Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2021

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων Σαλαμίνας. Ο Μαέστρος της άλωσης των αρχαιολογικών χώρων παραμένει ακλόνητος στη θέση του.


Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων Σαλαμίνας. Ο Μαέστρος της άλωσης των αρχαιολογικών χώρων παραμένει ακλόνητος στη θέση του.

Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο να αποχαρακτηριστούν οι περιοχές δραστηριότητας των ναυπηγείων για να μπορούν να λειτουργούν ελεύθερα και νομότυπα.

Το πρώτο βήμα έγινε με την κατάπτυστη 80ή ΕΣΑΛ όπου συμμετείχε και ο δικός μας δήμαρχος, όπου ορίστηκαν ως ναυπηγικές χρήσεις οι περιοχές δραστηριότητας των ναυπηγείων (Ι2, Ι3, και Ι4.)

Το δεύτερο βήμα έγινε με την άρνηση της κας Μενδώνη να γνωμοδοτήσει επί της ΜΠΕ του διαλυτήριου, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με όλες τις αποφάσεις όλων των προηγούμενων Υπουργών Πολιτισμού που αρνήθηκαν να συναινέσουν στο πρωτόγνωρο έγκλημα.

Τρίτο βήμα έγινε με την άρνηση της κας Μενδώνη να γνωμοδοτήσει επί άλλων δύο ΜΠΕ που έχουν πάει στο γραφείο της όπως η ίδια ομολογεί. Με τι καρδιά να εγκρίνει βαριές και οχλούσες δραστηριότητες όπως τα ναυπηγεία σε ζώνες Α΄ απολύτου προστασίας και ζώνες Β΄πολλαπλώς προστατευόμενες?

Η σιωπή είναι χρυσός και διευκολύνει τις παράνομες δραστηριότητες να λειτουργούν.

Τέταρτο βήμα είναι η ωμή ύβρις από βήματος Βουλής ότι ο Τύμβος δεν είναι ακριβώς ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων αλλά κάτι πολύ νεώτερο, άρα όχι και τόσο σπουδαίο!!!.

Προσεχώς θα δούμε και άλλα επεισόδια στο καλά οργανωμένο έγκλημα.

Τύφλα νάχουν οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι των ναυπηγείων.

Το ερώτημα είναι τι κάνουν οι "φερόμενοι" ως υποστηρικτές της νομιμότητας, της ιστορίας και του πολιτισμού μας?,

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/21 20:59

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/21 21:54

      Ο δήμαρχος είναι φιλαράκι με τον αρχιτέκτονα της καταστροφής των αρχαιολογικών χώρων.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/21 22:01

    Αλήθεια, όταν η κα Υπουργός είχε επισκεφτεί τη Σαλαμίνα ενημέρωσε το δήμαρχο, ότι ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων δεν είναι ο τύμβος αλλά ένα νεότερο μνημείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/21 08:52

    αφήστε τις συνέντευξοις το 2021 και πείτε μας γιατί σας διωξανε από τον Αία εξάλλου εσείς είπατε ότι θα μυλησετε για αυτό ακόμα περιμένουμε είχατε γράψει στο Facebook ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για τον Αία και εδώ και 6 μήνες καμία αποκαλύψη

    ο λεβεντης ο κρητικος ειναι ο μονος που εκανε προεδρος για 12 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.