Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιαν 2021

Δελτίο Τύπου: Ριζική αλλαγή και ανακατασκευή έκανε ο Δήμος Σαλαμίνας στο Νηπιαγωγείο Σεληνίων


Σαλαμίνα, 12.1.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νηπιαγωγείο Σεληνίων άλλαξε ριζικά!

Η επισκευή του ήταν μια δύσκολη διαδικασία, καθώς ήταν το σχολικό κτίριο εκείνο που πιθανότατα χρειάζονταν τις μεγαλύτερες και σοβαρότατες παρεμβάσεις.

Με την συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, της Δ.Ε.Π. και της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής παραδώσαμε ένα πλήρως ανακαινισμένο και ανακατασκευασμένο σχολείο.

Συγκεκριμένα, αποκαταστήσαμε την στέγη, τοποθετήσαμε νέα κουφώματα, νέα φωτιστικά, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέα υδραυλικά και είδη υγιεινής, νέα κλιματιστικά και βάψαμε όλο το σχολείο εσωτερικά και εξωτερικά όπως και την περίφραξη.

Πλέον, όλοι οι χώροι του σχολείου είναι ανακαινισμένοι και ασφαλείς και τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να κινηθούν ελεύθερα. Τα χαμόγελα που θα σκορπίσουν είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Τελαμώνα Σεληνίων, που πρόθυμα μας παραχώρησε την αίθουσα του για την προσωρινή στέγαση του Νηπιαγωγείου για το διάστημα που εκτελούνταν οι εργασίες στο σχολείο.

Εργαζόμαστε ασταμάτητα για να βελτιώσουμε την κατάσταση των σχολείων.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Έργα για τσίρκο ::
    Όπως οι ομπρέλες ,,
    Ήθελα να ξέρω το ποιος μα@@@@ς τα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.