Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιαν 2021

Δελτίο Τύπου: Προσφορά τροφίμων στο «κουτί του φοιτητή» του Δήμου από την Ένωση Τρίτεκνων Σαλαμίνας και συνάντηση με τον Δήμαρχο


Σαλαμίνα, 13.1.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας για θέματα τρίτεκνων οικογενειών.

Ειδικότερα συζήτησαν θέματα κοινωνικής μέριμνας ως προς τις τρίτεκνες οικογένειες και ενταξιακές δραστηριότητες του Δήμου που τους αφορούν.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και επισήμανε πως βρίσκεται στο πλευρό τους πάντοτε σχετικά με την επίλυση των ανωτέρω και θετικά μελλοντικά μέτρα που θα ληφθούν σε ευρύτερο πλαίσιο δράσης του Δήμου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η πρωτοβουλία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας που εκφράζοντας την ευαισθητοποιήση τους επί των κοινών προσέφερε για τους νέους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία και στο " κουτί του φοιτητή" βασικά είδη διατροφής ενισχύοντας το ανθρωπιστικό κομμάτι του Δήμου μας.

Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη όταν το παράδειγμα μας ακολουθείται με θέρμη και γίνεται ο κανόνας. Φτιάχνουμε νέους κανόνες. Γινόμαστε περισσότερο άνθρωποι! Και συνεχίζουμε...

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.