Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2020

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 13.05.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο επισκευάσαμε και θέσαμε σε λειτουργία το σιντριβάνι στην παιδική χαρά στην παραλία της Σαλαμίνας όπως και το σιντριβάνι στην πλατεία της Κακής Βίγλας.

Συνεχίζουμε…!
Εκ του Γραφείου Τύπου

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/20 00:20

    το θαυμα της Φατιμα
    Αρτουρ Σαντος ο δημαρχος και
    μασονος,
    Συνεχιστε...σε αυτο το μωβε
    εβγαλε φωτογραφια ο...στο
    da capo της Κουλουρης ειναι;
    λεγε ρε Παναγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/20 07:53

    Ρε δήμαρχε με 7.000 τον χρόνο πως έχεις 2 αυτοκίνητα οικογένεια ακίνητα δάνεια που ξεπερνάνε της 200.000 ευρώ πως τα έβγαζες πέρα ευτυχώς που βγήκες να σωθείς γιατί δική από ότι φενετε δεν είχες πάρεις ποτέ


    Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020
    Πόθεν έσχες: Δείτε την περιουσιακή κατάσταση του Γ. Παναγόπουλου


    Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) για βουλευτές, υπουργούς και αιρετούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/20 08:19

    Ο Κυριος Κριτσικης έδωσε στην τοπική ΝΔ Σαλαμινας ένα computer 400E με μόνη υποχρέωση της τοπικης να τον ευχαριστεί μέσο εφημερίδας και επιστολή στο κομμα
    Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει ποτέ και ο ίδιος πήγε να πάρει το computer πίσω και καλός έπραξε εφ όσον η τοπική δεν κράτησε την συμφωνία τους
    Έχει περάσει ενάμισης χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/20 08:27

    28/1/2020 έγινε συμβούλιο στο Δημο
    Σε ερώτηση Μπαγιου και Τσαβαρή προς τον δημαρχο για το θέμα της αποχετευεσης
    Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τέλος του μήνα θα συζητηθεί στο συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/20 16:47

    Eννέα χώρες ξόδεψαν πέρσι 73 δισ. δολ. για πυρηνικά όπλα, κάτι που συνιστά αύξηση 10% μέσα σε έναν χρόνο, όπως μεταδίδει το Reuters. Ανάμεσά τους είναι και οι ΗΠΑ, που δαπάνησαν 35,4 δισ. δολ. δηλαδή, σχεδόν όσα οι υπόλοιπες οκτώ χώρες μαζί. "Είναι περισσότερο ξεκάθαρο από ποτέ ότι τα πυρηνικά όπλα δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια στον πλανήτη, ειδικά εν μέσω μίας πανδημίας και όταν υπάρχει έλλειμμα ιατρικού εξοπλισμού και προσωπικού, το οποίο είναι και εξαντλημένο" επισήμανε η Alicia Sanders - Zakre, επικεφαλής της έρευνας που πραγματοποίησε η Διεθνής Καμπάνια για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων (Ican).

    H Ρωσία που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έφτιαξε νέους διηπειρωτικούς πυραύλους και άλλους με πυρηνικές κεφαλές, αλλά και τορπίλες μεγάλου βεληνεκούς, ξόδεψε 8,5 δισ. δολ. για το πυρηνικό της οπλοστάσιο το 2019, ενώ η Κίνα 10,4 δισ. δολ. Οι δαπάνες τους, όμως, επισκιάζονται από αυτές των ΗΠΑ, που ανέπτυξαν ακόμα και υποβρύχιο που εκτοξεύει πυραύλους, ενώ το κόστος του προγράμματός τους θα ξεπεράσει τα 500 δισ. δολ. την προσεχή δεκαετία, αυξανόμενο κατά 100 δισ. δολ. (+23%) από το τέλος της διακυβέρνησης Obama. Oι Δημοκρατικοί απέτυχαν να περιορίσουν τις πυρηνικές φιλοδοξίες της αμερικάνικης κυβέρνησης, αλλά θεωρούν ότι αυτό θα το πετύχει η ανάγκη, λόγω των δαπανών για τον κορωνοϊό και της επικείμενης ύφεσης. Κρίμα που τα πυρηνικά δεν σκοτώνουν τον ιό.

    Τον εξουδετερώνει, όμως, η ζέστη και ο ήλιος έκαιγε και την Πέμπτη. Και στις δύο παραλίες στο Θυμάρι άρχισαν να βάζουν ομπρέλες, καθώς θα ανοίξουν οι καντίνες. Αλλά και στα ΚΑΠΕ στα Λεγραινά γινόταν χαμός, κι έτσι πήγαμε σε δύο ακτές πιο ερημικά. Αφού αυτό είναι το ωραίο με την ακροθαλασσιά. Στο απέραντο γαλάζιο μια γωνίτσα θα τη βρεις.
    https://www.theguardian.com/world/2020/may/13/nuclear-weapons-world-record-spending

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.