Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2013

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας» Αιάντειο, απόσπασμα από την 1η δημόσια διαβούλευση υπ. Δημάρχου κ Σπύρου Σοφρά 14/03/2013

Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Είναι  σαν χτες  που με τους περισσότερους  είχαμε  τακτικές  επαφές και συνεργασία για την αντιμετώπιση διάφορων θεμάτων , και  με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και την στήριξή σας στις προηγούμενες εκλογές, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, εμείς θα είμαστε πάντα μαζί, γιατί μας ενώνουν σχέσεις φιλίας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης,  κοινό χαρακτηριστικό μας η αγάπη για τον τόπο μας για τον συνάνθρωπό μας για το περιβάλλον που ζούμε.
Με τους παλιούς γνωστούς έχουμε ένα κώδικα επικοινωνίας και όλοι γνωρίζεται, ότι αυτά που λέμε είναι λόγια εμπιστοσύνης είναι κουβέντες ντόμπρες και σταράτες και δεν εμπεριέχουν ούτε στο ελάχιστο υπερβολές , ψεύτικες υποσχέσεις  ή φανφαρισμούς. Αλλά σήμερα εδώ έχουμε και πολλούς νέους νέα πρόσωπα, που για κάποιους λόγους δεν συναντηθήκαμε στο παρελθόν,  πάντα όμως υπάρχει η ευκαιρία της πρώτης επαφής και σας δηλώνω και να είστε σίγουροι πως και μαζί σας θα οικοδομηθούν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Μετά από τα επτά αυτά χρόνια εμπλοκής μου στα κοινά του τόπου μας, ως δήμαρχος και τώρα ως αρχηγός της μειοψηφίας, το μεγαλύτερο κέρδος που έχω προσωπικά αποκομίσει είναι ότι απέκτησα παντού νέους καλούς φίλους, και ότι μπορώ και κοιτώ στα μάτια όλους τους  συνδημότες μας και ένα αίσθημα ικανοποίησης και αμοιβαίας εκτίμησης να σφραγίζει τη ματιά μας.
Καλό είναι το συναίσθημα αλλά πρέπει να γυρίσουμε στη πραγματικότητα πρέπει να γυρίσουμε στη καθημερινότητα πρέπει να γυρίσουμε σε αυτά που συμβαίνουν γύρο μας. Εδώ λοιπόν αγαπητοί φίλοι , ιδιαίτερα εσείς οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος  του Αιαντείου έχετε ένα πλεονέκτημα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συγκρίσεις του προηγούμενου και του σημερινού,  έχετε τη δυνατότητα μιας πιο αξιόπιστης επιλογής, έχετε τη δυνατότητα να κρίνετε τον άνθρωπο που αγωνιζότανε για τα  συμφέροντά σας, τον άνθρωπο που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ότι σας είχε υποσχεθεί,  και τον άνθρωπο που σας κορόιδεψε, για να υφαρπάξει την ψήφο σας .
και για να γίνω πιο συγκεκριμένος,  πρέπει να αναφερθώ εν ολίγοις στα σημαντικά έργα που σφράγισαν το πέρασμά μας,  γιατί άλλος είναι ο σκοπός της σημερινή μας μεγαλειώδους συνάθροισης:
Αθροιστικά επεκτείναμε το δημοτικό φωτισμό κατά 11 χιλιόμετρα
Επεκτείναμε το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στη περιοχή της Κύριζα και στα Κανάκια.
Κατασκευάσαμε δυο αθλητικά  γήπεδα ένα μπάσκετ στο Πέρανι και ένα 5χ5 στο Αιάντειο
Σε συνεργασία με το σύλλογο ολοκληρώσαμε το αλιευτικό καταφύγιο στη Κύριζα.
Ανοίξαμε τον δρόμο στις Κολώνες που οδηγεί στο Φάρο (έτσι ώστε να χρησιμοποιείται ως χώρος αναψυχής)
Δημιουργήσαμε μια νέα πλατεία στο χωριό και δυο παιδικές χαρές, μια στη χωριό της Κακή Βίγλας και μία εδώ από κάτω, που μαζί με την νέα πλαζ Αλμύρες που δημιουργήσαμε, δώσαμε άλλη πνοή στη περιοχή.
Ολοκληρώσαμε την πρόταση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό (αξιοποίηση περιουσιών, επέκταση επαγγελματικών δραστηριοτήτων, μείωση ανεργίας)
Μόνο για ιστορικούς λόγους αναφέρω το στρώσιμο του δρόμου, που οδηγεί στο Σπήλαιο του Ευριπίδη
Ασφαλτοστρώσαμε οδικούς άξονες : Περιστέρια –Σατερλί,  Κακή Βίγλα- Γυάλα,  την αρχή της Αγίου Αθανασίου και άφησα για το τέλος την Σικελιανού γιατί θέλω να κάνω ειδική αναφορά (οδικός άξονας, ρείθρα ,πεζοδρόμια, εμπόδια, χρόνος,  χρήμα)
Άφησα για τελευταίο τον εορτασμό την καθιέρωση των  Αιαντείων,  και τέλος θέλω να τονίσω την εκπλήρωση της υπόσχεσής μου για την τοποθέτηση του Αγάλματος του Αίαντα στο Αιάντειο.
Στο τι δεν καταφέραμε να κάνουμε δεν θα αναφερθώ αναλυτικά, αυτό θα το κάνετε εσεις, που θα πάρετε σε λίγο το βήμα και θα θέσετε από τη μεριά σας του απλού κατοίκου, ή του υπεύθυνου προέδρου, ή μέλος του διοικητικού του συλλόγου σας, και θα θέσετε τα θέματά σας αγωνιστικά όπως το έχουμε δηλώσει και στο κείμενο της πρόσκλησης.
Το μόνο που θα μου επιτρέψετε, είναι να δηλώσω ότι  η αδυναμία  μας στη πολιτική εκμετάλλευση των πεπραγμένων, αλλά και εκ πεποιθήσεως δεν προβήκαμε,  αφενός στη διαφήμιση του έργου του τόσο σημαντικού που επιτελέσαμε, αφετέρου δεν καταγγείλαμε, όλους αυτούς που μας διέβαλαν και έβαζαν εμπόδια στη ολοκλήρωση του έργου που εκτελούσαμε, και αναφέρομαι σε συγκεκριμένα έργα, ένα είναι το τοιχίο     στο Αίας  Κλαμπ και το άλλο στον Άγιο Φανούριο( φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν κάναμε τα έργα αυτά χωρίς άδειες, όταν για ένα έργο με κανονικές άδειες  τη  Σικελιανού μετά από καταγγελίες  που  έγιναν,  έχουμε ακόμη εκκρεμότητες με τα δικαστήρια),   εμείς επειδή αναγνωρίζουμε τη αναγκαιότητα αυτών των έργων, δεν προβάλλαμε κανένα εμπόδιο στη κατασκευή τους, όπως με λύσσα έκαναν αυτοί, Τρανό παράδειγμα  ο σταθμό μεταφόρτωσης, που από το 1985 λειτουργούσε στη Σαλαμίνα, όπως και για την αποχέτευση της πόλης.
Και εδώ θέλω να σας εντοπίσω ότι εκτός των δυο αυτών έργων στον Αγιο Φανούριο και στο Αίας κλαμπ και του τοιχίου στη κακή βίγλα, όλα παράνομα, σκοτεινά όπως τα χαρακτηρίζω, η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει να επιδείξει 2,5 χρόνια τώρα τίποτε άλλο, αν εσείς έχετε δει κάτι σημαντικό,  να έχει γίνει , πραγματικά είμαστε εδώ να το ακούσουμε και γιατί όχι να το αναγνωρίσουμε.
Νομίζω όμως ότι αρκετά είπαμε και πιστεύω πως θα μου δοθεί η ευκαιρία να φωτίσω πολλά πράματα με την παρέμβασή σας.
Σπύρος Σοφράς
υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/13 10:36

    Σπύρο με όλη την εκτίμηση που σου έχω, αυτό δεν ήταν δημόσια διαβούλευση.
    Ετεροχρονισμένος απολογισμός των πεπραγμένων σου ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/13 12:00

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/13 12:56

    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΑΝΤΕ Π@@@Χ@@Τ@ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/13 13:21

    Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΗΤΑΝ; Η ΜΠΟΥΤΣΗ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/13 13:33

    Που πας ρε Σπύρο ξανά; Με τον νταμαρά που υποστήριξες το έχασες από τον ξένο το 2010. Τώρα έχεις το θράσος και βγαίνεις και ενώ γίνεται χαμός με το θέμα του λατομείου εσύ μας μιλάς για συναίσθημα και για επικοινωνία μεταξύ των πολιτών και εσένα.
    Αν θες επικοινωνία και συναίσθημα να σου θυμίσω τις εσταντανέ στιγμές σου με τον νταμαρά στην Πάχη με τις ψαρόσουπες και τις ψαρούκλες σας.
    Επίσης διακρίνω ότι δεν τους είπες ότι χρέωσες τον δήμο με 500 χιλιάδες ευρώ από τον νταμαρά χωρίς να έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες επί δημαρχίας σου. Βέβαια αυτά τα λες στα δημοτικά συμβούλια που έρχεται ο κόσμος. Όσα και να λες, να ξέρεις τίποτα δεν θα σε βοηθήσει όταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέφτει βαρύς για τα όσα έχετε κάνει στον δήμο. Δεν σας καλύπτει καμία απολογία σήμερα. Αν είχατε κάνει έργα νόμιμα τότε οκ. Αλλιώς ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/13 16:50

    ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/13 17:31

    Καρνα...ΧΑΛΙ φετος σταΣΕΛΗΝΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο Μ...ΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/3/13 23:16

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο Μ...ΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΠΙΘΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/3/13 01:21

    ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΥΝΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/3/13 08:33

    Ηρέμησε λεβέντη μου. Αφού παραδεχτήκαμε επιτέλους ότι η λύση είναι μία και έχει ονοματεπώνυμο:
    Ρούλα Νάννου
    Οικονομολόγος με master και εξειδίκευση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, νταμαρολόγος, ιχθυολόγος, νομικός, δικαστικός, εισαγγελέας, οικονομικός εισαγγελέας και οχετολόγος.
    Και τώρα που έχει και τον δράκουλα μέγα πολιτικό μέντορα και υποστηρικτή
    (μαθαίνουμε ότι της δίνει υποψήφιους σωρηδόν) ποιος τη πιάνει.
    Ποιος ο λόγος λεβέντη μου να εκνευρίζεσαι και να βρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/3/13 08:56

    Ηθελα να πάω στην συγκέντρωση του Σοφρά στο Αιάντειο αλλά δεν μπόρεσα.Ως κάτοικος του Αιαντείου όμως να κάνω και εγώ το σχόλιό μου γιατί τα πιο πάνω σχόλια είναι από ανθρώπους που δεν μένουν στο Αιάντειο.
    Τα έργα που έχω δει τα δύο τελευταία χρόνια λοιπόν δεν είναι μόνο το "σκοτεινό" τοίχος της Κακηβίγλας. Το σκοτεινό θα το πούμε πιο κάτω.
    Έχω δει λοιπόν στο Αιάντειο τα πιο κάτω έργα επί Δημαρχίας φυσικά Γιάννη Τσαβαρή γιατί αυτός είναι ο Δήμαρχος τα δύο τελευταία χρόνια.
    1. Το τοιχείο της Κακηβίγλας εκεί που ο κ. Σοφράς έβλεπε τα σκουριασμένα κάγκελα και τα σαπισμένα σχοινάκια και δεν έκανε τίποτε. Έργο που το χαίρεται η Κακηβίγλα αλλά και όλη η Σαλαμίνα.
    2.Η διαμόρφωση της πλατείας της Κακήβίγλας με τυχείο από πέτρα και το συντριβάνι. Το χαίρεται όλη Κακηβίγλα.
    3. Η παιδική χαρά στην Κακηβίγλα που λέει ο κ. Σοφράς ήταν εγκαταλελειμένη με ένα φορτηγό γαρμπίλι στην μέση. Αυτή ανακαινίστηκε, προστέθηκαν όργανα, έγινε για πρώτη φορά χρήσιμη για τα παιδιά.
    3.Τα προστατευτικά κάγκελα κατά μήκος της Λ. Κακηβίγλας στο ύψος του δρόμου προς Ζορμπαλά (εκείέίχαν γίνει ατυχήματα), προστατευτικά κάγκελα στο γεφυράκι, ποοστατευτικά κάγκελα στον δρόμο του Αγίου Αθανασίου.
    4. Προστατευτικά κάγκελα στον δρόμο προς Κανάκια , στο ύψος της Μενεμένης.
    5. Το τοιχείο του Αίας , έργο ζωής για την περιοχή, όπου το ατύχημα ήταν θέμα χρόνου.
    6. το τυχείο στον Άγιο Φανούριο για την προστασία του δρόμου ο οποίος είχε υποχωρήσει.
    7. Γενική επισκευή του εγκαταλελειμένου γηπέδου 5Χ5 στο Αιάντειο που είχαν σπάσει τα πάντα.
    8. Τυχείο στα Κανάκια όπου ο ΄παραλιακός δρόμος είχε υποχωρήσει και σε περίπτω ση φωτιάς δεν θα μπορούσε να περάσε το πυροσβεστικό.
    9. Παρέμβαση στον παραλιακό δρόμο των Περιστερίων με κάγκελα όπου είχαν πέσει αυτοικίνητα στην θάλασσα.
    10. Παρέμβαση στην πλαζ Ζέφυρος που ήταν στο έλεος με καλώδια κρεμασμένα
    11. Παρέμβαση στο λιμανάκι του Σατερλή.
    12. Παρέμβαση στην παραλία του Αγίου Φανουρίου
    13. Γκρέμισμα στα δημοτικά ουρωτήρια που υπήρχαν στην πλατεία Αιαντείου που οι αρουραίοι έκανα πάρτυ και διαμόρφωση χώρου.
    14. Ασφαλτόστρωση του κενρικού άξονα προς Χαρουπιά
    15. Ασφαλτόστρωση της Σικελιανού , η οποία έμεινε εγκαταλείφθηκε από τον κ. Σοφρά και πρέπει να μας πει το γιατί.
    16. Παρεμβάσεις σε δρόμους σε όλη την περιφέρεια Αιαντείου
    17. Εξασφάλιση 8 εκατομμύρια για διάνοιξη του δρόμου των Κανακίων.
    Αρκετές άλλες παρεμβάσεις και φυσικά αυτός ο Δήμαρχος ο Γιάννης Τσαβαρής εξασφάλισε από το ΕΣΠΑ 25 εκατομμύρια Ευρώ για την αποχέτευση Αιαντείου η οποία θα φθάσει μέχρι ΝΑΤΟ και Κακηβίγλα. Αυτό ούτε΄στα όνειρά μας εμείς οι κάτοικοι του Αιαντείου θα φναταζόμασταν. Το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Αιαντείου θα αρχίσει επί Δημαρχίας Γιάννη Τσαβαρή και τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από τον ίδιο.
    Προττρέπω λοιπόν τους κατοίκους του Αιαντείου να κάνουν αυτό που τους είπε ο κ. Σοφράς . ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΣΟΦΡΑΣ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΉς ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/3/13 09:33

    Ανώνυμε κύριε Τζαβαρή τόσες φορές σε έχει ρωτήσει ο κύριος Σοφράς για τα σκοτεινά έργα : τοιχίο στη Κακή Βίγλα, τοιχίο στο Αίας, τοιχίο στον Άγιο Φανούριο, ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης της Σικελιανού επαναλαμβάνω από παλιό δημοσίευμα του και εδώ χρειάζεται απάντηση, πότε και αν έγιναν :
    • Μελέτες
    • Προϋπολογισμοί
    • Διαγωνισμοί
    • Αναθέσεις
    • Επιβλέψεις
    • Ποιοι είναι οι εργολάβοι
    • Από ποιόν κωδικό πληρώθηκαν
    • Πόσο στοίχησαν στο δήμο
    Όταν απαντήσεις τότε να παινεύεσαι ότι έκανες έργα, εκτός αν είναι κατόπιν μυστικών συμφωνιών όπως του νταμαρά. Τα υπόλοιπα έργα άστα βράστα για μια άλλη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/3/13 11:03

    Αγαπητέ Αιαντάρχη,
    Για την ταμπακιέρα κουβέντα;
    Με ποιες μελέτες έγιναν τα έργα; Πως πληρώθηκαν; Ποιος και κυρίως με εντολή ποίου τα παρέλαβε; Ετοιμάσου γιατί τις καυτές απαντήσεις θα πρέπει να τις σώσεις και στον εισαγγελέα τώρα και σε 14 μήνες, και στον Σαλαμίνιο ψηφοφόρο αν είσαστε ακόμα έξω ξι έχετε το θράσος να κατεβείτε στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/3/13 12:15

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΗΖΩ ΤΖΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΡΓΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΖΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/3/13 12:33

    ΑΓΕΠΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΕ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/3/13 13:30

    Έργα βιτρίνας έκανε ο Γιαννάκης ο Τσάβες χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες για να γεμίζει με χρέη τον δήμο και κάποιοι τα τσεπώνουν χοντρά. Αυτά να λέτε και όχι να μας εξαπατάτε με δήθεν έργα που έγιναν για να εξυπηρετηθούν μόνο επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/3/13 21:15

    ΣΠΥΡΟ! ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΘΑΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/3/13 22:18

    Γράφει πιο πάνω σχολιαστής "ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ"
    Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο μπορεί να μας πει αυτός που έγραψε το σχόλιο , από που θα πάρει μίζες και μάλιστα χοντρές κάπιος χωρίς να διαχειρίζεται χρήματα;
    Για να καταλάβει ο κόσμος το σκοτεινό τυχείο" της Κακηβίγλας που λέει ο κ. Σοφράς όπως και τα άλλα έργα δεν κόστισαν στον Δήμο ούτε ένα ευρώ. Για να υπάρχουν μίζες πρέπει να υπάρχουν εργολάβοι να αναλάβουν τοέργο, να το υπερχρεώσεις και να πάρεις μίζες. Εδώ ας μας εξηγήσει ο ανώνυμος σχολιαστής πως θα πάρει κάπιος μίζες , αφού ληφθεί υπ' όψιν ότι τα υλικά τα έκανε δωρεάν το λατομείο. Το δήλωσε και΄ο ίδιος ο Αγγέλου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Επί τέλους σοβαρευτείτε γιατί κάνετε ένα σφάλμα: Βάζετε λάσπη στον ανεμιστήρα και το μόνο που κάνετε η λάσπη να σας βρωμίσει εσα΄ς τους ίδιους γιατί μόνο εσείς βρίσκεστε κοντά.
    Σας ενοχλεί γιατί έγινε έργο στο Αιάντειο χωρίς ο Δήμος να δώσει ένα ευρώ. Και ξέρετε γιατί σας ενόχλησε, γιατί είχατε μάθει στις μίζες και η πιάτσα χάλασε. Βλέπετε μπορούν να γίνονται έργα χωρίς ο Δήμος να χρεωθεί και φυσικά χωρίς μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/3/13 22:18

    Γράφει πιο πάνω σχολιαστής "ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ"
    Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο μπορεί να μας πει αυτός που έγραψε το σχόλιο , από που θα πάρει μίζες και μάλιστα χοντρές κάπιος χωρίς να διαχειρίζεται χρήματα;
    Για να καταλάβει ο κόσμος το σκοτεινό τυχείο" της Κακηβίγλας που λέει ο κ. Σοφράς όπως και τα άλλα έργα δεν κόστισαν στον Δήμο ούτε ένα ευρώ. Για να υπάρχουν μίζες πρέπει να υπάρχουν εργολάβοι να αναλάβουν τοέργο, να το υπερχρεώσεις και να πάρεις μίζες. Εδώ ας μας εξηγήσει ο ανώνυμος σχολιαστής πως θα πάρει κάπιος μίζες , αφού ληφθεί υπ' όψιν ότι τα υλικά τα έκανε δωρεάν το λατομείο. Το δήλωσε και΄ο ίδιος ο Αγγέλου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Επί τέλους σοβαρευτείτε γιατί κάνετε ένα σφάλμα: Βάζετε λάσπη στον ανεμιστήρα και το μόνο που κάνετε η λάσπη να σας βρωμίσει εσα΄ς τους ίδιους γιατί μόνο εσείς βρίσκεστε κοντά.
    Σας ενοχλεί γιατί έγινε έργο στο Αιάντειο χωρίς ο Δήμος να δώσει ένα ευρώ. Και ξέρετε γιατί σας ενόχλησε, γιατί είχατε μάθει στις μίζες και η πιάτσα χάλασε. Βλέπετε μπορούν να γίνονται έργα χωρίς ο Δήμος να χρεωθεί και φυσικά χωρίς μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/3/13 23:52

    Ο άγιος Αγγέλου ξανά μας τον πλασάρουν για να πιστέψουμε ότι αυτοί οι άγιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το καλό μας. Μα σας το είπε η Νάννου ότι χρεώσατε όλα αυτά τα χρόνια τον δήμο με υλικά που η αγορά τους δεν έγινε σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες που επιβάλλεται να εφαρμόζεται στους δήμους. Επειδή φοβάσαι τον εισαγγελέα Γιαννάκη για τα δικά σου έτη βγαίνεις και λες τα 2 και μόνο τα 2 τελευταία έτη δεν θα μας τα χρεώσει ο νταμαράς τα υλικά.
    Πρόσεχε μόνο γιατί δεν σε δασκαλέψανε καλά και έχετε τρομερές ποινικές και διοικητικές ευθύνες για το έγκλημα αυτό. Θα μάθεις την συνέχεια στα δικαστήρια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που για να καλύψετε τα αφήνετε ακάλυπτα. Εκεί δεν λογαριάσατε καλά. Πάντως σήμερα τσάμπα κανείς δεν σου δίνει υλικά και τσάμπα κανείς δεν δουλεύει 16 μήνες παράνομο λατομείο. Μήπως αυτό λέγεται συνδιαλ....;
    Α ρε παπαγεωργόπουλε να ξερες πόσους φίλους θα κάνεις στις φυλακές οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/3/13 23:20

    Kαλά η ρούλα δεν καταλαβαίνει, εσυ ρε Μηνά που γράφεις ούτε εσύ καταλαβαίνεις; Ο Αγγέλου τα χάρισε όλα όσα ο Δήμος πήρε σε υλικά τα δύο τελευταία χρόνια.
    Με το ζόρι να πληρώσει ο Δήμος. Τόσο πολύ σας πόνεσε που τα χάρισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/3/13 00:42


    Γιατί μας τα "χάρισε" ρε μεγάλε;
    Τον πήρε ο πόνος ή μήπως κάτι άλλο;
    Και γιατί μόνο επί θητείας Τσαβαρή και όχι Σοφρά;
    Τι σόι μυστικές συμφωνίες έκανε ο δήμαρχος με τον Αγγέλου;
    Γιατί δύο χρόνια δεν έλεγε κουβέντα;
    Με τι παραστατικά μας τα "χάρισε";
    Πόσα μας χάρισε;
    Σε ποια έργα πήγαν;
    Υπάρχει τίποτα νόμιμο σε όλη αυτή τη διαδικασία;

    Οικονομικός εισαγγελέας και ορκωτοί ελεγκτές για να στρώσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/3/13 09:19

    Δήμαρχε αν ο Βαγγέλης στην έκανε εν αγνοία σου και όχι κατόπιν μυστικής συμφωνίας όφειλες από χτες να τον είχες παραιτήσει από αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου. Διαφορετικά είσαι στο παίγνιο και καλά κάνουν και σου σούρνουν τα εξ αμάξης, τελικά δεν σου βγαίνει τίποτα τι γκαντεμιά είναι αυτή, και αν βγούνε και κάτι άλλα που ψιθυρίζονται ούτε ψήλος στον κόρφο σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/3/13 23:37

    Aς μας απαντήσει ο Μηνάς για την Ρούλα, γιατί η Ρούλα έτσι και αλοιώς όπως η ίδια είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο "Ότι μου είπανε έεγραψα", επομένως με την ίδια έννοια ότι της λέει ο Μηνάς λέει. Ρωτώ λοιπον τον Μηνά για να μην ρωτήσω την Ρούλα και κάνει τον κόπο να ρωτά τον Μηνά, "Δεν θέλατε ο Αγγέλου να χαρίσει τα υλικά που πήρε ο Δήμος. Δηλαδή τώρα που τα χάρισε να τα αρνηθούμε; Μήπως θέλετε ο Δήμος να του κάνει και μήνυση γιατί τόλμησε να τα χαρίσει; Πείτε τι θέλετε; Έδωσε κάποιος στον Δήμο 200.000 ευρώ και του λέει ο Δήμαρχος δεν τα θέλω;
    Εσένα ρωτώ Μηνά γιατή η απάντηση είναι η ίδια με της Ρούλας
    Περιμένω με αγωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/3/13 08:04

    σπυρο που ειναι η ΜΙΝΑ Η ΜΠΟΥΤΣΗ γιατη χαθικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/3/13 08:27

    Ρε που την θυμήθηκες την ασυγχώρητη, κλούβια να σου γίνει;
    Εδώ τρόμαξε να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα βαρίδια και θα την κυνηγά κι από πίσω;
    Ξέχασες ότι την επομένη των εκλογών πήγε στο δημαρχείο κι έδωσε όρκο υποταγής στον Άνακτα;
    Άστηνε χάρισμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.