Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2013

Κάλεσμα στην 1η δημόσια διαβούλευση Αιαντείου

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α 

Ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ 
του 
υπ. Δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ 
καλεί 
τους κατοίκους του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ 
να συμμετέχουν στην
1η διαβούλευση τοπικών προβλημάτων της περιοχής,
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στις 5:00 
το απόγευμα στο κέντρο “ΧΑΤΖΗΣ” 
Συμμετέχω σημαίνει ενδιαφέρομαι
θέλω τα τοπικά μου προβλήματα να προβάλλονται αγωνιστικά, ουσιαστικά και δυναμικά!!!
Καλούμε τους κατοίκους και τους φορείς του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ, να δώσουν το δυναμικό παρών                 
                  Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ                    
 υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/13 17:07

    ΝΕΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/13 18:36

    Kε διαχειριστα φαινεται πως καποιους τους ενοχλει η αληθεια .Πιστευω η αποψη μου να μη σβηστει απο την ιστοσελιδα σας οπως απο αλλο blog που εξαφανιζει ο,τι δεν τους ειναι αρεστο. Αληθεια τινος φοβερη ιδεα ηταν να παροτρυνει τον κοσμο να ξεσηκωθει να διωξει το νταμαρι ,οπως κατι παρομοιο γινεται στη Χαλκιδικη . Θα πρεπει να θυμισω σε καποιους οτι δεν θα επιτρεψουμε με παρομοια τρικακια να αποποιηθουν τις ευθυνες τους.Θα πρεπει να γνωριζουν οι δημοτες οτι ο ιδιος ο δημαρχος ,οπως ομολογησε στο δημ.συμβ. ,εκανε μυστικη συμφωνια με το νταμαρα να του δινει υλικο Δεν θα πεταει λοιπον τη μπαλα στην εξεδρα και φιλικα bloggs θα ξεσηκωνουν τον κοσμο με τις αναρτησεις τους .Ο κοσμος εχει τα προβληματα επιβιωσης του .Εξαλλου αυτο φανηκε και απο την αδιαφορια που επεδειξε και λογω της παντελους ελλειψης ενημερωσης του, σε προσφατες κινητοποιησεις. Να εχει την πολιτικη ανδρεια να εφαρμοσει τις αποφασεις που εχουν ληφθει.Δεν επιτρεπεται στο ονομα καμιας φιλιας του με το νταμαρα η των οποιων ανομων συμφωνιων που γινονται ερημην των δημ.συμβ. να παρασυρουν τον κοσμο να βαλει τα στηθη του για θεμα που εχει παρθει αποφαση. Και η αποφαση ειναι μια .ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ . Τελεια και παυλα .Σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε ποτέ δεν σβήνουμε απόψεις έστω κι αν διαφωνούμε, πολύ δε περισσότερο αν συμφωνούμε μ’ αυτές!!!
    Αυτό που προσπαθούμε να κρατήσουμε είναι ένα κάποιο επίπεδο διαλόγου όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, γι’ αυτό και διαγράφουμε σχόλια με αγοραίες εκφράσεις.
    Σ’ ευχαριστούμε για το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/13 19:20

    Όλα τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με τον ξεσηκωμό του κόσμου.
    Αν λοιπόν θεωρείς μεγάλο πρόβλημα το νταμάρι Αγγέλου σε τι σε ενοχλεί η ανάρτηση του salaminapress;
    Εκτός κι αν το νταμάρι είναι το πρόσχημα για να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/13 20:19

    GAVOROYFIANOS AE . O NEOS SYNDIASMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/13 20:25

    Τι έγινε ρε παιδία χθες στα Αμπελάκια αγνόησαν τον διαχειριστή του δήμου το μέγα οικονομολόγο κ. Καπετανάκη και απεχώρησε επιδεικτικά ΕΡΕ γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/13 23:04

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑΛΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/3/13 23:55

    Αν είναι να μιλήσει και να πει ότι έκανε έργα χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες τότε να έρθω. Αλλά πολύ θα σας στεναχωρήσω γιατί ξανά δήμαρχο που κάνει έργα με τέτοιο τρόπο, δεν θέλω να ξαναβγάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/13 09:28

    MIA HMEΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ 18.36 ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ . ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΄; ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/13 17:23

    Στην έκθεση-αναφορά των μηχανικών μεταλλείων-μεταλλουργών της Ε.Μ.Ν.Ε. Μιχαλακόπουλου Διονύσιου και Σκουφάδη Χριστόφορου σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 02-10-2012!!!!!! στο λατομείο της εταιρίας "ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ", μεταξύ άλλων αναφέρεται:

    ".....για την υφιστάμενη μονάδα σπαστηροτριβείου έχει εκδοθεί η υπ'αριθμόν Β6245/Φ33.3/07-09-2009 άδεια εγκατάστασης (μετεγκατάστασης) των μηχανολογικών εγκαταστάσεων θραύσης, λειοτρίβησης και ταξινόμησης αδρανών υλικών με προσθήκη νέου εξοπλισμού, η οποία έχει ισχύ το ένα (1) έτος. Με την υπ' αιρθμό Β2855/Φ33.3./02-07-2010 απόφαση του Νομάρχη Πειραιά παρατάθηκε η ισχύς της ανωτέρω άδειας για διάστημα δέκα όκτώ (18) μηνών. Η απόφαση αυτή παρατάθηκε για ένα ακόμα χρόνο μέχρι της 07.03.2013, χωρίς όμως να περιλαμβάνει τον όρο (6) της αρχικής άδειας εγκατάστασης-μετεγκατάστασης, ο οποίος επέτρεπε στο σπαστηροτριβείο να λειτουργεί στην υφιστάμενη θέση....."


    Ήταν γνωστό και σαφές επομένως σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το λατομείο Αγγέλου στις 7 Μαρτίου 2013 θα σταματήσει να λειτουργεί.

    Ποιος ΠΕΡΙΒΟΣ, ποιος ΣΥΡΙΖΑ, ποια Νάννου σταμάτησε το λατομείο;
    Το λατομείο σταμάτησε μετά από τις ενέργειες που έκανε η νέα Δημοτική Αρχή από το 2011 και μετά.

    Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο πικρές και αν είναι.
    Η ιδιοποίηση και εκμετάλλευση της επίλυσης μεγάλων προβλημάτων, όπως το συγκεκριμένο νταμάρι, από κάποιους που όχι μόνο δεν συμβάλουν στην επίλυση τους αλλά καταφεύγουν σε προσφυγές και καταγγελίες σε βάρος του Δήμου, κατά τη προσφιλή τους μέθοδο, προς δικό τους πολιτικό όφελος είναι κατάπτυστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/3/13 17:39

    Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα τα όσα αναφέρει ο ανωτέρω. Ευτυχώς που λένε χοντρές κοτσάνες για να ξέρει ο κόσμος ότι τελικά ο δήμαρχος τους είναι μαζί με τον νταμαρά.
    Σήμερα ο νταμαράς έβγαζε χιλιάδες τόνους εκτός νησιού και τεράστιες ποσότητες μετέφερε εκτός της λατομικής περιοχής. Το ίδιο θα κάνει και αύριο εις γνώση του δημάρχου και της αστυνομίας.
    Ο δήμαρχος δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα χαρτί βάσει του οποίου να προκύπτει ότι όλα έγιναν από δικές του ενέργειες. Σε κανένα χαρτί των αρμοδίων υπηρεσιών δεν μνημονεύεται ο δήμος μας. Όποιος γνωρίζει λίγο τα πράγματα και έχει διαβάσει τα ανωτέρω έγγραφα θα καταλάβει όχι μόνο πόσο ¨λίγος¨ είναι ο δήμαρχος μας αλλά και πόσο γελοίος γίνεται με τέτοια σχόλια. Δεν ξέρω αν είναι πιο αντρίκιο τελικά να λες την αλήθεια ή να μην εκμεταλλεύεσαι τον κόπο και τις θυσίες άλλων προς ιδίων όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/3/13 17:56

    Είσαι ο συνήθης ψεύτης και λασπολόγος.
    Ένας κοινός συκοφάντης.
    Δυστυχώς για σένα η έκθεση-αναφορά των μηχανικών μεταλλείων-μεταλλουργών της Ε.Μ.Ν.Ε. Μιχαλακόπουλου Διονύσιου και Σκουφάδη Χριστόφορου σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 02-10-2012!!!!!! στο λατομείο της εταιρίας "ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ" είναι υπαρκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/3/13 20:18

    Προς τον εντολοδόχο του δημάρχου που αναφέρει για υπαρκτό έγγραφο. Το ότι υπάρχει ένα έγγραφο δεν σημαίνει ότι σε δικαιώνει ούτε ότι αναφέρει ότι το λατομείο κλείνει στις 7-3-2013. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει από αυτή την δημοτική αρχή, η οποία κατέστρεψε με την αδιαφορία της ένα λατομείο και μετά αφού δεν το έλεγχε (εννοούμε να ασκεί έλεγχο μέσω των νόμιμων διαδικασιών και όχι να κάνει τον επιθεωρητή) αναγκάστηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν σε ενέργειες.
    Να το πούμε απλά σε όσους δεν ξέρουν το θέμα. Η λήξη της παράτασης μίας προσωρινής άδειας μετεγκατάστασης μηχανημάτων δεν συνδέεται με την άδεια του λατομείου. Άρα ο δήμαρχος ενόψει ελλείψεων επιχειρημάτων επιστρατεύει οτιδήποτε βρίσκει για να ξεγελάσει τους πολίτες που δεν έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα. Αυτός είναι ο Γιαννάκης ο οποίος όπως μας υφάρπαξε την ψήφο μας, προσπαθεί να υφαρπάξει και τα εύσημα από τους άλλους.
    Για τους ανίδεους να αναφέρουμε ένα απλό παράδειγμα, όταν σου λήγει η κάρτα καυσαερίων δεν πετάς το αυτοκίνητο. Αυτό δυστυχώς προσπαθεί να περάσει ο δήμαρχος για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ακόμη μία φορά. Απλά λογικά παραδείγματα από την ζωή.
    Το ερώτημα παραμένει.
    ΕΧΕΙ 'Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΤΗΓΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/3/13 23:31

    O δημαρχος ειναι ουσιαστικα απων στην προασπιση των συμφεροντων των δημοτων του . Αφησε που βρισκεται απολυτα αποσυντονισμενος απο τα πολλα ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.