Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιαν 2021

Δελτίο Τύπου: Παρεμβαση του Δημου Σαλαμινας στα 1ο & 2ο ΓΕΛ για την ασφάλεια των μαθητών


Σαλαμίνα, 6.1.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώσαμε μια πολύ σημαντική παρέμβαση με την συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, της Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της Δ.Ε.Π.

 Κατασκευάσαμε πεζοδρόμιο μπροστά από τα Λύκεια (1ο&2ο ΓΕΛ) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φανερωμένη καθώς και διάδρομο πρόσβασης προς το πεζοδρόμιο από την κεντρική είσοδο των σχολείων.

Έτσι πλέον τα λεωφορεία θα σταθμεύουν για να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται οι μαθητές δίπλα στο νέο πεζοδρόμιο. Από εκεί οι μαθητές θα μπαίνουν στα σχολεία, χωρίς πια να χρειάζεται να διασχίζουν την κεντρική λεωφόρο, έναν πολυσύχναστο δρόμο που δυστυχώς αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες.

Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Συνεχίζουμε…

Εκ του Γραφείου Τύπου


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/21 13:31

    αφήστε τις συνέντευξοις το 2021 και πείτε μας γιατί σας διωξανε από τον Αία εξάλλου εσείς είπατε ότι θα μυλησετε για αυτό ακόμα περιμένουμε είχατε γράψει στο Facebook ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για τον Αία και εδώ και 6 μήνες καμία αποκαλύψη

    ο λεβεντης ο κρητικος ειναι ο μονος που εκανε προεδρος για 12 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/21 16:19

    2/9/2020 Καπετανάκη έκανες ανάρτηση στο προσωπικό σου προφίλ στο Facebook ότι θα έκανες καυτές αποκαλύψεις για την ομαδα του Αία εάν δεν σε ξαναέκανα πάλι προεδρο
    Μπήκαμε στο 2021 και ακόμα αποκαλύψεις δεν ειδαμε
    Τελικά τσάμπα μάγκας εισαι
    Μόνο λόγια και πράξεις ποτέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/21 22:23

      Τώρα εξηγείτε γιατί ο Τσαβαρής τον είχε τέσσερα χρόνια αναντικατάστατο αντιδήμαρχο οικονομικών ,διοίκησης και αποθήκης

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/21 11:19

    31/8/20 ανάρτηση Facebook Καπετανάκη για τον Αία που λέει ότι ο Αίας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να με ξανά κάνει πρόεδρος για να πάει μπροστά ή ομάδα μπητε όλοι να δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/21 19:19

    Αντιπεριφρειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, στην εφημερίδα Σαλαμίνας ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, αρμόδιο σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας κατά την περίοδο 2011-2014, παραθέτω αποσπάσματα από την συνέντευξη αυτή,


    Κύριε Αθανασιάδη, ως αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τι έργα προωθήσατε για τη Σαλαμίνα κατά τη θητεία σας;”
    “Τα έργα που αφορούσαν αυτό το νησί ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα την περίοδο που είχε την τύχη να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή .



    , από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014, επί Σγουρού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν έργα για τη Σαλαμίνα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, από τα υψηλότερα κονδύλια που έπεσαν σε δήμους της Περιφέρειας Αττικής”.


    Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Αμπελάκια ο Αντιπερριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.


    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

    « Σε μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά, την κατασκευή έργων υποδομής, που αναβαθμίζουν, προστατεύουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος στα πλαίσια της Περιφέρειας στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων,

    Στης 12/2/20 είχε δημοτικό συμβούλιο όπου γίνεται live μετάδοση μέσω Internet όπου ακούσαμε τον κ. Σοφρα να λεει ότι ο κ. Τσαβαρή ενταξε 70 εκατομμύρια ευρώ σε έργα σε μόλις 3,5 χρόνια σε έργα για τον Δήμο Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.