Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2013

Ανεξαρτητοποίηση της κας Σταματίου Αντωνίας από την “πλειοψηφία” της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων, ποιος θα ακολουθήσει;

Όταν γράφαμε στις 12 του Μάρτη, “κάποιος να κλείσει την πόρτα εκεί στο δημαρχείο” γιατί θα φύγουν κι άλλοι, όχι μόνο δεν μας πιστεύατε αλλά κατηγορηθήκαμε κιόλας για κουτσομπολιό.
Τα γεγονότα μας δικαιώνουν όσο κι αν δεν είναι ευχάριστα αυτά για κανέναν, πόσο δε γι’ αυτούς που απογοητευμένοι ξεμπαρκάρουν απ’ το στραπατσαρισμένο καράβι της “Πρωτοβουλίας πολιτών Σαλαμίνας” με τσαλακωμένες τις ελπίδες και τα όνειρα τους. Έτσι πικραμένη φεύγει και η κα Σταματίου Αντωνίου, ποιος ακολουθεί;
ΠΡΟΣ
1.Προεδρο του Δ.Σ. Δήμου Σαλαμίνας (με την παράκληση να διαβαστεί στο Δ.Σ.)
2.Μελη Δ.Σ. Σαλαμίνας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.Προεδρο Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων
22 Μαρτίου 2:06 μ.μ.
Πηρά την απόφαση κατόπιν έντονου προβληματισμού και σεβόμενη τις ηθικές μου αρχές αναγκαστώ να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό ‘πρωτοβουλία πολιτών’ του κ. Τζαβαρη.
Ο λόγος της αποχώρησης μου είναι ότι με έκπληξη πληροφορήθηκα πως κατόπιν εντολής του Δημάρχου η επιτροπή Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π, πήρε την απόφαση της καθαίρεσης μου από πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής του κέντρου ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων Αμπελακιων.(ΚΑΠΗ).
Αν και υπήρξα συνεπής στις υποχρεώσεις μου και δε δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στα μέλη του ΚΑΠΗ, αντιθέτως μάλιστα ήμουν συμπαθής κατά κοινή ομολογία, εν τούτοις είναι εύλογη η απορία μου ποιοι ήταν οι λόγοι της καθαίρεσης μου?
Ειλικρινά απαντήσεις δεν μπόρεσα να βρω, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα πως η διαφωνία που εξέφρασα τόσο στο θέμα της Τούρλας, όσο και στο θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας επέφεραν την καθαίρεση μου.
Φαίνεται ότι επειδή δεν συμμορφώθηκα προς τις υποδείξεις, αλλά διαφώνησα και εξέφρασα την άποψη μου ελεύθερα στο συμβούλιο, όπως αρμόζει σε μια δημοκρατία, η κατάληξη ήταν η αντικατάσταση μου από πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής του ΚΑΠΗ.
Όπως αντιλαμβάνεστε μετά από αυτήν την εξέλιξη, σεβόμενη τον εαυτό μου την ανιδιοτελή προσπάθεια και προσφορά μου στο ΚΑΠΗ Σεληνίων αποχωρώ από τον συνδυασμό πρωτοβουλία πολιτών.
Από πλευράς μου, θα συνεχίσω και ως ανεξάρτητη κοινοτική σύμβουλος, να αγωνίζομαι με το ίδιο σθένος και πάντα με ακεραιότητα για το καλό του τόπου.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Κοινοτική σύμβουλος

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/13 19:45

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΈΡΧΕΤΑΙ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΦΕΥΓΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/13 19:53

    O STRATOS SYGOYRA DEN EXEI TO MIALO TO PALIKARI EINAI GAOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/13 20:20

    xaxaxa...

    Stratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/13 21:01

    Ευγε στη κυρια που έπραξε το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/13 22:22

    Κυρία Σταματίου δεν γνωρίζετε το επώνυμο του επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο συμετείχατε ή το έγραψε έτσι εσκεμμένα αυτός που σας το έγραψε και σεις απλά υπογράψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/13 22:47

    Τον ΤζαβαροΑγγέλου εννοεί κυρία Σταματίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/3/13 23:19

    Kυρια Αντωνιου βρισκω αξιοπρεπεστατη την παραιτηση σας και απολυτα δικαιολογημενη κατα κοινη ομολογια. Ομως οφειλετε να γνωριζετε και βεβαιως να ενημερωθουν οι δημοτες,οι φιλοι σας,τα μελη του Κ.Α.Π.Η και οσοι επιζητουν την αληθεια το εξης: Το Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. δεν ειναι επιτροπη ,ειναι Νομικο Προσωπο το οποιο εχει προεδρο την δημ.συμβουλο κα ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑ.Με εντολη λοιπον του δημαρχου ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ και της προεδρου ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑ κυρια Αντωνιου σας καθαιρεσαν απο προεδρο της συντονιστικης επιτροπης του Κ.Α.Π.Η Σεληνιων διοτι διαπιστωσαν οτι δεν σας ειχαν στο τσεπακι. Το αν κανατε καλα τη δουλεια σας ποσως τους απασχολει τοσο τον κο ΤΣΑΒΑΡΗ οσο και την κα ΜΙΧΑ .Εξαλλου σας αντικατεστησαν εμπλουτιζοντας την επιτροπη με ατομα ΥΠΟΤΕΛΗ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ και βεβαια παντελως ΑΣΧΕΤΑ με το αντικειμενο .Ας γινει επιτελους αντιληπτο απο ολους : ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ !! Δεν εκτιμουν τιποτα ,καμια προσφορα, δεν εχουν ΑΞΙΕΣ.Στην επομενη συνελευση στα Σεληνια μαθαινω θα πεσει πολυ ζαρζαβατικο .Αν αληθευει θα πεσει πολυ γελιο σου λεω.Κα ΜΙΧΑ ακουτε;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/13 11:32

    Μπράβο κυρία Σταματίου.
    Χίλια μπράβο σε όσους σπάνε τις κομματικές αλυσίδες, την παραταξιακή τρομοκρατία, τη στρατιωτική πειθαρχία, και τις εγκεφαλικές χειροπέδες.
    Το μέλλον ανήκει σε όσους σκέφτονται ελεύθερα.
    Και πάλι μπράβο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/13 11:55

    Κυρία Σταματίου συμορφώθηκες με τις υποδείξεις αυτού που σου έδινε τόσα χρόνια (και δυστυχώς πέρνεις ακόμα)παράνομα ρεύμα που το πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι δημότες.
    Αυτή είναι η αλήθια. Τη δημοσιότητα τι την ήθελες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ23/3/13 19:29

    ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΗ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗ Κ.ΜΙΧΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΠΩΣ Η Κ.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΡΩΤΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.ΚΟΙ.ΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΟΛΕΣ Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΜΟΦΟΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ23/3/13 23:14

    κ. ΚΟΚΚΟΛΑΚΗ μηπως δεν θυμαστε καλα 'η θέλετε να μην θυμαστε...οτι η ψηφοφορια ηταν..5 προς 3 και 1 παρων δηλαδη μιλαμε για 1 ψηφο διαφορα?????Γιατι ελειπαν ατομα που σιγουρα η ψηφο τους θα ηταν θετικη και καποια αλλα που θα ειχαν εκ των πραγματων
    αρνητικη ψηφο γιατι μαλλον καταλαβαν οτι ισως θα ειχαν τη ιδια τυχη της κυριας Σταματιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/13 23:29

    Κε ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ,ΤΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ; ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ@@@@@@ΤΑ ,Ε ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ .ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΛΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΙΜΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΩΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ΤΗ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΗ ΕΓΩ ΑΠΟΨΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/4/13 23:13

    Κ.Κοκολακη απο τον τροπο και μονο που γραφετε, επωνυμα σχολια, τα οποια μονο εσεις που τα γραφετε μπορειτε να κατανοησετε τι λετε..καταλαβαινουμε οτι ανηκετε στην παραταξη του Κ.Τσαβαρη..που αποτελειτε με ομοιου σας. Για να μην κατανοητε ΟΥΤΕ τι αποφασιζετε ΟΥΤΕ τι ψηφιζετε! και κατι τελευταιο.. επειδη το ''ΚΑΡΑΒΙ'' σας χανει συνεχεια απο το πληρωμα του ισως χρειαστει να αλλαξετε θεση για να κρατησετε ισοροπια στα μποσικα,μηπως καθυστερησετε το ναυαγιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.