Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαρ 2013

Βόλος: Δύο μήνες στέρηση μισθού σε τρεις υπαλλήλους του δήμου

Με διαφοροποιήσεις μεταξύ των αντιδημάρχων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου που λειτουργεί ως πειθαρχικό όργανο, αλλά και την διαφωνία των δύο μελών της μείζονος μειοψηφίας, αποφασίστηκε με οριακή πλειοψηφία, η επιβολή ποινής στέρησης μισθού δύο μηνών για τρεις υπαλλήλους του Δήμου Βόλου, που ως μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου επί δημαρχίας κ. Βούλγαρη είχαν κρίνει προκρίνει ως προϊσταμένη τμήματος του δήμου μία κυρία που δεν είχε τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τον ΟΕΥ του Δήμου τότε.
·         Οι τρεις υποστήριξαν ότι έκριναν με βάση λάθος φακέλους υποψηφίων που προσκόμισε η υπηρεσία για τη θέση του προϊσταμένου, λάθος που όπως είπαν η υπηρεσία παραδέχθηκε στην πορεία, όμως και πάλι τότε το υπηρεσιακό συμβούλιο είχε ήδη κάνει την δεσμευτική κρίση του και ο τότε Δήμαρχος Αλ. Βούλγαρης είχε υπογράψει την τοποθέτηση.
·         Όπως πάντως έγινε γνωστό στην προχθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής που έχει 13 μέλη, ήταν παρόντες εννιά αντιδήμαρχοι, και τα δύο μέλη της μείζονος μειοψηφίας, οι Γ. Μουλάς και Χαρ. Ζάχος. Απουσίαζαν ο δήμαρχος Π. Σκοτινιώτης που είχε αποφασίσει την παραπομπή του θέματος στην Εκτελεστική, αλλά και ο αντιδήμαρχος Βόλου και Ν. Ιωνίας κ. Τσαμπάζης.
·         Όλοι παραδέχθηκαν ότι και οι τρεις είναι ικανότατοι και καταξιωμένοι υπάλληλοι, όμως η προεδρεύουσα της Ε.Ε. Νατάσσα Οικονόμου εισηγήθηκε, την επιβολή της ανώτερης πειθαρχικής ποινής μπορεί να βάλει η Ε.Ε. ως πειθαρχικό όργανο, δηλαδή τη στέρηση μισθού για δύο μήνες, για τους τρεις υπαλλήλους.
Με την εισήγηση συμφώνησαν, οι αντιδήμαρχοι Νικος Μόσχος, κ. Δερβένης, Φωτης Λαμπρινίδης, Σωτήρης Χαλκιάς και Ιωάννης Γκουντέλιας. Ο αντιδήμαρχος κ. Παντσάς πρότεινε να γίνει στους τρεις υπαλλήλους, στέρηση μισθού για ένα μήνα, ενώ ο κ. Παντελής Πελεκάνος πρότεινε για 1,5 μήνα. Ο αντιδήμαρχος Ηλ. Ξηρακιάς συμφώνησε με τον κ. Πελεκάνο, αλλά τελικά ψήφισε σύμφωνα με την εισήγηση. Οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας. Μπ. Ζάχος και Γ. Μουλάς, ζήτησαν η επιτροπή να αναστείλει την απόφασή της, μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και εκδικάζεται στο ποινικό δικαστήριο η υπόθεση για τους τρεις υπαλλήλους, καθώς η επιβολή πειθαρχικής ποινής από την Επιτροπή, θα προκαλέσει «προβλήματα» στην επαγγελματική του ανέλιξη, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.
ΠΗΓΗ: ert.gr

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/13 21:13

    ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.
    Τη στιγμή που μίλαγε με το μαρκούτσι στο στόμα ο δήμαρχος κ.Τσαβαρής και προέτρεπε το γηρασμένο κοινό να τρέφει αγάπη προς το συνάνθρωπό του, σηκώνεται ένας 90ρης παππούς (πατέρας της Κοινοτικής Συμβούλου κας Μ.Δημητριάδου) χτυπάει τη μαγκούρα στο τραπέζι και απευθυνόμενος στον δήμαρχο του λέει με αγανάκτηση:
    Δεν ντρέπεσαι ρε παληάνθρωπε να μιλάς εσύ για αγάπη; έχεις αγάπη εσύ που κάνεις αγωγή στην κόρη μου 80.000 για να της πάρεις το σπίτι; Εχεις αγάπη εσύ που έκανες αγωγή ακόμα και στην υποψήφια δήμαρχο την κυρία Νάννου και της ζητάς 60.000 ευρώ, επειδή δεν σ΄αρέσανε αυτά που κατέθεσε σαν μάρτυρας υπεράσπισης της κόρης μου; Α, να χαθείς απο δω παληάνθρωπε.
    Μπορεί κανείς να φανταστεί τι νοιώσανε αυτή τη στιγμή τα 150 άτομα που βρισκόντουσαν εκεί. Βαρυά βουβαμάρα και κατάθλιψη.
    Πριν από αυτά όμως, ο δήμαρχος είχε προλάβει να ενημερώσει το ΚΑΠΗ ότι σύμφωνα με το άρθρο 135, παράγραφος α, υποπαράγραφος η, περίπτωση ξ και εδάφιο τρίτο του νόμου 345278/2025 οπως αυτός τροποποιήθηκε με το ΦΕΚ 345ΣΤ'της 33/15/2035 κατόπιν υποδείξεως του ΝΣΚ και του ΣΤΕ και λίγο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, η σημερινή δημοτική αρχή πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις ψήφισε για να γίνει χωνευτήρι στο νεκροταφείο. Είναι μία μεγάλη επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής που ξέρει να διεκδικεί και να πετυχαίνει πράγματα που ούτε στον ύπνο σας δεν θα δείτε. Αποσβωλομένοι από την τρομερή αυτή επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής, τα γεροντάκια είχαν γείρει στο πλάϊ για ένα σύντομο υπνάκο μέχρι να ολοκληρώσει τη διάλεξή του ο δήμαρχος. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν τον ύπνο τους, ο κρότος της μαγκούρας του παππού στο τραπέζι τους ξύπνησε, αλλά ευτυχώς που ο δήμαρχος το βαλε στα πόδια μετά απ΄αυτό το επισόδειο, κι έτσι ξανακοιμηθήκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/13 21:47

    TSABARH OPOY EMFANIZESE THA TROS GIOYXA KAI KLOTSIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/13 00:45

    Οι ντομάτες είναι ακριβές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/13 08:18

    Εκτός από λασπολόγοι και συκοφάντες γίνατε και παραμυθάδες.
    Το γεγονός που αναφέρεται στο πρώτο σχόλιο είναι ψευδέστατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/13 08:38

    όλη η κούλουρη πήρε κομπιούτερ με τα λεφτά της δημαρχίας. αλήθεια είναι το έτος του κομπιούτερ η της εξόφλησης των γραμματίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/13 09:07

    Απόσπασμα (copy paste) της από 17/9/2012 ανοικτής επιστολής-καταγγελίας της κας Νάννου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, Επίτροπο Ελ.Συνεδρίου και Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σχετικά με την παράνομη εξόρυξη αδρανών και μάλιστα από αναδασωτέα περιοχή του νταμαριού Μπατσί.
    . . . . . . . . .
    "Αξιότιμε κε Αντιπεριφερειάρχα,
    Καθόσον η αδειοδότηση της λειτουργίας όπως και η έγκριση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του λατομείου εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Νήσων της οποίας προΐσταστε και γνωστής ούσης της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας από την οποία διακατέχεστε, καλείστε να προβείτε εν πρώτοις στην άμεση σφράγιση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων (σπαστηροτριβείου κ.α.) για όσο χρόνο η απαγόρευση εξορυκτικών εργασιών θα είναι σε ισχύ".
    .......................
    Σε λίγο θα ακουστεί ο κρότος της ...βόμβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/13 09:16

    Μπράβο στον Γιαννάκη που έχει λύσει όλα τα προβλήματα της Σαλαμίνας.
    Το μόνο πρόβλημα είναι ο νταμαράς για να έχει κάτι να παίζει ο Μηνάς και η Ρουλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/13 21:32

    www.salamina24.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.