Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιαν 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ FM» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ FM» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι «Αφηγήσεις στα FM», η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Καναλιού Ένα 90,4 και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 24/1/21 με τον ηθοποιό και συγγραφέα Τσιμάρα Τζανάτο  ο οποίος διαβάζει για τους ακροατές τα έργα τα «Δεσποινίς Δυστυχία» και «Αχινός» που φέρνουν την υπογραφή του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «Αφηγήσεις στα FM» θα συνεχίσουν με τον  σκηνοθέτη Τάκη Τζαμαργιά στις 31/ 1 και τον  ηθοποιό Μανώλη Μαυροματάκη στις 7/2.

Γιατί τα θέατρα μπορεί να είναι κλειστά, οι καλλιτέχνες όμως συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μας. Με κάθε μέσο διαθέσιμο, υψώνουν τη φωνή τους και συναντούν τους ακροατές στη σφαίρα της μυθοπλασίας και της αφήγησης

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις -αφηγήσεις είναι  διάρκειας περίπου 30 λεπτών, μεταδίδονται  από το Kανάλι Ένα 90,4 στις 18.00 με παράλληλη ανάρτηση  στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ως podcasts.


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/21 19:41

    Γιωργάκη τι έγινε σε καπέλο σε ο Τραύλος και εσύ έτρεχες να παρακαλάς τον ΕΟΔΥ να μην πάει στα Σεληνια και έλθει στη Σαλαμίνα, χάλια που έχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/21 21:48

    ΕΦ+ Κρήτη
    Μαζικές παραιτήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά τις απειλές της διοίκησης
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    20.01.2021, 11:10
    Μαζικές παραιτήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά τις απειλές της διοίκησης
    efsyn.gr
    A-A+

    Παραιτήθηκαν 11 γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ανάμεσά τους και η διευθύντρια της Παθολογικής, η οποία μόλις πριν 2 ημέρες δέχτηκε τις δημόσιες απειλές του διοικητή του νοσοκομείου, όταν δημοσιοποίησε τα προβλήματα της Κλινικής, ανακοινώνοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί νέους ασθενείς.
    Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά τις ανακοινώσεις από πλευράς της διευθύντριας της Παθολογικής κλινικής Ελένης Ιωαννίδου και την απάντηση του διοικητή Λευτέρη Μαρκάκη, αναφορικά με την λειτουργία της Παθολογικής κλινικής.

    Την περασμένη Κυριακή με ανακοίνωσή της η διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής προχώρησε σε ενημέρωση πως η κλινική δεν θα δεχόταν εκείνη την ημέρα νέες εισαγωγές, ελλείψει προσωπικού που έχει οδηγήσει σε εξάντληση το υφιστάμενο προσωπικό.

    Ακολούθησε ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης που έκανε λόγο για ψεύδη, ενώ ο διοικητής του Νοσοκομείου άφησε υπόνοιες για έρευνα λόγω των παράνομων, όπως είπε, ανακοινώσεων που δεν είχαν την έγκριση της διοίκησης.


    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά τους λόγους και τις συνέπειες συμπεριφορών που προάγουν παράνομες αποφάσεις και ανακοινώσεις αυτών από μη αρμόδιους, προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στους ασθενείς και σκοπεύει να προβεί στην εφαρμογή των σχετικών διαδικασιών που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία».

    Όλα αυτά, αλλά κυρίως το γεγονός ότι η κα Ιωαννίδου αναμένεται να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, προκάλεσαν την αντίδραση συναδέλφων της, οι οποίοι χθες αποφάσισαν να καταθέσουν μαζικές παραιτήσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον 10 γιατροί (11 με την κα. Ιωαννίδου) παρέδωσαν στο γραφείο του διοικητή τις παραιτήσεις τους, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παραιτήσεις τους δεν έχουν γίνει αποδεκτές.

    Υπενθυμίζεται ότι για την κατάσταση του Νοσοκομείου, 33 γιατροί το Ρεθύμνου δημοσιοποίησαν κείμενο, στο οποίο καταθέτουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ειδικότερα εν καιρώ πανδημίας, στρέφοντας τα βέλη τους στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/21 22:31

    Αλήθεια ποίος δήμαρχος πάει σε υπουργεία και λέει ότι είναι ΝΔ;προσεχώς θα μάθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/21 19:06

    Ήλθε το βουβάλι στον δήμο και νομίζει ότι πρέπει να βρίζει με χυδαίο τρόπο τους υπαλλήλους του Δήμου. Σήμερα όμως ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, στράφηκε εναντίον μια υπαλλήλου με ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ Κ κεφαλαίο με αισχρές λέξεις που ούτε στο πεζοδρόμιο δεν λέγονται. Να τον χαίρεσαι κ. Δήμαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.