Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαΐ 2020

Στον Νίκο Μπαρδούνια και την εκπομπή «Προ Παντός Ψυχραιμία» ο τέως υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός


«Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή να αποδειχθούν οι πραγματικές πολιτικές προθέσεις της κυβέρνησης». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο τέως  υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός,  μιλώντας στον Νίκο Μπαρδούνια και την εκπομπή «Προ Παντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 904.
Ο κ. Ξανθός επεσήμανε την ανάγκη παρεμβάσεων μονίμου χαρακτήρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προκειμένου να θωρακιστεί σε περίπτωση ενδεχόμενου νέου πανδημικού κύματος αλλά και σε βάθος χρόνου για τις ανάγκες των πολιτών.

Παράλληλα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε υπέρ των μόνιμων προσλήψεων αλλά και της θεσμοθέτησης αυτόματης προκήρυξης των κενών θέσεων λόγω είτε συνταξιοδότησης είτε αποχώρησης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.