Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαρ 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

 
Κατανοώ τη μεγάλη στενοχώρια του κ.Τσαβαρή αφού ποτέ δεν περίμενε ότι θα σφραγιστεί το νταμάρι. Διαφορετικά δεν θα είχε εκτεθεί τόσο πολύ στην προ 10ημέρου συνεδρίαση του ΔΣ, πλέκοντας σε υπέρμετρο βαθμό το εγκώμιο του λατόμου. Δικαίωμά του βέβαια και υποχρέωσή του να το κάνει, αφού ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε αρχές του 2011 και ζήτησε συνεργασία, χωρίς να το ξέρει κανένας ούτε ακόμα και ο στενός του συνεργάτης κ. Αστράκος.
Ο πανικός κ. Τσαβαρή είναι κακός σύμβουλος και η έλλειψη ψυχραιμίας σας εκθέτει ακόμη περισσότερο.
Και εξηγούμαι:
(παρ.1). Αν και υψηλόβαθμος Δημόσιος Υπάλληλος, διαβάζετε δημόσια έγγραφα και δεν καταλαβαίνετε τι γράφουν.
Άλλο είναι η λειτουργία και άλλο η μετεγκατάσταση. Μην τα συγχέετε.
Αυτά που λέτε έχουν να κάνουν με την μετεγκατάσταση.
Καμία παράταση λειτουργίας του σπαστηροτριβείου δεν έχει δοθεί από την υπηρεσία Μεταλλείων, όπως λέτε, γιατί απλά δεν ανήκει στην αρμοδιότητά της. Αρμόδια είναι η Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε.Νήσων / Περιφέρειας Αττικής η οποία και έχει ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας τώρα και 1 χρόνο.
Ένα ολόκληρο χρόνο δουλεύει το σπαστηροτριβείο κ.Τσαβαρή χωρίς άδεια λειτουργίας, το δε νταμάρι δουλεύει 13 ολόκληρους μήνες χωρίς δικαίωμα εξόρυξης και μάλιστα από αναδασωτέα έκταση όπου εκεί απαγορεύεται δια ροπάλου, και αυτή ήταν και η αιτία που σφραγίστηκε το νταμάρι, διότι διενήργησε καθ΄ υποτροπή παράνομη εκμετάλλευση.
Πόσες φορές θα σας το πω; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
Και μέσα σ΄όλα τα άλλα, πετάτε κι ένα ψεματάκι ότι τάχατες το είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είσαστε άτυχος όμως, γιατί αν το είχατε πεί θα σας διόρθωνα επί τόπου, και δεν θα γράφατε αυτά που λέτε τώρα με τα οποία εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα.
Έπειτα, αυτό το «..και καλώς έπραξε, στη σφράγιση των εγκαταστάσεων » τι το θέλατε; Δεν καταλαβαίνετε ότι στενοχωρείτε τον ευεργέτη μας!!!!;
(παρ.2). Δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα ή εσκεμμένα τα λέτε για να αποκρύψετε την αλήθεια. Το νταμάρι λειτουργεί παράνομα από τις 24/11/2011 εκτός του διαστήματος 2/4 – 29/5/2012 κατά το οποίο, με την αίτηση αναστολής στο Πρωτοδικείο, είχε προσωρινά ανασταλεί η απόφαση της απαγόρευσης εξόρυξης. Αφού λοιπόν λειτουργούσε νόμιμα μέχρι 24/11/2011, γιατί στις 15/6/2011 βάλατε το Δημ. Συμβούλιο να ψηφίσει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του νταμαριού; Πως μπορούσατε να κλείσετε μια Επιχείρηση που λειτουργούσε σύννομα;  Τι θεατρινισμός ήταν αυτός; Αφού η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ ήταν τελικά να κλείσει, το κλείσατε; Γιατί κοροϊδέψατε το ΔΣ και τον κόσμο μαζί; Γιατί αποκρύψατε τότε τη μυστική συμφωνία που είχατε κάνει με τον λατόμο;  Το θέατρο κε Τσαβαρή το παίζατε εκ του ασφαλούς όσο το νταμάρι λειτουργούσε νόμιμα. Από τη στιγμή όμως που έπαυσε να λειτουργεί νόμιμα η μάσκα έπεσε, ούτε λέξη δεν βγάλατε.
Δύο φορές έθεσα το θέμα της παράνομης λειτουργίας του νταμαριού στο ΔΣ, και τις δύο αρνηθήκατε να το συζητήσουμε, προφανώς διότι θα ήσασταν αναγκασμένος να πάρετε καθαρή θέση στο ζήτημα. Δεν το αποφύγατε όμως. Την τρίτη φορά που το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ (υποχρεωτικά από το νόμο) αποκαλυφθήκατε.
Ενώ η πρότασή μου  ήταν:
·                           να γίνει, εξ ονόματος του λαού της Σαλαμίνας, έκκληση στον κατά νόμο αρμόδιο Γ.Γ. Αποκ/νης Διοι/σης να απαγορεύσει τη διακίνηση του εναπομείναντος λατομικού υλικού εκτός Σαλαμίνας,
·                           να περιέλθουν σε γνώση της Αστυνομίας οι τελεσίδικες αποφάσεις απαγόρευσης εξόρυξης, ώστε να επιληφθεί σε τυχόν απόπειρα παράνομης εξόρυξης,
·                           και ο Δήμος να εισπράξει άμεσα από τον επιχειρηματία τα ανταποδοτικά λατομικά τέλη,  
Δυστυχώς, η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία, η οποία ταυτίστηκε με την άποψη της εκπροσώπου του λατομείου ότι η Επιχείρηση δεν είναι βιώσιμη αν δεν βγάλει το υλικό έξω από το νησί. Τέτοια συναντίληψη ειλικρινά δεν την περίμενα γιατί ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το προεκλογικό σας σλόγκαν « ούτε χαλίκι έξω από το νησί». Όλα όμως ερμηνεύονται μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις που γίνανε στην συνεδρίαση του ΔΣ της 4/3/2013.
(παρ.3). Μου θυμίζει την αξέχαστη και πολύ εύστοχη ατάκα ενός συναδέλφου Δημ. Συμβούλου που πριν ένα χρόνο σε σχετική συζήτηση στο ΔΣ τον ρώτησε « Τελικά έχω μπερδευτεί, ποιανού είναι πιο πολύ φίλος ο κ.Αγγέλου, του κ.Σοφρά ή δικός σας κύριε Δήμαρχε; »
Τότε δεν απάντησε, η απάντηση όμως δίνεται σήμερα.
Γιατί κ.Τσαβαρή σας κάνει ;;;;; αυτή τη χάρη μονομερώς σε σας μόνο, και όχι και στον κ.Σοφρά;
Τι περισσότερο ή λιγότερο κάνατε από ό,τι έκανε ο κ.Σοφράς, για να τύχετε εσείς ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον επιχειρηματία;
Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά;
Πώς μπορεί κανείς να το εξηγήσει τη στιγμή που ο κ.Σοφράς είχε την τόλμη να λέει δημόσια ότι ΝΑΙ είναι φίλος μου ο κ.Αγγέλου, ενώ εσείς ποτέ δεν το δείχνατε;  Τι να υποθέσει κανείς;
Και πού την είδατε εσείς τη δωρεά κ.Τσαβαρή;
Επειδή προχθές του δώσατε πάσα το μικρόφωνο και είπε ό,τιδήποτε έχω δώσει στο Δήμο επί δημαρχίας Τσαβαρή τα χαρίζω, το πιστέψατε;
Πολύ ευκολόπιστος είσαστε.
Η παράνομη προμήθεια θραυστού υλικού και μπετόν, για παράνομα έργα και με παράνομες διαδικασίες, αξίας ύψους 300.000 ευρώ δεν χαρίζεται ούτε με το στόμα, ούτε κατόπιν εορτής.
Εάν είναι τόσο γαλαντόμος, γιατί δεν χαρίζει και τις άλλες 500.000 ευρώ επί δημαρχίας κ.Σοφρά; Ίδια περίπτωση δεν είναι;
Γιατί αυτά τα διεκδικεί και απαιτεί συμψηφισμό με τα παρακρατηθέντα υπέρ του Δήμου λατομικά τέλη ύψους 550.000 ευρώ που αν προσθέσουμε και τις προσαυξήσεις ανεβαίνουν στα 600.000 ευρώ;
Και πώς εσείς κε Τσαβαρή, προμηθευόσαστε, έστω και χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες, ένα υλικό παράνομο αφού έχει εξορυχθεί από αναδασωτέα περιοχή και από ένα νταμάρι που λειτουργούσε παράνομα; Σας πήγε το μυαλό ποτέ μήπως και κατηγορηθείτε ως κλεπταποδόχοι;
(παρ.4). Αντιπαρέρχομαι τη λασπολογία του κ.Τσαβαρή με την οποία τρέφεται. Όσο για το 2009, αν τον ενδιέφερε πραγματικά το θέμα και δεν έπαιζε και τότε θέατρο, να μην την έκανε με μικρά πηδηματάκια, αλλά να συμμετείχε κι αυτός στην επιτροπή όπως ο Ν.Κουτσούκος (Πρόεδρος) , ο Ν.Ράπτης, η εκ δεξιών του σήμερα Τίνα Μπεγνή κι εγώ.
Η επιτροπή αυτή το 2009, ξεκινώντας από το μηδέν, μάζεψε όλο το έγγραφο υλικό που αφορούσε τη λειτουργία του νταμαριού και με τις διαπιστώσεις που έκανε, άνοιξε το δρόμο για την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος, που όλοι ζήσαμε τούτα τα 4 χρόνια.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οι ευθύνες της σημερινής Δημ.Αρχής αλλά και της προηγούμενης είναι τεράστιες αφού με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους κατάφεραν να αφήσουν το νησί χωρίς αδρανή υλικά, τον λατόμο να χρωστάει τεράστια ποσά, και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου αβέβαιη. Ο κίνδυνος να μας αφήσουν άλλο ένα κουφάρι, "ενθύμιο" της ανεξέλεγκτης δράσης επιχειρηματικών συμφερόντων, είναι μεγάλος και οι ευθύνες όσων μας διοικούν ακόμα μεγαλύτερες.
Η πάγια και διαχρονική θέση μου ήταν να λειτουργεί το νταμάρι ορθολογικά, και μόνο για τις ανάγκες του νησιού. Εάν έτσι λειτουργούσε, το νησί θα είχε υλικό για 20 χρόνια. Με το βαθμό όμως που γινόταν η εξόρυξη και τις βαποριές των αδρανών που έβγαιναν καθημερινά εξω, εξαντλήθηκε όλο το υλικό, μέχρι που έβαλε χέρι και στο αναδασωτέο που κι αυτό θα το είχε ξαφρίσει το πολύ σε 4 μήνες, εάν δεν τον σταματάγαμε.
Δεν αισθάνομαι ευτυχής για τον αγώνα που έκανα και που βέβαια οι εξελίξεις με δικαίωσαν. Ίσως διότι ευελπιστούσα να σφραγισθεί το νταμάρι πολύ πιο νωρίς. Αυτή είναι όμως η Ελλάδα.
Εκείνο που με ικανοποιεί είναι η αίσθηση που έχω ότι ο κόσμος ανακουφίστηκε αυτές τις 3 ημέρες που οι δρόμοι μας είναι χωρίς νταλίκες.
Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι:
Κατά πρώτον, πρέπει να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου και οι απαιτήσεις  έναντι μιας εταιρίας η οποία πιθανόν αύριο να μην υπάρχει.
Καλώ λοιπόν και πάλι τη Δημ. Αρχή να προβεί άμεσα στη λήψη των προβλεπόμενων από το νόμο αναγκαστικών μέτρων είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που αφορούν τα λατομικά τέλη ποσού άνω των 550.000 ευρώ συν τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Οι βεβαιωμένες οφειλές της Εταιρίας προς τον Δήμο πρέπει να εισπραχθούν, ανεξάρτητα αν και πόσα χρωστάει ο Δήμος.
Αν η Εταιρία έχει απαιτήσεις από τον Δήμο, θα πρέπει να τις διεκδικήσει προσκομίζοντας νόμιμα παραστατικά.
Αν δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά, ας πάει αλλού να εισπράξει τις αμοιβές των παράνομων συναλλαγών της.
Κατά δεύτερον, το υπέρ του Δημοσίου προϊόν της εκποίησης του παράνομα εξορυχθέντος υλικού θα πρέπει πάση θυσία να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του λατομείου προστιθέμενο στο ποσό της εγγυητικής.
Προς τούτο η Δημ. Αρχή, ως έχουσα έννομο συμφέρον, θα πρέπει να συνδράμει  με ότι μέσα διαθέτει το έργο της Διοίκησης, με το να περιφρουρήσει και να εμποδίσει τη διαφυγή του υλικού έξω από το λατομικό χώρο, μέχρι να επιληφθεί της επιμέτρησης η αρμόδια επιτροπή.
Οποιαδήποτε ποσότητα υλικού διαφύγει,  θα επιφέρει απώλεια εσόδων στο Δήμο και θα είναι σε βάρος του ύψους της διεκδικούμενης χρηματοδότησης για την πλήρη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος του λατομείου.
Δεν έχω αυταπάτες ότι ο δήμαρχος θα ενστερνιστεί τις προτάσεις μου.
Έχω όμως υποχρέωση απέναντι στους δημότες και τα συμφέροντα του νησιού να τις αναδείξω.
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/13 11:14

    Βρες καλώς τη πέρδικα που περπατεί λεβέντικα!
    Και είχαμε ανησυχήσει βρε κοπέλα μου.
    Μη χάνεσαι για τόσο πολύ καιρό γιατί μας λείπεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/13 11:23

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/13 11:34

    Και σου έχω πει μην κάνεις πολύ παρέα με τον δράκουλα θα σε χαλάσει, εσύ δεν με ακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/13 11:37

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΄΄ΤΣΑΒΑΡΗ΄΄ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Σ΄ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/13 11:40

    Ύστερα από τόσα χρόνια σήμερα σε κέρδισε ρε Μηνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/3/13 11:40

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ
    ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ - ΑΓΡΙΕΒΕΣΑΙ - ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Β΄ΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΡΟΥΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/3/13 11:46

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΗΝΑ.
    ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/13 11:48

    Τα λεφτά ρε απατεώνες πότε θα τα πάρετε από τον νταμαρά;
    Πόσο ακόμα θα τον καλύψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/13 11:51

    καθε φορά που ο Τσαβαρής ακούγετε για κάτι τότε όλοι κάνουνε ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/3/13 11:53

    16/3/13 11:40

    Μην μου λες τέτοια πρωί πρωί και με ανάβεις…. μμμμμμ… τυχερέ Μηνά, τρως καλά
    Να σου πω μια πικρή αλήθεια αγοράκι μου, για δημαρχέζα ώμος δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/3/13 12:07

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ.
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ;
    Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/3/13 12:15

    16/3/13 12:07
    Αυτός είναι μεγάλη πληγή, του φαραώ και βαλε. Ρε μαστρόκολε να ντυθείς στο καρναβάλι ζογκλέρ οα σου πηγαίνει γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/3/13 14:05

    afou to bouno efige bgikan oloi na paroun thesi perivo ti egine edoses sti roula to xrisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/3/13 14:18

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/3/13 14:24

    Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/3/13 14:24

    Πολλαααααααα τα λεφτα αρη, ο Τραγκας δεν αστιευεται τα επερνε και τα περνει πολυ χοντρα, ειδικα τωρα που εχει αναγκες το παλικαρι και βρισκει και μαλακεσ σαν το γιαννακη, το κοβο για κανα δεκαχιλιαρο και βαλεεεε, εχει αποθεμα ο γιαννακης εχει και ο μπαμπης του δινει συνεχεια.
    Οταν θα εισαι μεσα γιαννακη να δω τι συνεντευξεις θα δεινης γιατι εφτασε η ωρα σου γιαννακη και δε σωνεσε με τιποτα γιαννακη, καταλαβες γιαννακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/3/13 14:28

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΕΣ ΝΑΤΗ ΓΑΜ...ΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΛΥ ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/3/13 14:30

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΥΛ..ΤΣΑ
    ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/3/13 17:32

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ; ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ, ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ,Η ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ...ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/3/13 18:39

    Κύριε δήμαρχε
    Πώς λέγεται αυτός που κάνει μυστικές συμφωνίες με επιχειρηματίες, χωρίς να το ξέρουν ούτε οι πιο στενοί του συνεργάτες;
    Πώς λέγεται αυτός που έβριζε και έφτυνε τον Αγγέλου και στο καπάκι έκανε μυστικές συμφωνίες μαζί του; Με τι αντάλλαγμα έκανες τις μυστικές συμφωνίες;
    Πώς λέγεται αυτός που έπαιζε θέατρο για να μας κλέψει την ψήφο πέφτοντας στις ρόδες των φορτηγών και τα "ξέχασε" όλα μόλις έγινε δήμαρχος;
    Πώς λέγεται αυτός που κάνει δοσοληψίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς νόμιμα παραστατικά;
    Σε ποιους κωδικούς είναι καταχωρημένες οι οφειλές του Αγγέλου; Πόσα χρωστάει, πόσα έχετε εισπράξει μέχρι σήμερα;
    Γιατί δεν έβαλες άνθρωπο να μετράει τα φορτηγά που φεύγουν απ' το λατομείο όπως είχε αποφασίσει το ΔΣ;
    Πώς φρόντισες να διασφαλίσεις τα συμφέροντα του δήμου αφού ήξερες ότι ο Αγγέλου θα κλείσει και θα φύγει;
    Τι θα γίνει αν αύριο την κοπανήσει και αφήσει πίσω του φέσια και συντρίμμια;
    Τι έκανες για την αποκατάσταση για την οποία κόπτεσαι;
    Πού είναι οι εγγυητικές επιστολές με τις αναπροσαρμογές και τις προσαυξήσεις όπως προβλέπει ο νόμος;
    Έχεις συναίσθηση των ευθυνών σου δήμαρχε;

    Απολογήσου στο λαό της Σαλαμίνας δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/3/13 22:03

    ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/3/13 02:33

    γιαννάκι, ετοιμάσου, σε λίγο θα σε φωνάξει ο Πεπόνης, κι άντε να καθαρίσεις με τόσες μαλακίες που είπες. Μα τόσο βλάκας είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/3/13 18:35

    Κυρία Νάννου δεν πάτε να πλύνετε καν'ένα πιάτο που προς το παρον τα πλένει ο άνδρας σας και να αφήσεται τα νταμάρια να κανει και ο κόσμος ενα μεροκαματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.