Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2021

Δελτίο Τύπου: Λύση στο πρόβλημα των μαθητών χωρίς σχολική αίθουσα του 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας δίνει ο Δήμος στον άξονα μέριμνας των σχολικών αναγκών

Σαλαμίνα, 31.1.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σχετικά με τα σχολεία μας ήταν η έλλειψη επαρκών αιθουσών διδασκαλίας στο 2ο ΓΕΛ Σαλαμίνας. Έπρεπε να διαχειριστούμε το γεγονός ότι υπήρχε… περιπλανώμενη τάξη στο σχολείο που δεν είχε μόνιμη αίθουσα!

Κινητοποιηθήκαμε μέσω της Διεύθυνσης Τεχν. Υπηρεσιών, της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και της Δ.Ε.Π., το καλοκαίρι εντοπίσαμε μέσω της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. δύο λυόμενες αίθουσες, φροντίσαμε να τις εξασφαλίσουμε άμεσα και να τις πάρουμε στην Σαλαμίνα. Αφού έγινε η απαραίτητη ανακαίνιση τους, τις παραδίδουμε στους μαθητές.

Δεν πανηγυρίζουμε για τις αίθουσες αυτές, αφού δεν λύνουν μόνιμα το πρόγραμμα της σχολικής στέγης και εμείς έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά. Δίνουμε, όμως, λύση σε ένα μείζον πρόβλημα και προσφέρουμε στα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης με φροντίδα ακόμα και για την κάθε μεμονωμένη στιγμή, ακόμα και για την κάθε έκτακτη συνθήκη.

Τα παιδιά πάντα η πρώτη προτεραιότητα μας.

Συνεχίζουμε

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/1/21 17:51

    Κρίση των Ιμίων: Το εμβληματικό και ιστορικό σήμα του Α/ΓΕΝ προς τον Στόλο [pic]
    31/01/2021 - 13:56
    σήμα

    Το ημερολόγιο έγραφε 31 Ιανουαρίου όταν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στάγκας έστειλε σήμα, που κάποιοι θεωρούν ως ένα από τα πιο εμβληματικά στην ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο το κλίμα που επικρατούσε εκείνες τις κρίσιμες ώρες.

    Ήταν 02:04 όταν ο Α/ΓΕΝ έστελνε το σήμα προς όλες τις ομάδες του ελληνικού Στόλου, σηματοδοτώντας την ετοιμότητα και το ηθικό που δίεπε το σύνολο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τη χρονική αυτή συγκυρία.

    Ο Α/ΓΕΝ έκρινε σκόπιμο να στείλει αυτό το σήμα προς όλες τις μονάδες του Στόλου που βρίσκονταν στο Αιγαίο και γύρω από τα Ίμια. Η στοχοποίηση του τουρκικού στόλου είχε ολοκληρωθεί! Όλα και όλοι ήταν έτοιμοι γι΄ αυτό που έμοιαζε αναπόφευκτο.

    Το σήμα του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Στάγκα έγραφε:

    “Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν χρειαστεί όλοι σας θα φανείτε αντάξιοι της ενδοξου ιστορίας του ΠΝ.
    Καλή τύχη και ο Θεός Μαζί σας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.