ.Γ. Ένα σύντομο ιστορικό της πορείας του έργου.

Όταν ανέλαβα Δήμαρχος επισκεφθήκαμε την ΕΥΔΑΠ για να μας βοηθήσουν να βρούμε λύση για την στεγάνωση των φρεατίων στα Παλούκια που κατασκευάστηκαν επί δημαρχίας Θ.Μακρή και ποτέ δεν λειτούργησαν, καθώς είχαν πρόβλημα στεγάνωσης. Οι όποιες προσπάθειες είχαν γίνει από τους προκατόχους μου είχαν όλες αποβεί άκαρπες. Εκεί συναντηθήκαμε με την Δ/ντρια κα Νεστορίδου η οποία ανέθεσε σε ομάδα Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ την εξεύρεση λύσης. Η ομάδα συνεργάστηκε με τον κ. Γ.Δημητράκη και συντάχθηκε μία μελέτη που προέβλεπε την κατασκευή νέου δικτύου με αποξήλωση των παλαιών αγωγών και φρεατίων στο παραλιακό μέτωπο, και την τοποθέτηση νέων σε μικρότερο βάθος, διατηρώντας μία μικρή επιφύλαξη για την αποτελεσματικότητά της λόγω του υψηλού υδροφόρου ορίζοντα. Τελικά, αντ΄αυτής, ο έμπειρος κ. Βουγιουκλάκης, μας πρότεινε να γίνει στεγάνωση εσωτερικά με νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη Γερμανία και βασίζονται στη στεγάνωση με υδρόφιλες ρητίνες. Άρχισε τότε το ψάξιμο με εταιρείες που κάνουν παρόμοιες επισκευές, μάλιστα φέραμε και μια εταιρεία από την Γερμανία που μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την σύνταξη της τεχνικής μελέτης.

Έτσι το 2017 συντάχθηκε από την Τ.Υ. η με αρ.2/2017 μελέτη του έργου π/υ 199.500 € η οποία εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9775.08.014) συνάπτοντας την από 06/08/2018 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ εμού και της Περιφερειάρχη κας Ρ.Δούρου.

Στις 16/10/2018 προκηρύσσεται ανοικτός διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου. Ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία «ZITAKAT ATEBE» με έκπτωση 4% και στις 08.02.2019 υπεγράφη μεταξύ εμού ως Δημάρχου και του εκπροσώπου της εταιρείας κ. Δ.Ζαφειρόπουλου η υπ΄αρ. 2744 Εργολαβική Σύμβαση με υποχρέωση του αναδόχου να παραδώσει το έργο εντός 12 μηνών.

Το έργο άρχισε να εκτελείται τον Φεβρουάριο 2019 και θα είχε τελειώσει στο τέλος του ιδίου έτους, εάν δεν μεσολαβούσε η διακοπή εργασιών του αναδόχου για το διάστημα 20/12/2019 έως 25/8/2020 λόγω καθυστέρησης πληρωμής των τιμολογίων, πράγμα σύνηθες όταν αλλάζουν οι διοικήσεις των φορέων μετά από εκλογές.

Σαλαμίνα 10/12/2020

Με εκτίμηση 

Ισιδώρα Νάννου

Δημοτική Σύμβουλος

Τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/20 10:42

    Κάποιες καρέκλες....τρίζουν....στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/20 13:37

    Δεν είναι λίγες είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/20 20:25

    ·
    Η Κολυμβήθρα και το φως το αληθινό.
    #_Ξεκίνησε αποκαλώντας για
    #_πρώτη_φορά στα χρονικά αστείους
    γραφικούς φαιδρούς και ακραίους
    όσους συμμετέχουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις για τον τόπο τους ,
    δεν θυμάμαι να το έχει κάνει δήμαρχος ποτέ , και απεχθάνεται τα ένδικα μέσα εναντίον φορέων του δημοσίου όταν βλάπτουν τα συμφέροντα της Σαλαμίνας !!!
    Δεν ξέρω αν αυτά διδάσκονται στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής ή είναι αποκυήματα φαντασίας του για να κρύψουν τη γυμνή αλήθεια της μακρόχρονης αποχής του από τα δρώμενα.
    Πιστός στη θεωρία του ο κύριος Δήμαρχος #_απείχε_παντελώς από τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις των φορέων της Σαλαμίνας και
    #_ουδέποτε_καταδέχτηκε_να_συμμετάσχει
    σε κάποιο σύλλογο, σωματείο, περιβαλλοντικό όμιλο, κίνηση πολιτών, κίνηση επιστημόνων .
    #_Ποτέ_δεν_καταδέχτηκε_να_παρευρεθεί
    και δεν παραβρέθηκε
    σε ένα δημοτικό συμβούλιο,
    #_Ποτέ δεν έγραψε ένα άρθρο στον τοπικό τύπο,
    #_Ποτέ δεν έκανε μία οποιαδήποτε παρέμβαση για να δείξει ότι #_ζει_στη_Σαλαμίνα και #_ενδιαφέρεται_για_τα_προβλήματά_της.
    Πέρασαν πολλά-πολλά χρόνια απραξίας και παντελούς αδράνειας ώσπου κάποια μέρα “ξύπνησε” απότομα ο φέρελπις νέος και διεκδίκησε το ανώτατο αξίωμα του νησιού για να λύσει -υποτίθεται- τα προβλήματα για τα οποία τόσα χρόνια #_περιφρονούσε και #_αδιαφορούσε
    Κατακεραυνώνοντας το παλιό πολιτικό προσωπικό σαν κύριο υπεύθυνο των χρόνιων προβλημάτων της Σαλαμίνας
    και τάζοντας το νέο,
    το άφθαρτο και το σύγχρονο,
    κατόρθωσε να πείσει την πλειοψηφία των δημοτών και να γίνει ανώτατος άρχοντας του νησιού γεμίζοντας μας με #_Ελπίδα
    Όλοι ελπίζαμε σε κάτι καινούριο και ότι θα φυσήξει επιτέλους ο αέρας της πολυπόθητης όπως έλεγε #_Αλλαγής
    Επλανήθημεν πλάνην οικτράν.
    Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της νίκης,
    ήρθε η ψυχρολουσία της συνεργασίας με το #_παλιό και το #_παμπάλαιο πολιτικό προσωπικό, #_αυτό_που_κατηγορούσε λίγες ώρες πριν.
    Θα πει κάποιος ότι δεν είναι κακή
    μία συνεργασία, αρκεί να γίνεται στη βάση
    #_αρχών, #_αξιών, #_οραμάτων και #_προγραμματικών_συγκλίσεων.
    Όμως φευ!! Η συμφωνία έγινε
    #_εν_κρυπτώ και #_παραβύστω,
    χωρίς ποτέ να μάθουμε τι υποσχέσεις δόθηκαν εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα να πλανάται η εντύπωση εάν υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή
    Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι οδήγησε το “νέο”
    να δώσει πολιτικό συγχωροχάρτι στο “παλιό” και τι έκανε το “παλιό” να δει
    άξαφνα το φως το αληθινό.
    Στην πορεία #_προσχώρησαν και άλλοι #_πρόθυμοι, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι περίσσευαν κάποιες “κενές καρέκλες”.
    Δεν ασπάζομαι άκριτα κάθε καλοήθεια ή κακοήθεια,
    αλλά περίμενα και περιμένω πειστικές εξηγήσεις προς διάλυση των όποιων παρεξηγήσεων.
    Το μόνο καταφανές της ομιχλώδους διαδικασίας είναι ότι οι νεοφώτιστοι έπιασαν στασίδι στη μεγάλη “εκκλησία” και εφαρμόζουν με ευλάβεια τις “προφητείες” και τις “γραφές”.
    Το ερώτημα που συνεχίζει να πλανάται είναι αν το “παλιό” εξαγνίστηκε στην #_κολυμβήθρα του #_ΝΑΙ_σε_όλα
    ή το “νέο” αναγνώρισε την αξία των όψιμα ιδόντων το φως.
    Ευτυχώς, έμειναν κάποιοι που δεν αλλαξοπίστησαν,
    και που λένε και κάποια όχι,
    μαθαίνουμε την αντίθετη άποψη και λειτουργεί στοιχειωδώς
    η δημοκρατία....
    #_συνεχίζεται
    στο επόμενο με την αλαζονεία της εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/20 20:27

    ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/20 21:21

    Νάννος Σωτήρης : Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα καθημερινότητας, αιτημάτων πολιτών τεχνικής φύσεως. Εάν ήξερα ότι με ένα γέλιο γίνεσαι εντεταλμένος σύμβουλος θα έβαζα και εγώ υποψηφιότητα Η απόφαση είναι χθεσινή. Πόσοι εντεταλμένοι είναι τώρα ξέρει κανένας; χάσαμε τον αριθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/20 21:33

    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΑΒΕΣ - ΛΑΔΙΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΞΩΦΘΑΛΜΗ.ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/20 07:01

    ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
    Σαρηγιάννης για Θεσσαλονίκη: Πόσα θα φτάσουν τα κρούσματα στις γιορτές
    Πέθανε ο συγγραφέας Τζον λε Καρρέ
    Τραμπ: Βέτο στις κυρώσεις στην Τουρκία λόγω... Κίνας
    Σαρηγιάννης για Θεσσαλονίκη: Πόσα θα φτάσουν τα κρούσματα στις γιορτές
    Πέθανε ο συγγραφέας Τζον λε Καρρέ
    Τραμπ: Βέτο στις κυρώσεις στην Τουρκία λόγω... Κίνας
    Σαρηγιάννης για Θεσσαλονίκη: Πόσα θα φτάσουν τα κρούσματα στις γιορτές



    Ο Γρηγόρης Ψαριανός διορίστηκε στο γράφειο του Πικραμμένου
    NEWS24713 ΔΕΚ 2020 09:52
    Ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Βουλή
    Ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Βουλή EUROKINISSI
    Στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου διορίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ
    Με ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε χθες, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του τέως βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού, σε θέση συνεργάτη στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

    ADVERTISING

    Ο κ. Ψαριανός εξελέγη βουλευτής το 2007 και το 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2012 με την Δημοκρατική Αριστερά και το 2015 με το Ποτάμι. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να εκλεγεί.

    Όπως αναφέρεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, "με την απόφαση του του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 48 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α’ 176), όπως ισχύουν, και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου
    (ΑΔΤ: Χ548496) σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/20 15:31

      Άλλο τίποτα δεν είχες να κάνεις εσύ όταν ξύπνησες;
      έπεσες με τα μούτρα στις
      αντιγραφές κ δεν έγραψες
      το πραγματικό όνομα του
      κατασκόπου, άσε που υπάρχουν
      κάποιες ανακρίβειες στο γραπτό
      σου,όχι μόνο εδώ παντού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/12/20 16:50

      Τ0 14'12'20 14'30
      ΑΦΟΡΑ
      ΤΟ 14'12'20 12'37

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/12/20 12:37

    Στην λεωφόρο φανερωμένης όλοι τρέχανε να βγάλουν φωτογραφίες τις ομπρέλες τώρα όμως που οι ομπρέλες έχουν γίνει σαν βράκια σκισμένα του στρατού. Ο Δήμαρχος Γιωργάκης είναι εκεί και βλέπει της ομπρέλες που ειναι σαν παλιοβρακα και εινα σαν κλασμένο φρύδι και όλοι η σαλαμίνα σήμερα γελά με τα χάλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/20 15:59

      0 ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ
      ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΟΜΙΚΌΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
      ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ
      "ΕΛΛΗΝΟ'ΓΑΛΛΙΚΗΣ" ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ
      ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΌΠΟΥ ΦΥΣΆ Ο
      ΑΝΕΜΟΣ.
      ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΟΣΠΟΠΟΛΙΤΗ
      ΟΎΤΕ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΔΕΚΆΡΙΑ
      "ΤΊΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΙΓΟΎΡΑ"
      ΜΆΘΕ ΝΑ ΣΈΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ
      ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΈΧΕΙ
      ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ
      ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΕ ΜΙΣΗΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ
      ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΈΨΕΙ ΤΊΠΟΤΑ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ" ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΥΓ.
      ΕΊΧΑΤΕ ΜΆΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
      " ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ" ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/12/20 14:30

    Σκάσε γρουσούζη χρονιάρες
    μέρες,ότι κ να κάνει ο Δήμαρχος Γιώργος δεν σας αρέσει γιατί έτσι μάθατε να
    είστε αγενείς προσβλητικοί,
    κ να έχετε την άνανδρη αυτή
    συμπεριφορά μόνο για άλλους,
    κατά τ άλλα είστε οι καλοί
    οικογένεια ράχες οι εργατικοί
    οι τίμιοι που εξαιρούνται απο
    απ όλα κυρίως από τα προσωπικά
    ρεζίλια σας. Μάθε ρε, ότι
    υπάρχει συνείδηση,κοιτάξου στον καθρέφτη,κ αν εσύ κ όλοι
    οι άλλοι έμπειροι κ σοφοί τα
    βρήται με μαζί της, όταν πρέπει να κρίνεται,η με τρόπο
    ανθρώπινο γράψτε παρατηρήσεις.
    Είναι Δήμαρχος κ τον ψήφισες,
    Ο ΓΙΏΡΓΟΣ, δεν έχει το μαγαζί
    της μαντάμ, δεν πήγε αθώο
    -ας πούμε - άνθρωπο στα δικαστήρια,κ μετά την έφεση
    σαν τον άλλον δεν είπε-περαστικά σας-αλλά κ ο άλλος
    -αλεπού-τα παράτησε γιατί θα
    τον - τρέχανε ακόμα-
    όπως"67-74,εκτός,
    Έξυπνος ο Γιώργος
    Πονηρό το - κριάρι -
    Αύγουστο γεννήθηκε ο Δήμαρχος
    Μάρτη ο αλεπουδιαρης, πρόσεχε
    χαμόγελο κ υπερηφάνεια και
    πεισματάρης για κάθε του στόχο
    Ο Δήμαρχος,
    Κύριος κ να τρακάρει όπου βρεί
    ο άλλος απο εγωισμό, κερδίζει
    χάνει,τα ρίχνει όλα στην τύχη,
    άσχετα αν δεν είναι έτσι.
    ΥΓ.
    ΜΕ τα μυαλά που έχεις κουβάρι
    όταν με το-καλό έρθει το εμβόλιο-βρες μόνο τον Λάζαρο
    κ μη φοβηθείς αν αντί να σου
    εξηγήσει τυχόν παρενέργειες,
    σου πει-για αναβολή τόσα, για
    απαλλαγή, κάθε μήνα εδώ να τα
    ακουμπάς επιταγές δεν δέχομαι.
    Πως την γλυτώνουν κάτι τέτοιοι
    -αρχίατροι-ας δώσει ή αλεπού
    μια εξήγα, τι στο διάλο,
    -μόνο να κουρεύει ξέρει-
    -καρύδια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/12/20 15:06

    Καλα περιμενε καποιος να δει σχολιο θετικο για το δημαρχο απο παρτουζο ,λακ, βλακ, καβοδετη, λαδιαρα και τσαβες; Ο παρτουζος ας μας πει για τις σσφσφαλεις παιδικες χαρες επι ημερων τσαες. Ε ρε μασες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/12/20 15:13

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ; ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙΡΟΥ Η ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.