Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιαν 2021

Φ. Μπακαδήμα: Πρόσκληση σε τηλεσυνάντηση βουλευτών Β’ Πειραιά με θέμα τα απορρίμματα της περιφέρειας


Φ. Μπακαδήμα: Πρόσκληση σε τηλεσυνάντηση βουλευτών Β’ Πειραιά με θέμα τα απορρίμματα της περιφέρειας

Επιστολή-πρόσκληση για τηλεσυνάντηση τη Δευτέρα 18/01/2021 και ώρα 6μμ με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Β’ περιφέρεια Πειραιά απέστειλε η Γραμματέας της ΚΟ του ΜέΡΑ25 και Βουλευτής Β’ Πειραιά κα Φωτεινή Μπακαδήμα στους συναδέλφους της βουλευτές της ίδιας περιφέρειας, με στόχο να καταλήξουν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης και αντιμετώπισης αυτού του τόσο ζωτικού για τη ζωή και το μέλλον των κατοίκων θέματος.

Με δεδομένο πως η κλιματική αλλαγή, της οποίας τα εντονότατα και καταστροφικά αποτελέσματα βιώνουμε καθημερινά, έχει καταστήσει το ευρύτερο πολιτικό θέμα της περιβαλλοντικής προστασίας και της πράσινης μετάβασης εξόχως φλέγον και πρωταρχικής σημασίας, η κα Μπακαδήμα προσκαλεί τους συναδέλφους της να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο για έναν κοινό αγώνα, αυτόν της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημιουργίας συνθηκών βιώσιμης ζωής στη Β’ Πειραιά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Μπακαδήμα «Δυστυχώς, παρά τις μεμονωμένες προσπάθειες όλων μας δεν έχει βρεθεί και εφαρμοστεί η κατάλληλη λύση που θα βελτίωνε την κατάσταση και θα αναιρούσε το καθεστώς σκουπιδότοπου της Αττικής στο οποίο έχουν μετατραπεί δήμοι της περιφέρειας, επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων του Πειραιά.»

Η κα Μπακαδήμα, θεωρώντας πως οι συλλογικές προσπάθειες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αναμένει, προσδοκώντας στη θετική απάντηση των συναδέλφων της για την πραγματοποίηση της τηλεσυνάντησης, τις θέσεις και τις προτάσεις των άλλων κομμάτων για να εκπονηθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση επίλυσης του χρόνιου αυτού προβλήματος της Β’ Πειραιά. «Το πρόβλημα των απορριμμάτων στη Β’ Πειραιά είναι χρόνιο και οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες έχουν καταστεί εμπόδιο σε μια ρεαλιστική επίλυσή του. Επειδή η υγεία και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Πειραιά είναι πέρα και πάνω από τις όποιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, ελπίζω και οι συνάδελφοί μου να κατανοήσουν το επείγον του ζητήματος και να αποδεχθούν την πρόσκλησή μου για το καλό των πολιτών, τους οποίους εκπροσωπούμε. H συστράτευση όλων των πολιτικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους είναι μονόδρομος για να γίνει η ζωή των πολιτών της Β' Πειραιά βιώσιμη.»


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/1/21 13:56

    αφήστε τις συνέντευξοις το 2021 και πείτε μας γιατί σας διωξανε από τον Αία εξάλλου εσείς είπατε ότι θα μυλησετε για αυτό ακόμα περιμένουμε είχατε γράψει στο Facebook ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για τον Αία και εδώ και 6 μήνες καμία αποκαλύψη

    ο λεβεντης ο κρητικος ειναι ο μονος που εκανε προεδρος για 12 μερες


    2/9/2020 Καπετανάκη έκανες ανάρτηση στο προσωπικό σου προφίλ στο Facebook ότι θα έκανες καυτές αποκαλύψεις για την ομαδα του Αία εάν δεν σε ξαναέκανα πάλι προεδρο
    Μπήκαμε στο 2021 και ακόμα αποκαλύψεις δεν ειδαμε
    Τελικά τσάμπα μάγκας εισαι
    Μόνο λόγια και πράξεις ποτέ.....


    31/8/20 ανάρτηση Facebook Καπετανάκη για τον Αία που λέει ότι ο Αίας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να με ξανά κάνει πρόεδρος για να πάει μπροστά ή ομάδα μπητε όλοι να δείτε


    Καλέ μου Ανώνυμε 9/1/21 17:14
    Σε παρακολουθώ συχνά πυκνά άθελα μου στο διαδίκτυο να σχολιάζεις πάντα περιπαιχτικά τον φουκαρά τον καπετάν Άκη όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσες πριν λίγο καιρό.
    Και να φανταστείς ήταν και κολλητός σου κάποτε. Αλήθεια τι ακριβώς σε βασανίζει με τον εν λόγω "Κύριο";
    Αν το ήθελες -που φαντάζομαι δεν το θέλεις- θα μπορούσες να του καταμαρτυρήσεις μύρια όσα της περιόδου που είχε ουσιαστική εξουσία στον Δήμο.
    Όμως δεν το κάμνεις, σε καταλαβαίνω στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, σωστός.
    Θα έκαιγες και προσφιλή σου πρόσωπα που δεν το θες όμως.
    Όμως μας ζάλισες τον έρωτα με τον χοντρό και θα με αναγκάσεις στο τέλος να αγανακτήσω και να αρχίσω εγώ τις τότε σοβαρότατες αποκαλύψεις, το θέλεις; Όχι είμαι βέβαιος.
    Αλήθεια από αυτόν τον φουκαρά τον Δήμο ποιος παρέλαβε και δεν βούτηξε το δάχτυλο στο μέλι.
    Βαρέθηκα όμως, τώρα που χειμωνιάζει και δεν θα έχω τι να κάνω, λέω να επανέλθω επί του θέματος και σας βλέπω να φυσάτε την γιαούρτι.

    Καλά τα λες
    Άλλη μήπως είδες τι σχόλιο έγραψε ο Καπετανάκης στον αντιπρόεδρο του Αία τον Περικλή Αλαΐσκα 31/12/2020 στην ανάρτησή που είχε κάνει ο αντιπροεδρος
    Ολοι τον κραξανε και φυσικά ο Καπετανάκης ντροπιασμενος το εσβησε
    Τελικά του φταίνε όλοι?
    Μήπως τελικά φίλε μου 18:17 δεν έπρεπε να βιαστείς να γράψεις όλα αυτά που εγραψες
    Ο άνθρωπος έχει εμμονές και όχι με έναν αλλά με πολλούς γιατί δεν μπορεί να τους φτασει
    Και εσύ φωτογραφίζεις έναν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.