Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Δεκ 2020

Δελτίο Τύπου: Η Σχολή Ποδοσφαίρου Σαλαμίνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επισκέφτηκε σήμερα το κοινωνικό παντοπωλείο του νησιού με φιλανθρωπικό σκοπό


Σαλαμίνα, 20.12.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Σαλαμίνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επισκέφτηκε σήμερα το κοινωνικό παντοπωλείο του νησιού. Αυτός είναι ο ευαισθητοποιημένος Ολυμπιακός, που επώνυμα αλλά και ανώνυμα στέκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου Σαλαμίνας αλλά και σε κάθε ανάγκη μας. Σήμερα, Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έσπευσαν να ενισχύουν το έργο μας προσφέροντας τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου προμηθεύονται άπορες οικογένειες αγαθά βασικής υλικής συνδρομής κατ’ ελάχιστον μια φορά το μήνα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας σε ανάγκη!

Αυτή η κοινωνική προσφορά που είναι ακόμα πιο έντονη αυτές τις Άγιες ημέρες δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σαλαμίνας που για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη στο έργο που επιτελείται.

Ευχαριστούμε θερμά.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/12/20 19:12

    18 Δεκ 2020
    Γιάννης Τσαβαρής «Έτσι στηρίζει ο δήμος την τοπική αγορά: Νεράκια από την Μεταμόρφωση και Τάμπλετ από την Κρήτη!!!»



    Σαλαμίνα 18 Δεκεμβρίου 2020
    «Έτσι στηρίζει ο δήμος την τοπική αγορά:

    Νεράκια από την Μεταμόρφωση και Τάμπλετ από την Κρήτη!!!»

    Μετά την "προκλητική" επιλογή αγοράς μέσω απευθείας ανάθεσης εμφιαλωμένου νερού (0,5 lt), από την Μεταμόρφωση με απόφαση δημάρχου , λες και δεν υπήρχαν στη Σαλαμίνα αντίστοιχες επιχειρήσεις, το λάθος από τον δήμο επαναλαμβάνεται....

    Πριν λίγες ημέρες οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, με απόφασή τους, προμηθεύτηκαν τάμπλετ για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης των μαθητών από το Ηράκλειο της Κρήτης!!!

    Φυσικά και πάλι η διαδικασία της αγοράς ήταν η "απευθείας ανάθεση", που σημαίνει ότι οι επιτροπές επέλεξαν τις τρεις επιχειρήσεις από τις οποίες στην συνέχεια έλαβαν τις ανάλογες προσφορές για την προμήθεια των τάμπλετ. (σχετ. 1, 2, 3)

    Φυσικά και πάλι αγνοήθηκε η χειμαζόμενη τοπική αγορά, η οποία πρόσφερε το ίδιο τάμπλετ ,με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, και μάλιστα άμεσα παραδοτέα και φθηνότερα από αυτά τη Κρήτης κατά 19,32 € ανά τάμπλετ. (σχετ. 3, 4)

    Μετά από αυτήν την προκλητική επιλογή η οποία εκτός των άλλων είναι όπως προείπα και ακριβότερη , ΕΥΛΟΓΑ γεννούνται σε όλους μας οι εξής ερωτήσεις:

    1. Κύριοι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών με δεδομένο ότι οι αποφάσεις σας για τον τρόπο προμήθειας των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η "απευθείας ανάθεση", μπορείτε να μας εξηγήσετε για ποιο λόγο από τις τρεις υποψήφιες για την προμήθεια επιχειρήσεις, που εσείς επιλέξατε να ζητήσετε προσφορές, οι δύο εξ αυτών ήταν από την Κρήτη; (σχετ.2, 3)

    2. Ποιό ήταν το ... στοιχείο εκείνο που από όλη την Ελλάδα σας οδήγησε τελικά στην αγορά της Κρήτης;

    3. Είχατε πρωτίστως διερευνήσει- εξαντλήσει την αγορά της Αττικής και ιδιαίτερα της Σαλαμίνας ,για το ίδιο προϊόν με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά , και μετά επιλέξατε ότι η πλέον συμφέρουσα τιμή (πάντα για τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά) ήταν εκείνη της εταιρείας από την Κρήτη; (σχετ. 3)

    4. Γιατί δεν επιλέξατε έστω και ΜΙΑ από τις προσφορές που λάβατε να ήταν από ανάλογα καταστήματα της Σαλαμίνας;

    5. Είναι αλήθεια ή όχι ότι δύο μέλη των Σχολικών Επιτροπών (κ. Λάρος Σωκράτης πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας και κ. Αγγελική Φουρίκη πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας) προσπάθησαν έστω και την τελευταία στιγμή να σας προτρέψουν να πραγματοποιηθεί η προμήθεια από την αγορά της Σαλαμίνας όπου το ίδιο τάμπλετ με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά κοστίζει λιγότερο κατά 19,32 € και είναι άμεσα διαθέσιμο!!! (σχετ. 4)

    6.Γιατί ενώ καταρχήν δεχθήκατε την πρότασή τους και δεσμευτήκατε στα ανωτέρω μέλη των επιτροπών ότι τελικά δεν θα προχωρήσετε στην προμήθεια από την Κρήτη και θα προτιμήσετε την συμφέρουσα προσφορά της Σαλαμίνας, στο δια ταύτα ανακαλέσατε και εκτελέσατε την «παραγγελιά» από την Κρήτη;

    Προμηθευτήκατε 90 τάμπλετ για να καλύψετε τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια κα δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου φοιτούν περίπου 5.500 μαθητές!!!!

    Ήταν κύριοι πρόεδροι αυτή η επιλογή δική σας;

    Δεν νομίζετε ότι χρωστάτε μια εξήγηση;

    Γνωρίζετε πως με το ίδιο κόστος που εσείς εξασφαλίσατε την εν λόγω προμήθεια από την Κρήτη, άλλος δήμος της χώρας προμηθεύτηκε Τάμπλετ με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά; (σχετ. 5)

    Αγαπητοί συνδημότες

    Μετά τα ανωτέρω ρωτάμε τον δήμαρχο Σαλαμίνας αν ήταν ενήμερος για όλα αυτά τα περίεργα γεγονότα που συνέβησαν γύρω από την προμήθεια και αν φυσικά όλα έγιναν εν γνώσει του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καταδικάσει δημόσια όλα τα ανωτέρω!!!

    Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι για άλλη μια φορά έκθετος στα μάτια του εμπορικού κόσμου του νησιού που λόγω της κρίσης δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες.

    ΥΓ.

    " Καλές οι πανάκριβες φωτιζόμενες ομπρελίτσες (25 € η μία μας στοίχησε) ως θεάματα , καλύτερες όμως είναι για τον τοπικό εμπορικό κόσμο οι αγορές ως άρτος!!!!

    Καλές γιορτές σε όλους!!!!!

    Με τιμή

    Γιάννης Τσαβαρής

    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.