Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιαν 2021

Η Λία Λάππα, θα παρουσιάζει κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 έως τις 10 τη νέα εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Τη Δευτέρα 18/1/21, το Κανάλι Ένα 90,4 υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Λάππα, η οποία θα παρουσιάζει κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 έως τις 10  τη νέα εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Κοινωνία, πολιτική, οικονομία, αθλητισμός, πολιτισμός και ψυχαγωγία θα βρίσκονται στην καθημερινή θεματολογία της νέας ενημερωτικής εκπομπής, η οποία παράλληλα θα εστιάζει στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά ή αφορούν στο μεγάλο λιμάνι

Η εκπομπή θα φιλοξενεί καθημερινά τους μεγάλους πρωταγωνιστές των γεγονότων από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, του πολιτισμού αλλά και του επιχειρείν. Την ίδια ώρα, η «Πρωινή Ενημέρωση» θα δίνει βήμα και στα παιδιά για να ακουστεί η γνώμη τους σε κρίσιμα θέματα που αγγίζουν όλους.

Μερικά από τα ένθετα  που έχουν ετοιμαστεί με αγάπη  και μεράκι για την εκπομπή είναι  : «ιδέες για έξυπνο επιχειρείν», «5’ λεπτά για να νιώσουμε καλά» και «Συζητώντας με την Αθηνά». 

Η δημοσιογράφος Λία Λάππα είναι επίσης αρχισυντάκτρια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης  για μικρούς και μεγάλους.  Στα ενδιαφέροντά της βρίσκονται  ο παιδικός εθισμός στο διαδίκτυο, για τον οποίο έχει γράψει το πρώτο εκπαιδευτικό παραμύθι στην Ελλάδα με τίτλο «η φτερωτή Ποδηλατούλα» υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, οι ανθρώπινες σχέσεις και η γυναικεία επιχειρηματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.