Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιαν 2021

Δελτίο Τύπου: Υπηρεσία αποκομιδής κλαδιών από τον Δήμο Σαλαμίνας και μείωση κόστους ποσού των 45.400€


Σαλαμίνα, 12.1.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπηρεσία αποκομιδής κλαδιών και ογκωδών απορριμμάτων από τον Δήμο Σαλαμίνας!ΔΕΝ θα επιβαρυνθεί ο Δήμος μας το ποσό των 45.400€για το 2020!Στόχος, κανένα κλαδί με τα σύμμεικτα για θάψιμο στη χωματερή.

Από τις αρχές του 2020 η υπηρεσία καθαριότητας και συγκεκριμένα το τμήμα εξώ-οικιακών απορριμμάτων του Δήμου μας εργάζεται εντατικά στο σοβαρό θέμα της διαχείρισης των κλαδιών και των ογκωδών αποβλήτων προβαίνοντας ήδη στον διαχωρισμό των κλαδιών και την μεταφορά αυτών στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης, όπου θα μετατραπούν σε λίπασμα καλής ποιότητας με στόχο την υιοθέτηση οικολογικής συμπεριφοράς.

Για το 2020 λοιπόν ο Δήμος μας συνέλεξε 454 τόνους κλαδιών, τα οποία δεν οδηγήθηκαν στην χωματερή.

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, λοιπόν, ο Δήμος Σαλαμίνας εξοικονομεί τέτοια ποσά, λαμβάνοντας υπόψιν ότι για το θάψιμο και των κλαδεμάτων ως ογκώδη απορρίμματα, κάθε δήμος πληρώνει με τον τόνο (100 ευρώ/τόνος).

Συγκεκριμένα το όφελος πέραν του περιβαλλοντικού είναι και άμεσα οικονομικό εξασφαλίζοντας την ελάφρυνση των υποχρεώσεων του Δήμου μας. Αποτέλεσμα που είναι μόνο η αρχή και μόλις στον πρώτο χρόνο!

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρήματος στον τομέα της καθαριότητας. Οργανώνουμε την δουλειά μας έτσι ώστε κάνοντας ταμείο στο τέλος του χρόνου να έχουμε τις αντίστοιχες και μάλιστα ευνοϊκότερεςοικονομικές επιδόσεις.

Σε όλο αυτό αξίζει, φυσικά, ένα ακόμα μπράβο στους υπαλλήλους της υπηρεσίας μας, που καθημερινά αγωνίζονται επιτυγχάνοντας εν τέλει το αξιέπαινο αυτό οικονομικό αποτέλεσμα.Εργαζόμαστε σε πολλούς τομείς παράλληλα, για να καταφέρουμε να έχουμε όλα όσα μας αξίζουν ως πολίτες του νησιού.

Εκ του Γραφείου Τύπου


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/21 00:03

    ΚΥΡΙΕ ΔΉΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΣ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΆΤΕ ΤΙΣ ΞΈΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/21 00:07

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ?? ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΚΎΡΙΕ ΔΉΜΑΡΧΕ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΑΥΤΉ?? ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΆΤΙ?? ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΑΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ.. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/21 18:07

    Ο Αίας Σαλαμίνας ξεκινά και επίσημα τη λειτουργία του τμήματος στίβου
    Ιανουαρίου 13, 2021




    Ο Σύλλογος μας πιστός στις δεσμεύσεις του, ξεκινάει και ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον την Λειτουργία του Τμήματος ΣΤΙΒΟΥ.



    Σκοπός μας είναι η ευρύτερη ανάπτυξη και διάδοση του Κλασικού Αθλητισμού στην Σαλαμίνα, δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται, τον Στίβο.

    Χθες υπεγράφησαν και τα Πρωτόκολλα Συνεργασίας από τον Πρόεδρο Συλλόγου κ. Δημήτρη Μόγια, με τους Ανθρώπους που θα ΄΄τρέξουν΄΄ το νεοσύστατο Τμήμα Στίβου. Επικεφαλής του Τμήματος Στίβου αναλαμβάνει ο Γεν. Γραμματέας Συλλόγου κ. Αλέκος Ανδρέου, Τεχνικός Διευθυντής ο Βαλκανιονίκης και πρώην Αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιά κ. Ηλίας Νταβίδη, και Προπονήτρια η κα. Ελευθερία Σαρή.
    Ο Σύλλογος μας, τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.