Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Δεκ 2020

Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/20 16:30

    Ο Θεόφιλος Αποστόλου έφυγε από την ζωή με ένα μεγάλο έργο
    Βοήθησου κόσμο καθημερινά αλλά και πάνω από 15 οικογένειες με τρόφιμα κάθε μήνα
    Και όλα αυτά από τον μισθό του
    Αντίθετα πρώην και νυν συμβουλους και νυν δημοτική Σύμβουλο που περνάνε τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο προεκλογικά για να βγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/20 21:10

      Καλό Ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!
      Έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά και αθόρυβα σε άστεγους και ανεργους!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/12/20 00:22

      ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΑ . ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΕΚΔΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/20 20:57

    Άσχετε και επικίνδυνε δήμαρχε:

    ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΡΟΥ
    14 Δεκεμβρίου, 2020

    Ενημερώνουμε ότι μετά την αναστολή του προγράμματος του Ε.Ο.Δ.Υ. για διενέργεια rapid test στον Πόρο, ο Δήμος Πόρου ξεκινάει τη διενέργεια rapid test κάθε εβδομάδα στο δημοτικό «κτήριο ΚΑΠΗ», με τη βοήθεια του ιδιώτη γιατρού Θωμά Τέλιου.

    Την τρέχουσα εβδομάδα τα τεστ θα γίνονται την Τρίτη 15.12 και την Πέμπτη 17.12 και ώρες από 17:00 έως 18:30 (ώρα προσέλευσης). Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται χωρίς ραντεβού με σειρά προτεραιότητας (έως έξι άτομα στον εσωτερικό χώρο αναμονής και οι υπόλοιποι εξωτερικά του κτηρίου), ενώ ο χώρος δειγματοληψίας θα είναι η πρώτη αίθουσα δεξιά εντός του κτηρίου.

    Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη διαδικασία αυτή δεν πρέπει να προσέρχονται άτομα με συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να απευθύνονται στον γιατρό τους. Ο Δήμος συστήνει σε κάθε κάτοικο του νησιού που τυχόν επιστρέφει στο νησί από άλλες περιοχές (φοιτητές, φαντάροι κ.τ.λ.) να προβεί στη διενέργεια του τεστ, όπως επίσης και στους κατοίκους που έχουν συναναστροφές εκτός του νησιού στο πλαίσιο της εργασίας τους.

    Η παραπάνω διαδικασία είναι εφικτή χάρη στην εθελοντική προσφορά του γιατρού Θωμά Τέλιου, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

    Ενώ στη Σαλαμίνα ο πόζας ασχολείται με μα...... και προσπαθεί να μας πείσει ότι ο μόνος αρμόδιος είναι ο ΕΟΔΥ και πως οι δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα.
    Ρε ούστ από δώ παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/12/20 00:12

    Ο ΠΑΝΑΓΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ. ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 153.000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.