Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2013

Σφράγιση Λατομείου στη Σαλαμίνα


 
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, σφραγίζονται οι Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις  θραύσης, λειοτρίβισης και ταξινόμησης αδρανών υλικών της εταιρίας «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε», εντός της λατομικής περιοχής, στην θέση Γούβα - Μπατσί, του δήμου Σαλαμίνας.
Η εταιρία, διενήργησε στο λατομείο καθ’ υποτροπή, παράνομη  εκμετάλλευση (εξόρυξη και απόληψη αδρανών υλικών) εντός έκτασης για την οποία δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας και σχετική έγκριση επέμβασης.
Με την ίδια απόφαση, τα παρανόμως εξαχθέντα λατομικά προϊόντα περιέρχονται στην Περιφέρεια Αττικής, εκποιούνται με πλειοδοτική δημοπρασία και το προϊόν περιέρχεται σε αυτήν.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/13 19:58

    Σπύρο μου αυτός ο νταμαράς που αναφέρει ο κατσικάρης δεν είναι αυτός που μας τον σύστησες ώς κολλητό σου; Να σε ψηφίσουμε για να μας γνωρίσεις και άλλους τέτοιους κολλητούς; Στην θέση σου θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη για την άθελη καταστροφή που έφερα στον τόπο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/13 22:06

    ΤΣΑΒΑΡΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/13 22:09

    ΠΩ ΠΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΤΣΟΥΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/13 22:48

    H EKΔΙΚΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ . ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΜΠΡΑΒΟ κε ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ. ΤΟΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/13 23:13

    Ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου οι κουβέντες του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο στις 4/3/13. Εκεί έλεγε και ξαναέλεγε κοιτώντας τον λατόμο στα μάτια όλο χαμόγελα... σήμερα κα Νάννου θα τα πούμε όλα, σήμερα κα Νάννου θα πάρετε όλες τις απαντήσεις..... . Τώρα τι είναι αυτά που βγαίνουν Γιαννάκη μου; Τώρα έχεις το θράσος και να κάθεσαι ακόμα στην καρέκλα του δημάρχου; Καλά φιλότιμο δεν έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/13 23:54

    Ο κος ΣΟΦΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ,ΔΗΛ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΑ . ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΟ .ΔΗΛ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ Φ Π Α . ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ .Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/13 02:22

    Τελικά μόνο ο Φουρίκης δικαιώθηκε από αυτή την ιστορία . Απ’ ότι έμαθα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο σαν χείμαρρος όρμησε στον Αγγέλου να τον κατασπαράξει.Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/13 10:44

    Και γιατι δεν παραιτητε απο Δημοτικος Συμβουλος!Δεν αφηνετε αυτα του κολου φωνη ο Φουρικης αβαντα ο Τσαβαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/13 12:57

    Να παραιτιθη; και ο μισθουλακος; τι θα γινει ο μισθουλακος; με κανα δυο χιλιαρικακια το μηνα και εγω γινομε κοκορακι
    Και το πουλακι τσιου-τσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.