Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Μαΐ 2020

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΣΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ !!!!!!!

Φωτό αρχείου

ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !!! ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 31/5/2020
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
-ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΡΕΣΤΗ - ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ !!!!!!!
-ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΧΧΧ (Σ.Δ: το όνομα διεγράφη από την διαχείριση και παραμένει στο αρχείο μας) - ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
-ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΝΗΣΙ
-Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ - ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ !! 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ !! Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ Κου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ : ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  !!!
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΕΣΤΗ 
- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑ - ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΦΟΡΗΤΗ- ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ  Γ Α Λ Α Ζ Ι Α  ΣΗΜΑΙΑ !! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ !!!  Α Ι Σ Χ Ο Σ 
-ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΠΙΤΙΑ
-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ !!!
- ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
-ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/20 23:31

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΥ ΡΕΣΤΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ; ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/20 07:39

    Μετά και το έκτακτο συμβούλιο της 28/5/2020 δεν χωρεί καμία αμφιβολία πλέον ότι ο Παναγόπουλος, μολονότι λανσάρεται ως δικηγόρος, είναι αφελής και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό και αγενής. Εννέα μήνες στο θώκο του Δημάρχου και δεν έχει πάρει ούτε μυρουδιά. Τώρα καταλαβαίνω γιατί είχε μόνο 7.000 € μικτό ετήσιο εισόδημα ως δικηγόρος το 2018. Κρίμα για τη Σαλαμίνα να διοικείται από έναν άσχετο και ηλίθιο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/20 09:06

    Δημος Σαλαμινας:Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο 28/5
    Μπειτε όλοι να το δειτε
    Ένας ανύπαρκτος δήμαρχος 3 Ανεξάρτητοι ανύπαρκτοι επίσης και ένας Τσαβαρης πολιτικά τεκμηριωμένος με προτάσεις καιιδεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/20 09:09

    30 Μαΐ 2020
    «Άλλη μία λανθασμένη απόφαση της Δημοτικής Αρχής με τεράστιες οικονομικές συνέπειες»


    Αγαπητοί συνδημότες
    Στις 28-05-2020 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας με θέμα : «Την παροχή σύμφωνης γνώμης επί αγοραίων αξιών ακινήτων σε όλες τις εντός σχεδίου περιοχές του δήμου Σαλαμίνας».
    Ένα θέμα, για τους γνωρίζοντες, ιδιαίτερα σοβαρό, αφού σε αυτήν την αναδιαμόρφωση εδράζεται σε μεγάλο βαθμό η οικονομική ζωή του νησιού μας.
    Οι νέες λοιπόν τιμές πρόκειται να επηρεάσουν πολλούς φόρους και επιδόματα , αφού αυτά συνδέονται με τις αντικειμενικές τιμές ή με τον τεκμαρτό προσδιορισμό εισοδήματος , που βασίζεται και αυτός στις τιμές ζώνης της εφορίας.
    Για παράδειγμα τα επιδόματα που «επηρεάζονται» λόγω αντικειμενικών αξιών των ακινήτων (κτισμάτων και οικοπέδων) είναι μεταξύ άλλων: επίδομα θέρμανσης, επιδότηση ενοικίου , κάρτα σίτισης, δωρεάν ρεύμα, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οικογενειακό επίδομα . όσο για τους φόρους αυτοί είναι: ΕΝΦΙΑ, τεκμήριο κατοικίας (ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή) τέλη ακίνητης περιουσίας (μέσω ΔΕΗ), φόροι μεταβίβασης, κληρονομιάς, δωρεάς, γονικών παροχών, πολεοδομικά πρόστιμα κ.α.

    Γι αυτό το σημαντικό θέμα που απαιτούσε την γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, το Υπουργείο Οικονομικών είχε αποστείλει στον δήμο μας σχετικό έγγραφο (βλέπε ΕΔΩ) με αριθμό πρωτοκόλλου 29065ΕΞ/2020 στις 10/03/2020 και παρελήφθη από τον δήμο μας στις 11/03/2020 προκειμένου να εκφράσει την γνώμη του το Δημοτικό Συμβούλιο.
    Δυστυχώς , με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου, αυτή η τόσο σοβαρή υπόθεση συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις προχθές 28/05/2020 και ενώ η προθεσμία απάντησής μας λήγει αύριο 31/05/2020. Η εισήγηση δε από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ήταν τουλάχιστον ατυχής , αφού χωρίς τεκμηρίωση για κάθε πρόταση που αφορούσε την αναδιαμόρφωση των αντικειμενικών αξιών , ο δήμος πρότεινε μείωση 20-25%.
    Με αυτά ως δεδομένα, εγκαλέσαμε καταρχήν τον δήμαρχο για την τραγική αβελτηρία που επέδειξε σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα (αφού το εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο κυριολεκτικά στο παρά πέντε!!!!), του προτείναμε να ζητήσει με ΑΜΕΣΗ παρέμβασή του μια μικρή χρονική παράταση, ενώ παράλληλα να συστήσουμε μια ομάδα εργασίας (όπως έκαναν ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ όλοι σχεδόν οι δήμοι) αποτελούμενη π.χ. από επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αγοραπωλησία ακινήτων, προσδιορισμού φόρων, πολεοδομικών προστίμων κλπ και η οποία θα είχε ως έργο την ΑΜΕΣΗ κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο τεκμηριωμένης πρότασης –εισήγησης , για συζήτηση.
    Δυστυχώς η πρότασή μας απερρίφθη από τον δήμαρχο κατηγορώντας μας μάλιστα, ότι αυτή δεν λύνει το πρόβλημα και ότι ευθυνόμαστε που δεν καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση για καθεμία από τις 47 περιοχές!!!!! Μέσα σε μόλις δύο μέρες που είχαμε προθεσμία (αφού η πρόσκληση για έκτακτη!!! σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αποσταλεί στις 26/05/2020) (βλέπε ΕΔΩ). Δηλαδή , δήμαρχε, εκεί που μας χρωστούσατε μας πήρατε και το βόδι….
    κ. Παναγόπουλε , στους εννέα μήνες που διοικείτε το δήμο, η απειρία σας περί αξιολόγησης της σπουδαιότητας των θεμάτων ,ειλικρινά είναι ιδιαίτερα έκδηλη κι έχει καταγραφεί σε σημαντικά θέματα μέχρι σήμερα, όπως στο «δήθεν» χρέος της Ε.ΥΔ.ΑΠ. για την αποχέτευση, στις τραγικές αποφάσεις της Ε.Σ.Α.Λ. για την Κυνόσουρα κ.α.
    Όμως δήμαρχε, όσο μας αφορά, εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε (και θα το κάνουμε) τιμώντας την εντολή των δημοτών , σοβαροί στην άσκηση του καθήκοντός μας που είναι ο έλεγχος των πράξεων της διοίκησης και δεν θα περιπέσουμε στο πολιτικό ολίσθημα να γίνουμε εξαπτέρυγό σας.
    Νομίζω με τα «πολιτικά» φαινόμενα που βιώνουμε στον δήμο, κάθε περαιτέρω εξήγηση είναι περιττή….

    Με τιμή
    Γιάννης Τσαβαρής
    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/6/20 09:31

    Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι13
    Δημαρχου
    Μακρής.1
    Σοφρας.2
    Φουρικη.3
    Ευσταθιου.4
    Κορρος. 5
    Καραγιάννη.6
    Δουμενης.7
    Μπιλλης.8
    Μωραιτης.9
    Εντεταλμένοι για θέματα παιδειας
    Παναγιωτου.10
    Καλογηρου.11
    Καπονης.12

    Λ.Τ
    Λιτσας.13

    7 Αντιδήμαρχοι
    8 Ειδικοί Συμβουλοι

    και απο οτι διαβασα προσλαμβανεις και αλλους


    Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοίνωσε χθες 30/12/2019 στη Διαύγεια την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων


    Λιάσκο Γεώργιο του Αργυρίου - Ειδικό Σύμβουλο

    Κότσυφα Αλεξάνδρα του Ιωάννη - Ειδική Σύμβουλο

    Παπαισιδώρου Αλεξάνδρα του Δημητρίου - Ειδική Σύμβουλο



    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019 με θέμα «Επίκαιρα
    θέματα διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» ως
    ακριβώς αναγράφεται στην από 27-08-2019 πρόσκληση της
    «Σ.ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝ.ΕΠΕ», που εδρεύει
    στην Αθήνα, Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 512, ΑΦΜ 095725334, ΔΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ,
    καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,
    έναντι ποσού 145,00 € με Φ.Π.Α. 24%.
    Η δαπάνη συνολικού ποσού 435,00 (συμμετοχή δύο ατόμων) € θα
    βαρύνει τον Κ.Α. 10-6072.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους
    2019 στον οποίο έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔημήτρηΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.