Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Ιαν 2021

Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή: Σε διαβούλευση η ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων για τη δημιουργία e-shop

Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή: Σε διαβούλευση η ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων για τη δημιουργία e-shop

''Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων για τη δημιουργία e-shop με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ'', δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και τη νέα εκπομπή ''Πρωινή Ενημέρωση'' με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, που μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

Αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς,ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε ότι «αισιοδοξούμε ότι οι πολίτες θα δείξουν μια αυτοπειθαρχία, η οποία θα  είναι καθοριστική για την μακροχρόνια διάρκεια της ισχύος του μέτρου»

 «Το χρονικό περιθώριο όταν στέλνει ένας καταναλωτής μήνυμα με τον κωδικό 2 για να πάει σε κατάστημα λιανεμπορίου είναι οι δύο ώρες. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα κομμωτήρια και για τα κέντρα αισθητικής», υπενθύμισε ο Γενικός Γραμματέας, επισημαίνοντας ότι  «κάθε χώρα έχει το δικό της μοντέλο διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας».

 «Ότι μέτρα ίσχυαν μέχρι χθες (Κυριακή 17/1) για τις επιχειρήσεις, ισχύουν και σήμερα καθώς ο ιδιοκτήτης μπορεί να βάλει τους εργαζόμενους του σε αναστολή», υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.