Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Μαΐ 2020

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς: τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη «Ακόμη ένα κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας»


Αθήνα, 26 Μαΐου 2020
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
       
Θέμα: «Ακόμη ένα κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας»

Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες σημειώθηκε ακόμη ένα κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας και παράβασης καθήκοντος, όταν πεζός νεαρός σε δρόμο των Σεπολίων δέχτηκε την απροκάλυπτη επίθεση ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν αλλά και απείλησαν περίοικους, αυτόπτες μάρτυρες που επιχείρησαν να αντιδράσουν στο επεισόδιο που έβλεπαν να λαμβάνει χώρα μπροστά τους.

Μάλιστα, φίλος του νεαρού που βρισκόταν κοντά του εκεί την ώρα και προσπάθησε να παρέμβει δέχτηκε κι εκείνος χτυπήματα. Επιπλέον, σύμφωνα με μαρτυρίες οι νεαροί κρατήθηκαν για δύο ώρες στο τμήμα, χωρίς να μεταφερθούν για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες μετά τον ξυλοδαρμό.
Δεδομένων των παραπάνω,
Ερωτάται ο κ Υπουργός:
1.  Έχει καταγραφεί το συγκεκριμένο περιστατικό; Κι αν ναι πως έχει μεταφερθεί από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στο κέντρο και στους ανωτέρους τους;
2.  Έχει ξεκινήσει διαδικασία διερεύνησης του περιστατικού, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες στα αστυνομικά όργανα;
3.  Θα γίνει πειθαρχικός έλεγχος των αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο περιστατικό;
4.  Αποδόθηκαν κατηγορίες στους 2 νεαρούς μετά την προσαγωγή τους;
5.   Γιατί κρατήθηκαν σε τμήμα αντί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο ώστε να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες;
Η ερωτώσα βουλευτής
Φωτεινή Μπακαδήμα

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/5/20 17:13

    Ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας Francois Villeroy de Galhau εκτιμά ότι ακόμα και η περίοδος της αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό θα οδηγήσει σε συρρίκνωση του ΑΕΠ της χώρας κατά 3%, όπως αναφέρει η Liberation. To ποσοστό αυτό θα προστεθεί στο 6% του γαλλικού ΑΕΠ, που έχει ήδη χαθεί εξαιτίας της καραντίνας. "Γνωρίζουμε ήδη ότι η καθολική καραντίνα έχει στοιχίσει στη γαλλική οικονομία σχεδόν έξι ποσοστιαίες μονάδες του ετήσιου ΑΕΠ και η δεύτερη πράξη (η αποκλιμάκωση, δηλαδή) θα κοστίσει τουλάχιστον το μισό αυτού του ποσοστού" ανέφερε ο κεντρικός τραπεζίτης.
    https://www.liberation.fr/direct/element/la-periode-de-deconfinement-pesera-aussi-sur-la-croissance-francaise_114005/


    Ακόμα χειρότερες είναι οι εκτιμήσεις της Christine Lagarde, που κάνει λόγο για ύφεση μεταξύ 8% και 12% στην ευρωζώνη για το 2020, όπως μεταδίδει το Reuters. Πρόκειται για μία αναθεώρηση επί τα χείρω, καθώς πριν λίγο καιρό η ΕΚΤ είχε εκτιμήσει ότι η οικονομία της ευρωζώνης θα συρρικνωθεί μεταξύ 5% και 12%. Μιλώντας, ωστόσο, σε ένα συνέδριο για τη νεολαία, η Lagarde υποστήριξε ότι το "καλό" σενάριο δεν υπάρχει πια και θα συμβεί ή το "μέτριο" ή, το "κακό" (δυσμενές).
    https://www.reuters.com/article/us-ecb-policy-lagarde/euro-zone-economy-to-shrink-between-8-and-12-in-2020-lagarde-idUSKBN2330WU?il=0

    Τουλάχιστον να έρθει το καλοκαίρι. Η χρυσή εποχή των φτωχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/20 06:54

    Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
    Εισόδημα 302.000 ευρώ για τον Μαρκόπουλο της ΝΔ με... 225.000 ευρώ δωρεές!

    Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από το πόθεν έσχες του βουλευτή Β' Πειραιά της ΝΔ και δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το documentonews.gr:


    Ρε δήμαρχε με 7.000 τον χρόνο πως έχεις 2 αυτοκίνητα οικογένεια ακίνητα δάνεια που ξεπερνάνε της 200.000 ευρώ πως τα έβγαζες πέρα ευτυχώς που βγήκες να σωθείς γιατί δική από ότι φενετε δεν είχες πάρεις ποτέ


    Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020
    Πόθεν έσχες: Δείτε την περιουσιακή κατάσταση του Γ. Παναγόπουλου


    Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) για βουλευτές, υπουργούς και αιρετούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/20 13:34

    Η Κύπρος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει το κόστος διαμονής (συν φάρμακα και γεύματα) στους τουρίστες που θα βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό, αφού φτάσουν στο νησί, όπως μεταδίδει το BBC. Είναι ένα από τα μέτρα, με τα οποία η Μεγαλόνησος σκοπεύει να προσελκύσει τουρίστες, αφού η μοναδική επιβάρυνση για όσους βρεθούν θετικοί στα τεστ θα είναι τα αεροπορικά εισιτήρια. Μέχρι στιγμής στην Κύπρο έχουν καταγραφεί 939 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού (κανένα την Τετάρτη 27/5) και 17 θάνατοι. Ο τουρισμός συνεισέφερε το 15% του κυπριακού ΑΕΠ το 2019 και η κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει τη φετινή θερινή σεζόν. Μάλιστα, θα λειτουργήσει ένα νοσοκομείο με 100 κλίνες, ειδικά για τουρίστες που θα νοσούν από την Covid 19, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά νοσοκομεία καραντίνας, όπως τα ονόμασαν, για τις οικογένειες των ασθενών.

    Η Κύπρος θα ανοίξει τα αεροδρόμιά της στις 9 Ιουνίου για επισκέπτες από χώρες που θεωρούνται χαμηλού επιδημιολογικού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Μάλτας. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Πέρδιο οι τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωρία, που είναι οι μισοί από όσους επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι την Κύπρο, φέτος θα ταξιδέψουν στο νησί της ανατολικής Μεσογείου τον Ιούλιο. Την περασμένη εβδομάδα η Αυστρία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Μάλτα συμφώνησαν σε μία σειρά κανόνων έτσι ώστε να αρχίσουν ξανά τα ταξίδια από τη μία χώρα στην άλλη, αλλά και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Λίγες μέρες μετά η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι θα δέχεται τουρίστες από τα μέσα Ιουνίου.
    https://www.bbc.com/news/world-europe-52818749

    Γέμισαν, εξάλλου, οι θάλασσες προστατευτικές μάσκες και γάντια. Έχω δει κι εγώ σε παραλίες, αλλά ευτυχώς όχι μέσα στο νερό, όπου μοιάζουν με μέδουσες, όπως είπε ένας δύτης και αυτό μπορεί να αποδειχτεί μία θανάσιμη παγίδα για χελώνες και άλλα υπέροχα πλάσματα στο απέραντο γαλάζιο. Ακόμα μία επίπτωση της μεσαιωνικής αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Παρεμπιπτόντως, μόνο έναν θάνατο ανακοίνωσε η Ισπανία την Τετάρτη 27/5, διευκρινίζοντας ότι αλλάζει τη μεθοδολογία καταγραφής κρουσμάτων και θανάτων. Ο Φερνάντο Σιμόν (ο Ισπανός Τσιόδρας) σχολιάζοντας τις 43 χιλιάδες παραπάνω θανάτους - από κάθε αιτία - φέτος σε σχέση με τον μέσο όρο του δεύτερου τριμήνου, ανέφερε ότι πολλοί οφείλονται έμμεσα στον κορωνοϊό και αφορούν ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας που φοβήθηκαν να πάνε στα νοσοκομεία. Επίσης οι 36 χιλιάδες εξ αυτών αφορούσαν άτομα άνω των 74 ετών. Μου θυμίζουν όλα αυτά τις 15 χιλιάδες θανάτων πάνω από τον μέσο όρο που είχαν καταγραφεί το καλοκαίρι του 2003 στη Γαλλία και αποδόθηκαν στον καύσωνα. Ήταν, όμως, ο καύσωνας σε κάθε περίπτωση η βασική αιτία;

    Όσο για τον μαγιάτικο καύσωνα στη χώρα μας έδωσε τη θέση του σε μία ακόμα ψυχρή εισβολή από τις αλλεπάλληλες που μας ταλαιπωρούν από τις αρχές Δεκέμβρη. Απρίλιος σαν Ιανουάριος και Μάιος σαν Μάρτιος με χιόνια στα ορεινά, παραμονές Ιουνίου πια. Και ψύχρα, βορειοδυτικό άνεμο και συννεφιά στη δαντελένια ακρογιαλιά. Το καλοκαίρι αγνοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/20 15:37

    Eν κρυπτώ ολοκληρώθηκε χθες το έγκλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών με βάση την οποία εκχωρήθηκε στα Σκόπια η κληρονομία της Μακεδονίας αφού με την «βούλα» της κυβερνητικής πλειοψηφίας της ΝΔ αθωώθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι και είχαν ψηφίσει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία.

    Σα να μην έφτανε αυτό η κυβερνητική πλειοψηφία καταφέρεται και κατά του Αρείου Πάγου επειδή έστειλε την μηνυτήρια αναφορά για εσχάτη προδοσία Ελλήνων πολιτών στην Βουλή!

    Συν τοις άλλοις ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα θέλει (και δικαίως αφού η κυβερνητική πλειοψηφία τους υποστήριξε) να του ζητήσουν «συγγνώμη» από τη ΝΔ.

    Προφανώς, αυτά στη ΝΔ είναι «ψιλά γράμματα»,

    Απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία και με 207 ψήφους, στην Ολομέλεια της Βουλής, οι αιτήσεις άρσεις ασυλίας κατά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του πρώην υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και 52 ακόμα εν ενεργεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν κυρώσει στις 25 Ιανουαρίου του 2019 στη Βουλή, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Το εισαγγελικό αίτημα στάλθηκε στη Βουλή μετά από μηνυτήρια αναφορά πολιτών για εσχάτη προδοσία εναντίον όλων των επανεκλεγέντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ειδικότερα, σε σύνολο 219 παρόντων βουλευτών, κατά της άρσης ασυλίας ψήφισαν 207 βουλευτές, ενώ 11 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και ένας δήλωσε «παρών».

    Όλα τα κόμματα, πλην της Ελληνικής Λύσης, συμφώνησαν ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου «δεν έπρεπε να στείλει στη Βουλή τη δικογραφία, αλλά να τη θέσει στο αρχείο, καθώς το θέμα είναι πολιτικό και όχι νομικό και αφορά την ελεύθερη γνώμη, έκφραση και ψήφο του βουλευτή, όπως προσδιορίζεται από το Σύνταγμα»!

    Το αν η γνώμη αυτή και εν τέλει πράξη βλάπτει τον Ελληνισμό και το ελληνικό Έθνος δεν έχει σημασία δηλαδή;

    Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας είχε απορρίψει με συντριπτική πλειοψηφία, πλην μίας ψήφου, την άρση ασυλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κατά τη συζήτηση στη βουλή για το αίτημα άρσης της ασυλίας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λογικά σκεπτόμενοι μίλησαν για αναδίπλωση της ΝΔ και πολιτική δικαίωση της κυβέρνησης Τσίπρα για την υπογραφή και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Αφού οι ίδιοι τώρα όχι μόνο τους αθωώνουν αλλά επίσης αποδέχονται το οριστικό και το μόνιμο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ (σε τι ακριβώς αντέδρασαν;) ενώ παρενέβη και ο πρόεδρος της βουλής Κώστας Τασούλας ο οποίος τόνισε ότι η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών παρά τις διαφωνίες της ΝΔ είναι μέρος του διεθνούς δικαίου.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ερμήνευσε την στάση της πλειοψηφίας ως αναδίπλωση στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών που δικαιώνει τις επιλογές της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε την “γαλάζια” παράταξη να ζητήσει «συγγνώμη».

    Η συγκεκριμένη τακτική εξόργισε ορισμένους βουλευτές της ΝΔ που αποχώρησαν από την αίθουσα αρνούμενοι να μετέχουν στην ψηφοφορία.

    Κατά την συνεδρίαση υπήρξε παρέμβαση και του κ. Τασούλα που υπογράμμισε ότι ο Άρειος Πάγος όφειλε να εξετάσει το αβάσιμο της μήνυσης και να μην την διαβιβάσει στο κοινοβούλιο.

    «Οι εντάσεις, αντιρρήσεις και οι θέσεις των κομμάτων ακούστηκαν και αναλύθηκαν κατά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Παρά τις διαφωνίες που ειπώθηκαν και από την δική μας παράταξη η Συμφωνία ψηφίστηκε και ισχύει. Η Ελλάδα είναι υπέρ των Συμφωνιών και του Διεθνούς Δικαίου. Το κύριο, μέγιστο και ισχυρότερο επιχείρημά μας στις διαφορές με τον εξ ανατολών γείτονά μας είναι το Διεθνές Δίκαιο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά» είπε ο κ. Τασούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/20 18:16

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/20 15:45

    Μάρτιος 2020
    Η κυβέρνηση της ΝΔ Και ο πρωθυπουργός
    Κ.Μητσοτάκης πέτυχαν με μεγαλη επιτυχία το μεταναστευτικό στον Έβρο
    Την ίδια στιγμή στη Σαλαμίνα ο αντιπρόεδρος της τοπικης ΝΔ Γρ.Καπετανάκης έδινε συνεντευξη στην τοπική εφημερίδα "30 Ημερες Ενημερωση της Σαλαμινας" του νησιού και αμφισβητούσε και δυσφημολογουσε την ολη κατασταση για το μεταναστευτικο
    Άραγε το κομμα γνωρίζει για την συνέντευξη του κ.Καπετανάκη ;
    Άραγε ο κ.Καπετανάκης ανήκει στο κόμμα της ΝΔ ;
    Κανείς δεν ξερει με τόσα κόμματα που έχει αλλαξει.
    Και ιδιαίτερα μετά από αυτή την συνεντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/20 18:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/20 18:32

    Κ.Μητσοτάκης: «Κλείνουμε τα ορυχεία της Β.Ελλάδας για να ωφεληθούν & Γερμανοί- Ας βρουν κάτι άλλο να κάνουν οι κάτοικοι»
    O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Bild, τοποθετήθηκε για το πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης της κυβέρνησης λέγοντας πως η κυβέρνηση κλείνοντας τα ανθρακορυχεία στη Βόρεια Ελλάδα ωφελεί τις γερμανικές εταιρίες, ενώ οι κάτοικοι «θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν».
    Συγκεκριμένα δήλωσε ο πρωθυπουργός:
    «Με ρωτήσατε πού θα διοχετευτούν τα χρήματα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία. Συνεπώς, μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης σε μια ολόκληρη περιφέρεια της Ελλάδας, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα και θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν.

    Και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες.

    Η RWE σύναψε συμφωνία με τη ΔΕΗ για την εγκατάσταση ενός πολύ μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στη θέση όπου υπήρχε μια παλιά λιγνιτική μονάδα. Συνεπώς είναι και προς το συμφέρον γερμανικών εταιρειών, επειδή θέλω να αλλάξω το αφήγημα. Δεν είναι πλέον θέμα αποπληρωμής χρέους προς την ΕΕ, αλλά επενδυτικών ευκαιριών που θα είναι επωφελείς για ελληνικές εταιρείες, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, αλλά ταυτόχρονα θα ωφελήσουν και γερμανικές εταιρείες».
    Το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος, αντικαθίσταται μία σίγουρη και φθηνή πηγή ενέργειας για την Ελλάδα με αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά, τα οποία δεν καλύπτουν τις ίδιες θέσεις εργασίας αλλά ούτε έχουν και την ίδια απόδοση ενεργειακά.

    Βέβαια όλα αυτά ξεκινούν από τα εξωφρενικά πρόστιμα που βάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στις λιγνιτικές μονάδες.
    Συγκεκριμένα όπως έχει δηλώσει ο υπυοργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης λόγω των προστίμων η ΔΕΗ είχε το 2018 ζημίες 200 εκ Euro, το 2019 300 εκ Euro, ενώ προέβλεψε ότι το 2020 οι ζημιές θα ανέλθουν σε μεγαλύτερο ποσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/20 23:06

    Ρώσο-αμερικανική σύρραξη για ελληνοτουρκικά επί ελληνικού εδάφους - Δήλωση Τ.Πάιατ προκαλεί οργίλη απάντηση Μόσχας
    Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση της ρωσικής πρεσβεία στην Αθήνα, έπειτα από τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, κατά τις οποίες ζητούσε από Ελλάδα και Τουρκία να μην «τσακώνονται», καθώς σε τέτοια περίπτωση αυτός που κερδίζει είναι ο... Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Η ρωσική πρεσβεία με σκληρή διπλωματική γλώσσα μιλά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για ανοησίες και απαράδεκτο ύφος του Αμερικανού διπλωμάτη που προφανώς όπως υπογραμμίζει «απέκτησε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ουκρανία».
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει:

    «Είναι ανοησίες οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα στη συνέντευξή του στο MEGA TV ότι ο νικητής, σε περίπτωση κλιμάκωσης μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, δήθεν θα είναι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Είναι απαράδεκτο ένας ξένος διπλωμάτης να επιτρέπει στον εαυτό του κάτι τέτοιο. Προφανώς, ο πρέσβης απέκτησε αυτό το ανάρμοστο ύφος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ουκρανία.

    Είναι ευρέως γνωστή η χρόνια ανικανότητα των ΗΠΑ να λύσουν τις ενδονατοϊκές διαφορές, τις οποίες η Μόσχα δεν έχει πρόθεση να εργαλειοποιεί.

    Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, η Ρωσία ήταν και παραμένει ο παράγοντας σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή».

    Να σημειωθεί πάντως πως οι δηλώσεις του Τ.Πάιατ αναφορικά με τις «συστάσεις» του ότι «Ελλάδα και η Τουρκία να διαχειριστούν το θέμα ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ», θα πρέπει να τις κάνει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

    Αυτό γιατί δεν είναι η Ελλάδα που παραβιάζει καθημερινά τον εναέριο χώρο της Τουρκίας και πραγματοποιεί υπερπτήσεις, ούτε είναι η Ελλάδα που απειλεί με casus belli την Τουρκία, ούτε η Ελλάδα αμφισβητεί την κυριαρχία της Τουρκίας και απευθύνει απειλές με αφορμή γεωτρήσεις και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
    Καλό, επομένως θα ήταν η όποια σύσταση του Αμερικανού πρεσβευτή να γίνει προς την Τουρκία και όχι προς την Ελλάδα, καθώς έτσι εξισώνει τον αμυνόμενο με τον επιτιθέμενο και αυτή η εξίσωση δεν γίνεται τυχαία βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.