Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαρ 2013

Για τον θάνατο του δημοσιογράφου Ανδρέα Αναγνώστου


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπητού συναδέλφου Ανδρέα Αναγνώστου είναι μια σημαντική απώλεια για τη μαχόμενη δημοσιογραφία, μια μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια του Πειραιά. Ο Ανδρέας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία ως λειτουργός και μαχόμενος ρεπόρτερ, χωρίς δεσμεύσεις και προκαταλήψεις και συνέβαλε αποφασιστικά επί δεκαετίες στον φωτισμό των μεγάλων προβλημάτων του Πειραιά και των Νησιών που ζητούσαν επειγόντως λύσεις. Με αδαμάντινο χαρακτήρα και το χαμόγελο στα χείλη, άσκησε τη δημοσιογραφία με δικαιοσύνη και σεβασμό σε πρόσωπα και αξίες, πάντοτε με την αγωνία να μην αδικήσει κανέναν. Η απουσία του φτωχαίνει τη μεγάλη δημοσιογραφική οικογένεια του Πειραιά και στερεί από όλους μας έναν σταθερό σύμμαχο στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, με όπλο την πολύπλευρη ενημέρωση και την αλήθεια. Αγαπημένε φίλε Ανδρέα, αντίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.