Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2013

Με νέα οπτική, η δικαιοσύνη στις αυθαιρεσίες και στον ναρκισσισμό των τοπικών “αρχόντων” μας, 15 μήνες φυλακή στον Ψωμιάδη για την Κορώνεια

 
Με νέα οπτική, η δικαιοσύνη στις αυθαιρεσίες και στον ναρκισσισμό των τοπικών “αρχόντων” μας, 15 μήνες φυλακή στον Ψωμιάδη για την Κορώνεια, το L'État, c'est moi (Το κράτος, είμαι εγώ) το μότο του βασιλιά Ήλιου (Λουδοβίκος 14ος, 1638-1715) δεν βρίσκει πλέον πρόσφορο έδαφος στις δικαστικές αίθουσες, πολύ δε περισσότερο το αυθαιρετώ και παρανομώ για το καλό σας!!!
Οι νόμοι, δεν φτιάχτηκαν για να διακοσμούν τις βιβλιοθήκες των τοπικών “αρχόντων”
Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση της λίμνης Κορώνειας. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε με ποινή 15 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος και απιστία.
Ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείτο ότι δεν συγκρότησε τα προβλεπόμενα από το νόμο κλιμάκια, για τον έλεγχο, την τήρηση και την επιβολή κυρώσεων, σε ιδιοκτήτες βιομηχανιών και άλλων μονάδων, που ρυπαίνουν τη λίμνη, ενώ φέρεται ότι καθυστέρησε τον επανέλεγχο των βιομηχανιών αυτών.
Ακόμα, κατηγορείτο ότι καθυστέρησε και την επιβολή προστίμων, που εισηγήθηκαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, μετά τη διενέργεια των ελέγχων στις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ προέβη αυθαίρετα και σε μείωση του ύψους των προστίμων κατά 24.660 ευρώ.
Οι συγκατηγορούμενοί του, υπάλληλοι την εποχή εκείνη στην πρώην Νομαρχία, κατηγορούνταν ότι εκτέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, μη προβαίνοντας σε εκτεταμένους ελέγχους και μη επιβάλλοντας τα αντίστοιχα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.
πηγή πληροφοριών Enet.gr

2 σχόλια:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.