Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Ιαν 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

        Το άνοιγμα των καταστημάτων δεν θα πρέπει να αξιοποιηθεί για να αποφύγει η κυβέρνηση την υποχρέωση να πάρει πρόσθετα μέτρα στήριξης των μικρών εμπόρων και άλλων επαγγελματιών που, με δική της ευθύνη, βρίσκονται στα όρια της καταστροφής.

        Πολύ περισσότερο που μπροστά στο ενδεχόμενο τρίτου κύματος της πανδημίας, δεν αποκλείεται και αυτό το άνοιγμα να είναι προσωρινό, από τη στιγμή που δε συνοδεύεται με κανένα επιπλέον μέτρο για την προστασία της υγείας του πληθυσμού.

        Η χορήγηση επιδόματος ειδικού σκοπού για τους μήνες που βρίσκονται σε αναστολή, η επιδότηση των εισφορών ατομικής ασφάλισης και κυρίως η γενναία διαγραφή μέρους των χρεών που έχουν συσσωρευτεί, είναι το ελάχιστο, προκειμένου να επιβιώσουν χιλιάδες επαγγελματίες.

        Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης ότι οι αντοχές της οικονομίας δε χωρούν τις παραπάνω διεκδικήσεις των αυτοαπασχολούμενων, είναι προσχηματικές κι υποκριτικές, αφού την ίδια στιγμή χορηγούνται δεκάδες δισεκατομμύρια για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων.

18/1/2021                ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.