Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2013

ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ. Ανοιχτή επιστολή – έκκληση προς τον πρωθυπουργό

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
                                                   Απευθύνομαι σε Εσάς, ως ύστατο καταφύγιο, προσβλέποντας στην αποφασιστική παρέμβασή σας, εάν χρειασθεί, για την τήρηση της έννομης τάξης που συν τοις άλλοις διασφαλίζει και τα συμφέροντα του Δημοσίου, για τα οποία σύσσωμη η κυβέρνησή σας απέδειξε ότι είναι αυστηρά προσηλωμένη και αποφασισμένη να τα διαφυλάξει.
 
Κύριε Πρωθυπουργέ, 
το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται  χρόνια τώρα στο λατομείο αδρανών υλικών στη θέση «ΓΟΥΒΑ-ΜΠΑΤΣΙ» στη Σαλαμίνα, φαίνεται όντως να οδεύει προς το τέλος, αφήνοντας όμως πίσω έναν κατ΄ εικόνα και ομοίωση “καιάδα” , ενθύμιο της ανεξέλεγκτης δράσης μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.
 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  Για 20 χρόνια το λατομείο αυτό εξυπηρετούσε αποκλειστικά τις τοπικές ανάγκες. Από το 2008 που η επιχείρηση περιήλθε σε άλλον ιδιοκτήτη οι ρυθμοί εξόρυξης τριπλασιάστηκαν τροφοδοτόντας όλη την Αττική με τα αδρανή υλικά του πολύπαθου νησιού μας που βάλλεται πανταχόθεν, μέχρι που στράγγιξε και το τελευταίο χαλίκι. Από τότε, η κατάσταση έγινε αφόρητη από τις εκατοντάδες νταλίκες που διακινούσαν το υλικό μέσα από το κέντρο της πόλης, τις εκρήξεις, την ηχορύπανση και τα αιωρούμενα σωματίδια της σκόνης, αφού το λατομείο βρίσκεται  σε απόσταση πνοής από τον ιστό της πόλης.
   Στις 24-11-2011 η ΕΜΝΕ επέβαλε την προσωρινή απαγόρευση εξορυκτικών εργασιών στο λατομικό χώρο εξαιτίας πολλαπλών σοβαρών παραβάσεων που συνοπτικά συνίστανται στην ανορθολογική εκμετάλλευση, την παντελή απουσία αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και την έλλειψη επαρκών μέτρων προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων.
   Η διοικ/κή προσφυγή ενώπιον του ΥΠΕΚΑ απορρίφθηκε, η δε αίτηση αναστολής δεν ευοδώθηκε. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε την απαγόρευση. Συνεπώς, από 24-11-11 (εξαιρουμένου του διαστήματος 2/4-29/5/12) ενώ καμία εξορυκτική εργασία δεν επιτρεπόταν να γίνει, εντούτοις η επιχείρηση συνέχισε ακάθεκτη την παράνομη δραστηριότητά της επεμβαίνοντας και στην αναδασωτέα έκταση και σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της.
   Εκτός αυτού, από 24-11-2011 είχε ανασταλεί και η ισχύς της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, η δε νέα ΜΠΕ απορρίφθηκε από τον Γ.Γ.Αποκ/νης Δ/σης.  Παράλληλα, από 7/3/2012 είχε αρθεί και η άδεια λειτουργίας των Η/Μ εγκαταστάσεων. Όλα δηλ. είχαν απαγορευτεί, αλλά η εξόρυξη συνεχιζόταν με αμείωτο ρυθμό.
   Η, κατόπιν εισήγησης της ΕΜΝΕ, Απόφαση σφράγισης των Η/Μ  εγκαταστάσεων του λατομείου από τον κατά νόμο αρμόδιο Αντιπ/άρχη Νήσων Π.Α. έγινε αποδεκτή από την κοινωνία του νησιού μας με ανακούφιση και αίσθημα πλήρους ικανοποίησης.
   Η εισήγηση της ΕΜΝΕ ήταν απότοκη της καθ΄ υποτροπή διενέργειας παράνομης εκμετάλλευσης (εξόρυξη και απόληψη αδρανών υλικών) εντός αναδασωτέας έκτασης, για την οποία δεν υπάρχει σχετική έγκριση επέμβασης, ούτε και μπορεί να δοθεί (2517/2009 ΣτΕ).
   Συνεπεία τούτου η Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 16 του Ν.1428/1984 όπως ισχύει, αναφέρει ότι: «τα παρανόμως παραχθέντα λατομικά προϊόντα περιέρχονται στην οικία Περιφέρεια, εκποιούνται με πλειοδοτική δημοπρασία και το προϊόν περιέρχεται σε αυτήν. Γι΄ αυτό το λόγο, η επιχείρηση οφείλει να απέχει από κάθε ενέργεια από το υλικό αυτό.».
   Ούτως εχόντων των πραγμάτων, όλοι αναμέναμε ότι η ορισθείσα με την εν λόγω Απόφαση 3μελής Επιτροπή που προέβη την 14/3/2013 στη σφράγιση των Η/Μ εγκαταστάσεων, θα είχε προβεί και στην ογκομέτρηση του παρανόμως εξορυχθέντος υλικού το οποίο και θα δήμευε, προς εκποίηση υπέρ του Δημοσίου.
   Προφανώς τούτο δεν έγινε, εξαιτίας ίσως  της σύγχυσης  αρμοδιοτήτων μεταξύ Περιφέρειας και Αποκ/νης Δ/σης, με αποτέλεσμα να γινόμαστε έκτοτε καθημερινά μάρτυρες της συνεχούς διακίνησης-φυγάδευσης χιλιάδων τόνων υλικού εκτός λατομείου, μειώνοντας έτσι την προς δήμευση ποσότητα. 
Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω, φρονώ ότι καθίσταται επιτακτική και άμεση η ανάγκη αποσαφήνισης του Φορέα αρμοδιότητας ώστε να
συσταθεί και η αρμόδια Επιτροπή που θα εκτελέσει το έργο της δήμευσης και της εκποίησης του παρανόμως εξορυχθέντος υλικού.
   Ως εκ τούτου, δικαιολογημένα νομίζω είναι ανάστατη η κοινωνία της Σαλαμίνας που βλέπει, έστω και προσωρινά, να ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης και εύλογα διερωτάται. Πώς είναι δυνατόν μία επιχείρηση, στα πλαίσια μιας ευνομούμενης και συντεταγμένης πολιτείας, να περιφρονεί τόσο επιδεικτικά ανειλημμένες συμβατικές υποχρεώσεις, νόμους, Δικαστικές και Διοικητικές Αποφάσεις, να ασελγεί τόσο βάναυσα επάνω στο κορμί του νησιού, να αδιαφορεί για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, να φυγαδεύει το παράνομο υλικό, κι όλα αυτά να μην είναι άραγε αρκετά για να πυροδοτήσουν έγκαιρα τους κατασταλτικούς μηχανισμούς;  
   Η προσφυγή της εταιρίας κατά της Απόφασης σφράγισης θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας. Γιατί άραγε επιδιώκει την αποσφράγιση και πού αποβλέπει;
   Απαράβατος όρος για την ανάκληση της απαγόρευσης εξόρυξης από την ΕΜΝΕ είναι η έγκριση νέας ΜΠΕ. Για να υποβληθεί όμως εκ νέου ΜΠΕ θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι όροι που έθεσε ο Γ.Γ. Αποκ/νης , όροι οι οποίοι όμως είναι αξεπέραστοι.
   Με αυτό ως δεδομένο, η απαγόρευση εξόρυξης θα ισχύει για πάντα, είτε είναι σφραγισμένες είτε όχι οι Η/Μ εγκαταστάσεις.
   Καθίσταται πρόδηλον πλέον ότι πρόθεση της εταιρίας είναι να συνεχίσει την παράνομη εξορυκτική εργασία, αλλά για να καταστεί αυτή εφικτή θα πρέπει να αποσφραγισθούν οι Η/Μ εγκαταστάσεις.
  Υπό το πρίσμα του ως άνω εξαγόμενου λογικού συμπεράσματος, ακόμη και ενδεχόμενη εκ μέρους των αρμοδίων Οργάνων σκέψη για ανάκληση της Απόφασης σφράγισης, δεν θα μπορεί να εξηγηθεί άλλως, παρά μόνο ως προτροπή στην παρανομία, της οποίας αποδεδειγμένα η Κυβέρνηση κι Εσείς προσωπικά είσθε άκρως πολέμιος της. 
   Κύριε Πρωθυπουργέ, η τήρηση της νομιμότητας και το κοινό περί δικαίου αίσθημα επιβάλλουν και επιτάσσουν να απορριφθεί η προσφυγή “της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης” εταιρίας, που στρέφεται κατά της Απόφασης σφράγισης του Αντιπεριφερειάρχη.
   Μόνο έτσι θα σταματήσει ο βιασμός της φύσης, γι΄αυτό και ο νομοθέτης ορθά έχει προβλέψει το μέτρο της σφράγισης.
Ευελπιστώντας ότι η επιστολή μου αυτή θα τύχει ανάγνωσης και προσοχής εκ μέρους Σας,
Σαλαμίνα  22/3/2013
Διατελώ μετά πάσης τιμής
Ισιδώρα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

70 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/13 13:29

    κα Νάννου, μ’ όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο σας κι επειδή σας οδηγούν οι μυστικοσύμβουλοί σας στο να χάσετε το μέτρο:
    Αλήθεια δεν αντιλαμβάνεσθε πως η υπερβολή του “αγώνα” είναι κοντά στην γελοιοποίηση;
    Πως και γιατί και με ποιων ανεγκέφαλων τις συμβουλές κλαίτε αυτή την στιγμή πάνω απ’ το χυμένο γάλα; Πάει τέλειωσε το γάλα χύθηκε. Tο πολύ πολύ να βάλουμε την “μάνικα” και να ξεπλύνουμε τα τσιμέντα.
    Η αναζήτηση των μέχρι τώρα ευθυνών είναι αλλουνού παπά ευαγγέλια κι όχι του πρωθυπουργού.
    Εκτός κι αν απευθύνεστε σ’ αυτόν για να τρομάξουν κάποιοι άλλοι και να κάνουν την δουλειά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 13:36

    Ρε για σοβαρευτείτε, αν πιστεύεται ότι με τούτα και με τάλλα θα απαλλαγείτε από τον Τσάβες σας γελάσανε.
    Ρε αν δεν «κατέβετε» στον κόσμο στο λαό να τον ενημερώσετε για το ποιος είναι και το τι κάνει ο Άναξ στον σβέρκο θα τον ξανάχουμε.
    Αν δεν πάτε τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες του στον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος (αυτό ακριβώς θα κανε κι αυτός) τότε περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/13 13:38

    Θα πρέπει να καταλάβεις κυρά μου οτι την ρουφιανια πολλοί την αγάπησαν αλλά τον ρουφιανο κανένας. Περιμένεις να πάρεις ψήφους στο αιαντειο? Το άλλο με τον τοτο, το ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/13 13:41

    Αλήθεια γνωρίζουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ότι για όποια ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση ψηφίζουν θα πάνε κι αυτοί κατηγορούμενοι;
    Δεν υπάρχει στο δικαστήριο δεν ήξερα αλλά ψήφιζα θετικά!
    Δεν ήξερες δε ρώταγες;
    Ο μαλ@κ@ς δεν απαλλάσσετε στις δικαστικές αίθουσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/13 13:42

    Ρούλα όσο και να γλύφεις το χρίσμα της συγκυβέρνησης έχει δοθεί ήδη.
    Πάλι σε φτυσε το κόμμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/13 13:43

    Το άλλο με τον Τοτό θα στο πως εγώ:
    Επανεκλογή Τσαβαρή με πλειοψηφία στο Αιάντειο
    Και το καλύτερο;;;;;
    Επανεκλογή Δερτούζο…………………..
    Καλόοοοοοοοοοοοοοοο
    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/13 13:51

    Όποιος πάρει χρίσμα στις δημοτικές εκλογές θα πάρει και http://www.youtube.com/watch?v=OqdoHjRJuiI δες το βιντεο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/13 16:14

    Η κα Νάννου είναι το μόνο υπεύθυνο άτομο στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Έχει γίνει ο διώκτης και ο φόβος των παράνομων και από ότι βλέπω έχει καταφέρει να την τρέμουνε τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και έξω από αυτό. Είναι στα υπέρ της ότι έκλεισε το ληστροφάγο νταμάρι και μας απάλλαξε από τη σκόνη και τις θεόρατες νταλίκες που καθημερινά μας σπάγανε τα νεύρα. Η γυναίκα ξέρει να δουλεύει και να κτυπάει εκεί που πρέπει. Είναι άξια συγχαρητηρίων που τα λέει όλα έξω από τα δόντια και σε όλους χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Δυστυχώς όμως, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Αν της συμπαραστέκονταν και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/13 17:04

    Ευτυχώς που υπάρχει και η Ρούλα. Τα βάζει με όλα τα λαμόγια. Αν είναι δυνατόν να γίνονται έργα χωρίς μελέτες και χωρίς εγκρίσεις. Αυτός δεν είναι δήμος, είναι καφενείο και όποιος περνάει κάθεται τρώει και πίνει εις υγεία των κορόιδων των κατοίκων του νησιού. Τώρα τρώει ο νταματάς εδώ και 5 χρόνια.
    Δήμαρχε δεν θέλουμε έργα χωρίς άδειες και μελέτες. Πάρτε το χαμπάρι. Ο δήμος δεν είναι ΠΑΣΟΚ να δίνονται εκατομμύρια σαν τον Τσουκάτο μαύρα και να μην ανοίγει ρουθούνι. Σας το λέω εγώ ένας άνεργος ότι εσείς με τις παρανομίες που κάνετε, δεν θα έχουμε καλό τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/13 17:08

    Κάποιοι που είναι βουτηγμένοι στην παρανομία, άρχισαν να τρέμουν.
    Καιρός ήταν.
    Τα ψωμιά σας λιγοστεύουν.
    Τα ψέματα τελειώνουν.
    Ο Άκης περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/3/13 17:11

    Για τον 1ο σχολιαστή 13:29.
    Νομίζω ότι εκείνα που λέτε δεν στέκουν, ούτε για χυμένο γάλα, ούτε η κα Νάννου μας έχει συνηθίσει σε υπερβολές, σαν μερικούς άλλους. Είναι πολύ προσεκτική, κτυπάει καίρια, βγαίνει όταν έχει κάτι σημαντικό να πει και γενικά είναι μετρημένη. Η ουσία της επιστολής και κεί που στοχεύει είναι η απόρριψη της προσφυγής του νταμαρά που είναι και το πιό σημαντικό, γιατί αν αποσφραγίσουνε τα μηχανήματα τότε ο νταμαράς θα ξαναρχίσει την εξόρυξη, όπως έκανε ένα χρόνο τώρα, γράφοντας στα παληά του τα παπούτσια την απαγόρευση εξόρυξης που έχει από το 2011.
    Ενώ αν η προσφυγή απορριφθεί, τότε θα βγάλει ότι βγάλει ο νταμαράς από το αποθηκευμένο που έχει, κι ας το πάρει όλο να πάει στο δι@@λο, αφού δεν θα μπορεί να κόψει άλλο χαλίκι και άμμο, φινίτο, θα πάει σπίτι του ή μάλλον σε άλλο δήμο για να τον ρημάξει κι αυτόν. Αρα, η κα Νάννου έχει πολύ δίκιο και σωστά στοχεύει στην απόρριψη της προσφυγής που έκανε ο νταμαράς. Όποιος τολμάει τώρα ας βγάλει απόφαση για την αποσφράγιση. Τον έφαγε η μαρμάγκω. Συγχαρητήρια κα Νάννου, δεν έχω τι άλλο να πω, απλά σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε για όσα έχετε κάνει για μας.
    Τι να πω, ας παραδειγματισθούνε και οι άλλοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και κάνουνε κι αυτοί κάτι. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν άνθρωπο.
    Δεν ψηφίσαμε μόνο αυτήν, ψηφίσαμε κι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/13 17:12

    Ρουφιάνος δεν είναι αυτός που καταγγέλνει την παρανομία και ζητάει να εισπράξουμε τα λεφτά που μας χρωστάνε.
    Ρουφιάνος και μάλιστα του χειρίστου είδους είναι αυτός που θέλει να τρώνε και να πίνουν τα λαμόγια εις υγείαν του φτωχού λαού.
    Όξω πουλημένα τομάρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/3/13 18:53

    Ρουφιανα ειναι αυτή που αντι να μαγειρεψει στον άντρα της, τρέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ένας φίλος23/3/13 20:02

    Καλά η κ. Ρούλα δεν κουβαλάει στο μυαλό της τίποτα εντάξει, αυτοί οι συμβουλάτορες από τον κ. Μηνά μέχρι τον τελευταίο, ποιός είναι ας πούμε ο κ. Λένης δεν αντιλαμβάνονται, αν είναι δυνατόν ο κ. Πρωθυπουργός με τα προβλήματα που απασχολείται, όπως οικονομική επιβίωση της Ελλάδας και της Κύπρου, να ασχοληθεί με μια τρυπούλα στη Σαλαμίνα. Μα δεν καταλαβαίνετε ότι ο απλούστερος χαρακτηρισμός που θα της κάνουν είναι ότι «πρόκειται περί Ηλίθιας περίπτωσης», με ποιό δικαίωμα την εκθέτετε? και την βάζετε να υπογράψει ως Υποψήφια Δήμαρχος? και κοινοποιήσατε την επιστολή στα blogs για να την κάνετε πανελλαδικά ρεζίλη. Κυρία Ρούλα στείλε τους όλους στο αγύριστο γιατί μόνο ζημία σου προξενούν.
    ΥΣ. Καλά βρε βλάκες, απευθύνεστε κάνοντας καταγγελία στο κ. Πρωθυπουργό της χώρας και αναφέρεστε αόριστα σε κάποιον επιχειρηματία (δεν τον κατονομάζετε ή φοβόσαστε την πιθανή μήνυση από τον επιχειρηματία, που δεν την γλυτώνετε με τίποτα) δηλαδή θα στείλετε τον κ. Πρωθυπουργό της χώρας, να ψάξει για ποιόν επιχειρηματία αναφέρεστε, επιεικώς είσαστε βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/3/13 20:49

    ΓΙΑ ΤΟΝ 20:02
    Τίποτα δεν κατάλαβες εσύ από την επιστολή αυτή; Κι αν έγραφε το όνομα του επιχειρηματία, τι θα γινότανε ρε πανίβλακα; τον νοιάζει τον Πρωθυπουργό αν λέγεται μπουλούκος ή μπουζούκος; Γιαυτό σου λέω, άστα,μην ξαναγράψεις μανάρι μου γιατί το μόνο που σε σώνει είναι η ανωνυμία σου, διαφορετικά με τις ασυναρτησίες που γράφεις θα έτρωγες ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/3/13 21:08

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ κας ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/3/13 21:16

    Για τον 20:02. Από μία καταγγελία που βοηθά το νησί σου, βγαίνεις και τα ψάλλεις στην Ρούλα. Αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που μας κυβερνά, διότι ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι. Αυτόν τον τόπο δεν τον πονάς, αυτόν τον τόπο δεν τον βοηθάς, παρά τον ξεζουμίσεις με αρπαγή του φυσικού του πλούτου και με την κακοδιαχείριση που κάνεις. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν έχει κανείς το σθένος και τον "αντρισμό" να βγει και να πει μπράβο σε μία Σαλαμίνια που έβγαλε το πρόβλημα προς τα έξω.
    Αλήθεια κ. Στάμο εσείς που ο λόγος για τον οποίο δεν κάνετε αντιπολίτευση είναι γιατί θέλετε να είστε εποικοδομητικοί και όχι παντού αρνητικοί με τον δήμαρχο, στην κίνηση της κας Νάννου με το νταμάρι δεν βρήκατε ποτέ κάτι καλό; Πόσο αβάντα θα κάνετε στον δήμαρχο; Λυπάμαι για το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου μου και για τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/3/13 21:31

    Κυρία Ρούλα ξεχάσατε να στείλετε επιστολή και στη φράου Μέρκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/3/13 21:32

    Σιγά που θα έστελνε το όνομα του επιχειρηματία στον Σαμαρά. Ο μπαρμπα Θωμάς είναι από τους βασικούς αιμοδότες της Νου Δου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/3/13 21:33

    Ρουλίτσα μη ξεχάσεις να στείλεις επιστολή και στον Ομπάμα και στον ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/3/13 22:48

    Όσο χλευάζετε την κα Νάννου τόσο δείχνετε ότι πήρατε τον δήμο, εξαπατώντας τους Σαλαμίνιους, για να τα τρώτε παρέα με νταμαράδες. Τι να κάνουμε που σας τα χτυπάει. Δεν είναι βλέπετε λαμόγιο και αναγκάζετε από την στιγμή, που ξεφτιλίσατε την πολιτική ζωή του τόπου, κάνοντας τους καραγκιόζηδες, κλείνοντας τους δρόμους, να καταφεύγει σε ανοικτές επιστολές. Και επειδή τα γραπτά μένουν η κα Νάννου τα στέλνει γραπτώς.
    Αλλά εσείς που είστε άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, που δεν καταδέχεστε να στείλετε μία επιστολή στον Σαμαρά, γιατί δεν λέτε στον Σαλαμίνιο δημότη πόσα έχετε βάλει στα ταμεία του δήμου από τα λατομικά τέλη; Γιατί δεν λέτε ότι κάνατε μυστικές συμφωνίες με νταμαράδες και τώρα είστε δέσμιοι των συμφωνιών αυτών;
    Μακάρι να είχατε τον χαρακτήρα της κας Νάννου και προπάντων μακάρι να είχατε την προσφορά της σε αυτόν τον τόπο. Από εσάς θα μας μείνουν οι κακοδιαχειρίσεις και τα φέσια. Προδότες της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/3/13 22:49

    Ρούλα μην μασάς. Αυτοί έχουν μασήσει τα λατομικά τέλη, έχουν κάνει έργα χωρίς παραστατικά, σιγά μην εμπιστευτούμε αυτούς ξανά. Είναι άτομα που δοκιμάστηκαν και όχι μόνο απέτυχαν αλλά θα δικαστούν και για τις ενέργειες τους. Η βρωμιά θα φύγει μόνο μέσα από την δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο ΠΟΙΗΤΗΣ23/3/13 23:31

    Πήρε ο Άγγελος μπουλντόζα
    και ηλθε εις τη Σαλαμινα

    τα βουνα της για να σκαψει
    για να οικονομησει χρημα

    ποιος του εδωσε την αδεια?
    μεσα σε ολα τα δεινα μας

    η ψυταλεια η ρεβυθουσα
    να χαλασει και τα βουνα μας

    εχουμε το ιχθυοτροφειο
    που την θαλασσα μολυνει

    το κακο αν συνεχισει
    τιποτα ορθιο δεν θα μεινει

    δεν υπαρχει εξουσια
    για να βαλει μια ταξη

    που εξεχασε τα λογια
    που προεκλογικα ειχε ταξει

    οταν παιρνουν την καρεκλα
    τα ξεχνουνε ολα αυτα

    γι΄'αυτο μεσα στο νησι μας
    παντα θα εχουμε καυγα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/3/13 23:41

    Aγαπητέ κ. Μηνά Νάννο, συζυγε της κας Νάννου η οποία είναι και υποψήφιος Δήμαρχος,αποτείνομαι σε σας γιατί εσείς την συμβουλεύετε πολιτικά την συζυγός σας (αυτό είναι σε όλους γνωστό), καλά κάνετε και τις είπατε να στείλει γράμμα στον Πρωθυπουργό. Πολύ καλύτερα όμως θα επρεπε να στείλει στον...... Ομπάμα όπως λέει πιο πάνω σχολιαστής.
    Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ρωτώ εσάς κε Νάννο, διόιι εάν ρωτήσω την σύζυγό σας, εσάς θα ρωτήσει και χάριν συντομίας ρωτώ εσάς.
    "Το λατομείο τώρα ενοχλεί; Όταν πριν από 1 χρόνο επισκέφθηκε μαζί με μία επιτροπή το λατομείο, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να επισυμάνει τυχόν παραλείψεις, η σύζυγό σας όταν έκανε τον "έλεγχο" τα βρήκε όλα καλά και όταν μετά από λίγο κατήγγειλε το Λατομείοκαι την ρώτησε ο Δήμαρχος ...."Μα εσείς τα βρήκατε όλα καλά η συζυγό σας απάντησε "Εμένα αυτά μου είπαν αυτά έγραψα."
    Μετά λοιπόν από αυτά τα λόγια της συζύγου σας , και τα λέω σας για να μου απαντήσετε γρήγορα, γιατί εάν ρωτήσω την συζυγό σας, εσας θα ρωτήσει, έχει το θράσσος να στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και να μιλά για το λατομείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/3/13 23:43

    Το υλικό καθημερινά φεύγει εκτός Σαλαμίνας και έχουμε τον Βαγγέλα τον αντιδήμαρχο να μας λέει ότι νοιάζεται για την Σαλαμίνα και ότι θα πρέπει το κατασχεμένο υλικό να μείνει για τις ανάγκες του δήμου. Βαγγέλα σέβομαι τα 75 σου χρόνια αλλά δεν σέβομαι το παραμύθι που μας πουλάς. Ποιο κατασχεμένο υλικό βρε γέρο (ο λύκος και αν εγέρασε ...), αυτό που φεύγει καθημερινά με τις νταλίκες και εσύ του κουνάς το μαντήλι; Για σοβαρευτείτε γιατί ήμαστε ενήλικοι και το δούλεμα παρά πήγε με εσάς. Σοβαρευτείτε γιατί εμείς δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες με τον νταμαρά για να ήμαστε μόνιμα σε ευχάριστη διάθεση. Εμείς πονάμε αυτόν τον τόπο που εσείς τον ξεπουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/3/13 23:49

    Βρέθηκε μία φωνή διαμαρτυρίας στην παρανομία και την ασυδοσία και βγήκαν κάποιοι να λοιδορήσουν ξερνώντας το δηλητήριο από μέσα τους.
    Με τέτοια φίδια κολοβά στη Σαλαμίνα, πάλι καλά που υπάρχουμε.

    Εκτός από ηλίθιοι πρόθυμο, υπάρχουν και πουλημένα τομάρια.
    Εφιάλτες και δωσίλογοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/3/13 23:54

    Προς το βόδι 23:41.
    Αναφέρεσαι στο 2009 όταν το λατομείο ήταν νόμιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/3/13 23:56

    Η Νάννου το διευκρίνισε αυτό που λες στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο την ίδια την στιγμή. Η μεμονωμένη φράση είναι δημιούργημα συρραφής που σκοπό έχει να μεταφέρει τις ευθύνες σε δημοτικούς συμβούλους που δεν είχαν καμία εξουσία.
    Αν νομίζεις ότι ρίχνοντας λάσπη στην κα Νάννου που έχει κάνει τόσες ενέργειες για το λατομείο τότε πλανάσαι οικτρά.
    Επίσης αν θέλεις να μιλήσουμε επί της ουσία αυτό έγινε το 2009 και πριν από 4 χρόνια όχι πριν από 1 χρόνο όπως ΨΕΥΔΩΣ αναφέρεις.

    Για να σου φρεσκάρω την μνήμη εκείνη την περίοδο ήταν γνωστά όλα αυτά και με συνέντευξη τύπου ο ίδιος ο νταμαράς είχε αποδεχθεί την κακή διαχείριση του λατομείου από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες και έτσι παρακάλεσε για μία μικρή πίστωση χρόνου προκειμένου να μην πυροβολήσουμε την έλευση ενός νέου επιχειρηματία στο νησί μας από την αρχή. Αυτά όλα τα ξεχνάς και ως παπαγάλος αναμεταδίδεις μεμονωμένα περιστατικά που σου δίνει το αφεντικό σου.

    Τώρα πήγαινε πες τους ότι αυτά που σου λένε είναι χαζομάρες και ζήτα τους νέα λάσπη. Ξέρουν αυτοί καλά από λάσπη αφού εδώ και 2,5 χρόνια έχουν καταστρέψει τον δήμο και όλο με μία μασέλα χαμογελαστή στην δημοσιότητα είναι. Αλλά ο χαζούλης με το στόμα ανοικτό θα είναι ή θα γελά. Δεν φταίμε εμείς που τα χαρακτηριστικά του χαζούλι τα έχει ακριβώς ο προισταμενός σου.

    ΥΓ Ρώτα το αφεντικό σου τα 600 χιλιάδες ευρώ από τα λατομικά τέλη σε ποια ταμεία τα έχει; Γιατί στον δήμο δεν υπάρχουν. Αυτό δεν είναι λάσπη αλλά είναι γεγονός. Αν σου πει στην Τράπεζα Κύπρου και ότι χαθήκαν μην τον πιστέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/3/13 00:01

    Προς όλα τα πουλημένα τομάρια, τους εφιάλτες και τους προδότες.
    Ό,τι και να κάνετε, υπάρχει μία φωνή που δεν συμβιβάζεται, που δεν λαδώνεται, που δεν κάνει μυστικές συμφωνίες, που δεν ανέχεται την παρανομία.
    Θα σας κυνηγάει μέχρι να πάτε εκεί που αξίζετε.
    Στη στενή.
    Υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/3/13 01:20

    Είναι γεγονός ότι ο τζαβαρής τα χει βρει σκούρα με τη νανου. Νόμιζε ότι ήταν ευκολη αντίπαλος και κοίταξε να την ξεπετάξει από την αρχή. Ομως λογάριαζε χωρις τον ξενοδόχο. Οσες φορές κοντράρανε στο δημ συμβουλιο σε διάφορα θέματα η νανου δικαιωθηκε, βγήκε νικήτρια.
    15 αποφάσεις του έχει ακυρώσει. Μα τόσο λίγος είναι τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος24/3/13 08:14

    Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι ότι ο Τσαβαρής τρέμει τη Νάννου. Αν αλλάξεις πλευρό θα δεις ότι η Νάννου είναι μόνη σαν την ανεμώνη και δεν την λογαριάζει κανείς σαν σοβαρό πολιτικό αντίπαλο και γι αυτό κάνει αυτές τις απεγνωσμένες κινήσεις.
    Να χουμε να λέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/3/13 08:57

    Έχεις δίκιο 08:14 με μία προϋπόθεση.
    Όντως δεν τρέμει ο μεγάλος τη Νάννου αν ο κόσμος της Σαλαμίνας είναι σαν και του λόγου σου.
    Αν δηλαδή ο κόσμος ανέχεται τους απατεώνες, τα λαμόγια, τις μυστικές συμφωνίες, την καταστροφή του περιβάλλοντος και το χάρισμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε κολλητάρια, τότε ο δικός σου δεν έχει να φοβάται τίποτα.

    Είναι όμως οι Σαλαμίνιοι πουλημένα τομάρια σαν και του λόγου σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος24/3/13 11:24

    Είναι γεγονός τέτοιες κινήσεις από την κα Νάννου και τόσο δουλειά για την πάταξη της παρανομίας αλλά και διεκδίκηση όλων όσων δικαιούται ο δήμος μας από αυτό το νταμάρι, δεν έχει προηγούμενο. Θαυμάζω την μεθοδικότητα της. Την ακούραστη προσφορά της. Πήρε όλη την Σαλαμίνα από το χέρι και την έβγαλε από το βούρκο των κρυφών συναντήσεων νταμαρά και δημάρχου, που προφανώς έχουν ζημιώσει ανεπανόρθωτα τον δήμο μας.
    Τι να πω μακάρι να συνεχίσει έτσι σε όλα τα θέματα. Είναι σίγουρο ότι η κυρία Νάννου είναι αξιοπρεπής και έχει σχέδιο για το νησί μας. Δεν το βάζει κάτω. Τέτοια δήμαρχο θέλω, πεισματάρα, δυναμική, ικανή και να νοιάζεται τον τόπο μου αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος24/3/13 11:39

    Ρούλα μου ότι και να γράφεις ο νέος κολλητός σου μεταλλάσεται σε.... Μαριούλη....
    http://thesalaminians.com/2013/03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος24/3/13 11:40

    Κυριε ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟ δικαιολογω την πρεμουρα σου να γινεις αντ'αυτης δημαρχος και σκαρφιζεσε ο,τι σου κατεβει προκειμενου να την τραβοκοπας και να την εχεις στην επικαιροτητα.Δεν τη λυπασε την καημενη ,θα βαλει παλι τα κλαματα στο δημ.συμβουλιο μολις στριμωχτει.Αν το βλεπεις ετσι ριχνε το χρημα και καποιοι αλλοι σας περιμενουν στη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος24/3/13 11:45

    Τι θα κάνει τη Παρασκευή η κυρία Νάννου; Ο Μάριος δια στόματος Γιάννη Γαβρίλη τα είπε όλα! όσα τον συμφέρουν φυσικά.
    Τα υπόλοιπα Γιαννάκης live τη Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/3/13 12:02

    Κύριε Γιαννάκη 11.40, Δήμαρχε των Νταμαριών, εσένα μ΄αυτή την τελευταία επιστολή της η κ. Νάννου δεν σε θίγει, γιατί έχεις λυσάξει να την βρίζεις, εσύ και οι πουλημένοι εφιάλτες σου;

    Θα σου πω εγώ -ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ-!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος24/3/13 12:42

    Κύριε 11:40.
    Μην ξεχνάς ότι τη Ρούλα δεν την κυνηγάει κανείς, αυτή κυνηγάει τα λαμόγια τους απατεώνες, τους ληστές και τους λήσταρχους.
    Όπου και να κρυφτείτε θα σας χώσει στη στενή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος24/3/13 12:56

    Κυρία Νάνου φαίνεται Το επώνυμο να ταιριάζει και με το μυαλο σας
    Γιατί δεν εξηγείτε διαφορετικά . Τελείωσε το νταμάρι το κλείσαμε τώρα.
    Μπράβο σου έκανες το θαύμα σου. Μέσα σε τόση ανεργία πόσος κόσμος
    Είναι τώρα άνεργοι. 2ον ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ
    ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ
    ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΠΑΠΙΑ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ.
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος24/3/13 13:31

    12:56
    Σας μπαίνει στο ρουθούνι η Νάννου;
    Δεν πειράζει, θα συνηθίσετε.
    Για τα υπόλοιπα θα ήταν χρήσιμο να μας τα πει το αφεντικό σας δημόσια. Τολμάει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος24/3/13 15:20

    12.56 Το Νταμάρι το έχει τελειώσει πάνω από ένα χρόνο ο Νταμαράς με την ανεξέλεγκτη εξόρυξη και τις πλάτες του "ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ".

    Για την ανεργία, ο Γιαννάκης να πάρει τα 600.000 ευρώ που χαρίζει στον ευεργέτη του, και να κάνει νόμιμα έργα στα οποία θα σας δώσει δουλειά, ενώ τώρα στα πράνομα έργα που συνεχίζει να του κάνει ο Νταμαράς, μόνο Ελληνες δεν δουλεύουν.

    Κατάλαβες Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος24/3/13 15:48

    Για όσους ρίχνουν μαύρα δάκρυα (12:56 εσένα εννοώ) για την αξία των οικοδομικών υλικών θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κα Νάννου είχε ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο με δική της πρόταση το υλικό που εξάγεται να μένει για την Σαλαμίνα προκειμένου να υπάρχει επάρκεια για πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Ο δήμαρχος διαφώνησε λέγοντας ότι δεν είναι προς όφελος του νταμαρά αυτό. Συνεπώς δεν ψηφίστηκε η πρόταση της κας Νάννου.
    Σήμερα που το λατομείο έκλεισε επειδή ακριβώς έκανε παράνομες εξορύξεις προκειμένου να εξάγει υλικό εκτός νησιού, κάποιοι μιλάνε για ανεργία και για κόστος υλικών.
    Αυτά που έλεγε εδώ και χρόνια η κα Νάννου. Ας πάνε τώρα στον δήμαρχο να τους δώσει φτηνά υλικά και δουλειές αφού τότε ήταν τα ίδια άτομα που χλεύαζαν την κα Νάννου και υποστήριζαν τον ευεργέτη τους κ. Τσαβαρή.
    Κατάλαβες ηλίθιε 12:56 τι ζημιά έκανες στον τόπο σου με τον δήμαρχο που υποστήριζες τόσο καιρό; Τώρα δέξου τις συνέπειες και πες συγνώμη στην κα Νάννου που τότε δεν την πίστεψες και κατέστρεψες εσύ και ο πολιτικός σου προϊστάμενος αυτόν τον τόπο.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος24/3/13 16:33

    Τι δουλειά έχει η αλήθεια με την ανωμαλία;
    Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
    Ο προδότης δεν πείθεται, εξαγοράζεται.
    Πουλημένα τομάρια πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος24/3/13 19:08

    Είναι προς τιμή της κας Νάννου ότι στην επιστολή της σε ένα τόσο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο δεν θίγει την συμπεριφορά της τοπικής αρχής, αν και νομιμοποιούταν να το κάνει, περιοριζόμενη μόνο στο στόχο της που είναι η απόρριψη της προσφυγής του λατόμου κατά της απόφασης σφράγισης του Περιφερειάρχη. Την προσπάθειά της αυτή πρέπει όλοι μας να την στηρίξουμε, ανεξάρτητα αν είμαστε Τσαβαρικοί, Ναννικοί, Σοφρικοί ή οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να έχει επιτυχή έκβαση. Η επιτυχία να απαλλαγούμε από το καρκίνωμα της λειτουργίας του νταμαριού, δεν θα είναι της Νάννου, θα είναι επιτυχία όλων μας. Γιαυτό προτείνω να βομβαρδιστεί από όλους μας ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ.Κεδίγογλου με επώνυμα e-mail msg στο info@kedikoglou.gr που να ζητάμε « Να τηρηθεί η νομιμότητα και να απορριφθεί η προσφυγή του λατόμου που στρέφεται κατά της Απόφασης σφράγισης του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας Αττικής». Αν και αυτό το απλό, φίλοι μου, δεν μπορούμε εμείς οι πολίτες να κάνουμε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας και άδικα παιδεύεται η κα Νάννου για μας. Θα πρέπει να τα παρατήσει όλα και να χαρεί την υπόλοιπη ζωή της. Κι απότι ακούω, καλά να ΄ναι δεν …ζητιανεύει για να ζήσει Ένα πράγμα μόνο εμείς πρέπει να έχουμε υπόψη μας. Αν η προσφυγή γλυστρίσει με το λάδωμα του δρόμου και αποσφραγιστούνε τα μηχανήματα, τότε σε λίγο δεν θα βρίσκουμε ούτε τα σπίτια μας όταν γυρίσουμε κάποια στιγμή από τη δουλειά μας. Θα έχουν μπεί κι αυτά στο σπαστήρα και θα ΄χουν γίνει 3Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος24/3/13 22:37

    Γιαννάκη τον Φανελά που είναι και αρμόδιος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος που τον έχεις κρύψει; Σε καμία ντουλάπα από αυτές που αγόρασε ο δήμος από το μαγαζί του το 2011?
    Φανελά με 600.000 ευρώ που δεν έχει εισπράξει ο δήμος από τον νταμαρά πόσες ντουλάπες θα έβαζες στον δήμο; Μπας και ξυπνήσεις και καταλάβεις πόσο κότσο σε έχει πιάσει ο γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος24/3/13 23:35

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13466:2013-03-24-19-17-21&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος24/3/13 23:56

    Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας πολίτης της Σαλαμίνας που να πιστεύει ότι η Νάννου μπορεί ποτέ να γίινει Δήμαρχος;
    Είνι σίγουρο ότι δεν υπάρχει και το περίεργο είναι που παρ όλο και η Νάννου το γνωρίζει επιμένει να θέλει να είναι υποψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος25/3/13 00:11

    Αν λάβουμε υπόψη το παρελθόν όπου ο ψεύτης και ο έχων θράσος να υφαρπάξει με δόλο την ψήφο μας έβγαινε δήμαρχος, τότε έχεις δίκιο δεν μπορεί να βγει.
    Από τότε μέχρι τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι ψεύτες και όσοι υφάρπαξαν την ψήφο μας αρχίζουν και μπαίνουν φυλακή ενώ κάποια κόμματα φτάνουν και σε συντριπτικά μικρά ποσοστά. Όπως αντιλαμβάνεσαι ποιο πιθανόν είναι να δεις την Ρούλα δήμαρχο παρά τον πυτζαμάκια του Κορυδαλλού δήμαρχο.
    Άσε που η πείνα και η εξαθλίωση είναι κακός σύμβουλος όταν εσύ πας να ψηφίσεις και ο άλλος παίζει παιχνίδια με νταμαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος25/3/13 00:13

    Ούτε Την Τούρλα θα ξανακάνεις Νταμάρι, ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
    Γιαννάκη παραμυθατζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος25/3/13 00:15

    Προτιμώ την Ρούλα που είναι τίμια και τους τα χώνει. Μόλις είδα την ανάρτηση της στο Μακελειό. Μπράβο Ρούλα. Χαίρομαι που με εκπροσωπείς ανοικτά και δημόσια, χωρίς να κάνεις μυστικές συναντήσεις με επιχειρηματίες.
    Σε εμπιστεύομαι.

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13466:2013-03-24-19-17-21&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος25/3/13 00:55

    Ρε 23:56 με έκανες και γέλασα, να ΄σαι καλά. Εδώ έγινε δήμαρχος ο Τζαβαρής και δεν θα γίνει η Νάννου; Να! με την πρώτη θα βγει,θυμήσου το. Τώρα που ξεσκαρτάρισε και τον συνδυασμό της από μερικά λαμόγια τύπου Γ... Χ... Μ... θα κάνει περίπατο. Ο κόσμος ζητάει καθαρά χέρια.
    Τα δικά σας είναι τόσο βρώμικα που μόνο με θειϊκό οξύ καθαρίζουνε.
    Αν το ρίξετε όμως θα καούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος25/3/13 05:04

    Να κάτι σαν εσένανε της λετε κατι τέτοιες παπαριές και την εκθέτετε για ίδιον όφελος.
    Και καλά η Ρούλα, ο Μηνάς χαμπάρι δεν σας πήρε ακόμα ρε λαμόγια να σας στείλει από κει που ρθατε σκατο γυρολόγοι της πολιτικής;
    Μηνά ξύπναααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος25/3/13 12:15

    Τσούζει η αναφορά στο Μακελειό. Ο δήμαρχος που βρίσκεται; Πάλι ταξιδάκι στον κόσμο του;
    Δεν μας ενημέρωσε αν συνάντησε πρόσφατα ξανά τον νταμαρά μυστικά. Ο πρώην έτρωγε μαζί του στην Πάχη ενώ ο νυν δεν μας λέει που τον συναντά. Ερωτευμένα είναι τα παιδιά και ντρέπονται;

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13466:2013-03-24-19-17-21&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος25/3/13 13:19

    http://www.pireasnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=341277:2013-03-25-01-19-36&catid=79:2010-12-21-16-33-32&Itemid=155

    Και Πειραιάς μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος25/3/13 14:14

    Άντε και Δήμαρχος Πειραιά.
    Με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος25/3/13 16:55

    Και ο Γιαννάκης δήμαρχος Κορυδαλλού.
    Με αντιδήμαρχους Ακη και Λαμογάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος25/3/13 22:20

    Μπράβο Ρούλα. Πάντα άξια. Εσύ θα είσαι η καλύτερη δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος25/3/13 22:49

    http://neakeratsiniou.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7644.html

    Και το Κερατσίνι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος26/3/13 23:21

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ΈΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.ΈΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΑΦΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΛΑ...... ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ....... ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος27/3/13 01:10

    Τα ψέματα τελείωσαν. Οι παρανομίες του Δήμου και το αλισβερίσι με ξένα κόλυβα, τέλος. Ο Τζαβαρής, μετά την επιστράτευση όλων των αμετανόητων τζαβαρικών,νόμιζε ότι η Νάννου θα φοβηθεί και δεν θα πήγαινε στο αποψινό συμβούλιο της Κοινότητας Αιαντείου. Κούνια που τον κούναγε!
    Ένας άνθρωπος που έχει το κορασόν να αναφέρει σε δημόσια υπηρεσία με την υπογραφή του μια παρανομία που διαπράτεται αυτή τη στιγμή σε κοινόχρηστο χώρο, κάτι τζαβαρήδες και κάτι τζαβαράκια τους έχει για να σκουπίζει τον κ@@ο του.
    Το γιουχάϊσμα πού το είδες, στον ύπνο σου; Η κα Νάννου αποχώρησε, πριν καν συζητηθεί οτιδήποτε, μαζί με όλους τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης, όταν ο τζαβαρής πραξικοπηματικά επέμενε με το άβουλο ον που λέγεται πρόεδρος να γίνει πρώτα ενημέρωση και μετά να συζητηθούν τα θέματα, ενώ έπρεπε το αντίθετο να συμβεί. Η πλάκα είναι ότι αφού έφυγαν όλοι και έμεινε μόνο η πρόεδρος και ο τζαβαρής σαν μοναξιά στον κάμπο, ο κόσμος αρχισε να φεύγει και ο τσαβαρής να εκλιπαρεί να μείνουν για να ακούσουν τι ήθελε να τους πεί.
    Καθείστε σας παρακαλώ, μη φεύγετε σας παρακαλώ, θέλω να πω εκείνα που ήθελα να πω, σας παρακαλώ.
    Και να φανταστεί κανείς ότι αυτοί που έφευγαν ήταν δικοί του. Τι να κάνουν οι άνθρωποι, τι να ακούσουν; τους έχει φλομώσει στα ψέματα τώρα και 2 χρόνια. Κανείς δεν τόλμησε να βγάλει κιχ, ακόμα κι όταν ο δοσίλογος τσαβαρής διάβασε μεγαλοφώνως προς το ακροατήριο σαν κατινίτσα την επώνυμη αναφορά της Νάννου προς το Πολεοδομικό Γραφείο που παράνομα την υφάρπαξε και την μοίραζε σαν χαφιές στο κόσμο.
    Δεν μπορεί φίλε μου κανένας να γκρεμίζει ή να φτιάχνει, να κλείνει ή να ανοίγει πλατείες όπως αυτός γουστάρει, χωρίς τη συγκατάθεση του Δήμου.
    Δεν θα κάνετε τη Σαλαμίνα γκιουσουρούμ. Εδώ έχει δίκιο ο φίλος μου ο Αστράκος. Φτάνει πιά, ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος27/3/13 08:41

    23.21 ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος27/3/13 23:20

    Γράφει ο 13:21 ..... ανώνυμος σχολιαστής. Ας του δώσουμε ένα ...φανταστικό όνομα , ας τον ονομάσουμε Μηνά. Γράφει λοιπόν ο Μηνάς "Ένας άνθρωπος που έχει το κορασόν να αναφέρει σε δημόσια υπηρεσία με την υπογραφή του μια παρανομία που διαπράτεται αυτή τη στιγμή σε κοινόχρηστο χώρο, κάτι τζαβαρήδες και κάτι τζαβαράκια τους έχει για να σκουπίζει τον κ@@ο του. "
    Να απαντήσω λοιπόν και να πω στον Μηνά ότι αυτός που καταγγέλει ένα έργο όπως την πλατεία στον Άγιο φανούριο ωνομάζεται πολιτικά ηλίθιος. Πιστεύω να το κατάλαβες από τις αντιδράσεις του κόσμου στον Άγιο φανούριο.
    Δεύτερο δεν σε τιμά όταν λες ότι Τσαβαρήδες και Τσαβαράκια είναι να σκουπίζουν τον κ@λ@ της γυναίκας σου. Ούτε σε τιμά ούτε .....θα το ηθελες.
    Κανείς δεν τόλμησε να βγάλει κιχ, ακόμα κι όταν ο δοσίλογος τσαβαρής διάβασε μεγαλοφώνως προς το ακροατήριο σαν κατινίτσα την επώνυμη αναφορά της Νάννου προς το Πολεοδομικό Γραφείο που παράνομα την υφάρπαξε και την μοίραζε σαν χαφιές στο κόσμο.
    Δεν μπορεί φίλε μου κανένας να γκρεμίζει ή να φτιάχνει, να κλείνει ή να ανοίγει πλατείες όπως αυτός. Αυτά έγραψε ο Μηνάς , έτσι λέμε τον ανώνυμο σχολιαστή ....χάριν συντομίας.
    Ωνομάζει λοιπόν ανώνυμο και χαφιέ τον Τσαβαρή γιατί έβγαλε στην επιφάνει την καταγγελία της κας Νάννου.
    Εάν ο Τσαβαρής είναι χαφιές και δοσίλογος που ανακοίνωσε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ, τότε πως ωνομάζεται η Νάννου;
    Χαφιές και δοσίλογος Μηνά είναι η γυναίκα σου που με θρασύτητα κατήγγειλε το έργο. Διότι το πρόβλημά σας δεν είναι γιατί η πλατεία γίνεται χωρίς μελέτη. Το πρόβλημά σας έίναι γιατί γίνεται έργο. Έχετε σκιλιάσει γιατί γίνεται έργο. Δεν θέλετε να γίνεται έργο.
    Και κάτι τελευταίο ξέρεις πως λέει ο απλός πολίτης αυτόν που πάει στην πολεοδομία και στην αστυνομία και καταγγέλλει κάποιον για έργο που κάνει ; ΡΟΥΦΙΆΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ .
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙς ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος28/3/13 08:43

    23.20 Σε λέω Δήμαρχο χάριν συντομίας, αν είσαι ακόμη εδώ Ελλάδα και δεν έχεις πάει Κύπρο να τακτοποιήσεις τα θέματά σου.
    Ο Λατόμος τελειώνει, Τούρλα δεν θα δείς ν΄ανοίγει ούτε στον ύπνο σου, άρα άρχισε να μαθαίνεις από τους νόμους και τις υπηρεσίες του Δήμου πως γίνονται τα έργα νόμιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος28/3/13 14:51

    Προς τον ..ανώνυμο σχολιαστή 23:20
    Επειδή εμένα δεν με λένε Μηνά αλλά Γιάννη, σου δίνω κι εγώ χάριν συντομίας ενα φανταστικό όνομα και σε ονομάζω Γιαννοτζαβαρή.
    Όλα τα σχολίασες, εκείνο που απέφυγες να σχολιάσεις και είναι και η ουσία της υπόθεσης είναι η τελευταία μου παράγραφος:
    "Δεν μπορεί φίλε μου κανένας να γκρεμίζει ή να φτιάχνει, να κλείνει ή να ανοίγει πλατείες όπως αυτός γουστάρει, χωρίς τη συγκατάθεση του Δήμου."
    Επ΄αυτού έχεις να πεις τίποτα, όλα τα άλλα είναι πασατέμπος για να περνά η ώρα. Με αυτό που έκανε η Νάννου, έδωσε το μήνυμα σε όλους ότι την επόμενη 4ετία που θα είναι δήμαρχος θα μπεί τάξη, δεν θα μπορεί ο κάθε ρεμπεσκιές να κάνει ότι του γουστάρει σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους χωρίς τη συγκατάθεση του Δήμου. Κι όσοι θέλουν να την ψηφίσουν κι όσοι θέλουν να μην την ψηφίσουν. Οσο για το ότι είναι πολιτική ηληθιότητα, έχεις δίκιο να το λες διότι κρίνεις εξ ιδίων. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι ειλικρινείς που βάζουν τα συμφέροντα του συνόλου πάνω από τα συμφέροντα ορισμένων.
    Πάντως, πιό μεγάλη πολιτική ηληθιότητα με το να κάνεις αγωγές συνεχώς σε πολιτικούς αντιπάλους ζητώντας μέχρι τώρα 820.000 ευρώ για θήθεν ηθική βλάβη, δεν υπάρχει.
    Ετσι όπως το πας Γιανναροτσαβαράκο, θα μας γίνεις ο καινούργιος Κοσκωτάς.
    Όσο για το γιούχα, σε διαψεύδει το ηχητικό ντοκουμέντο του http://thesalaminians.com/2013/03/27/%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος28/3/13 23:45

    Γράφει ο 08.43 ο οποίος δηλώνει Γιάννης υπογράφει ανώνυμος αλλά χάρι συντομίας το ονομάζω Μηνά "Δεν μπορεί φίλε μου κανένας να γκρεμίζει ή να φτιάχνει, να κλείνει ή να ανοίγει πλατείες όπως αυτός γουστάρει, χωρίς τη συγκατάθεση του Δήμου.Επ΄αυτού έχεις να πεις τίποτα, όλα τα άλλα είναι πασατέμπος για να περνά η ώρα" Αυτά γράφει ο ανώνυμος που δηλώνει Γιάννης και ωνομάζεται Μηνάς. Του δίνω λοιπόν την απάντηση : "Όταν φτιάχνεις πλατείες και μάλιστα ωραίες και αποδεκτές από τον κόσμο (βλέπε τυχείο κακηβίγλας, πλατεία Κακηβίγλας, πλατεία αγ. Φανουρίου και πολλά άλλα και για όλα αυτά ο Δήμος δεν έβαλε ένα ευρώ , τότε ο Δήμαρχος αυτός είναι ασυναγόνιστος ή να μιλήσω λαϊκά Δήμαρχος με μαγκιά ή Δήμαρχος με πολλά πολιτικά βαρίδια. Απαντείστε εσείς λοιπόν κε Μηνά που η συζυγός σας κατάγγειλε το έργο. Δεν θέλετε αυτά τα έργα που δεν κοστίζουν τίποτε στον Δήμο; Θέλετε ο Δήμος να ακριβοπληρώνει τα μικρά έργα; Όταν η συζυγός σας κάποτε γινόταν Δήμαρχος και της δινόταν η ευκαιρεία να κάνει κάποιο έργο χωρίς να χρεώσει τον Δήμο δεν θα το έκανε; Επειδή λοιπον με την καταγγελία που έκανε δείχνει ότι δεν θα το έκανε , γι' αυτό δεν κάνει για Δήμαρχος και για αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Το πρόβλημα δεν είναι Μηνά να θέλεις εσύ να την δεις Δήμαρχο, το πρόβλημα είναι να έχει τις δυνατότητες να γίνει και δυστυχώς σε όλους είναι γνωστό ότι είναι πολύ λίγη. Και συνεχίζει ο σχολιαστής και γράφει: "Με αυτό που έκανε η Νάννου, έδωσε το μήνυμα σε όλους ότι την επόμενη 4ετία που θα είναι δήμαρχος θα μπεί τάξη, δεν θα μπορεί ο κάθε ρεμπεσκιές να κάνει ότι του γουστάρει σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους" Καλά καταλαβαίνεις τι γράφεις Μηνά; Έγινε καμιά ασχήμια στην πλατεία; Όταν η Νάννου γίνει Δήμαρχος πεστο καθαρά δεν θα γίνει τίποτε.
    Ή αλήθεια είναι μία ότι σας έχει κάνει ο Δήμαρχος και έχετε αφηνιάσει σας έχει εκθέσει και σας εκθέτει καθημερινά. Αυτός κάνει έργα χωρίς ούτε ένα ευρώ να χρεώσει τον Δήμο και εσείς καταγγέλετε τον Δήμαρχο γιατί δεν χρεώνει τον Δήμο.

    ΥΓ
    Δεν πιστεύω ακόμη να επιμένει ο .....ανώνυμος σχολιαστής ότι ο Τσαβαρής και τα Τσαβαράκια κάνουν μόνο να σκουπίζουν τον κ@λ@ της κας Νάννου; Εάν επιμένει περιμένουμε την απάντηση αφού του υπενθυμίσω "ουδέν κακόν αμοιγές....... καλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος29/3/13 00:21

    Ο ανώνυμος 23:45 που για χάρη συντομίας τον ονομάζω Γιαννοτζαβαρή, πάλι ξεφεύγει.Τι τα θέλεις τα πολλά λόγια, απάντησε σ΄αυτό που είπα και επαναλαμβάνω "Δεν μπορεί φίλε μου κανένας να γκρεμίζει ή να φτιάχνει, να κλείνει ή να ανοίγει πλατείες όπως αυτός γουστάρει, χωρίς τη συγκατάθεση του Δήμου."
    Συμφωνείς ή δεν συμφωνείς;
    Όσο για το τελευταίο είσαι σκέτη σιχαμάρα, γιατί εγώ δεν έγραψα κ@λ@ αλλά κ@@ο, ούτε ανέφερα την κα Νάννου. Μίλησα για οποιονδήποτε και ψάξε να βρείς τι μπορεί να σημαίνει το κ@@ο, ηλήθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος30/3/13 18:23

    Ο ανώνυμος 00:21 που για χάρη συντομίας θα την ονομάσω, κοντή πρώην κοκκινομαλούσα,νυν ξανθιά και άγνωστο τι θα είναι αύριο, έχω μια ερώτηση γιατί ανησυχώ. Γιατί δεν έκανες καμμιά μύνηση αυτή την εβδομάδα. Άρρωστη είσαι? Μάλλον βαρέθηκες γιατί στο κράξιμο που φάγατε ήσουν εκεί και έφυγες δεύτερη. Πάντως όταν λένε τα αποτελέσματα θα είσαι πρώτη μέχρι να καταλάβεις ότι τα λένε από την ανάποδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος1/4/13 10:07

    Ανώνυμε 00:21 που τα ξέρεις όλα. Τι σημαίνει χωρίς την συγκατάθεση του Δήμου? Ξέρεις τι είναι Δήμος? Λέω, έτσι για να λέμε, Δήμος είναι αυτό που έκραζε την γυναίκα σου και τους άλλους, μέχρι που πήρατε ΔΡΟΜΟ. Κρίμα γιατί έχεις και πεθερό ποιητή τύπου Φανφάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος2/4/13 23:01

    ανωνυμε 18:23...πρωτον απαντας για αλλον σε αλλον!!! δευτερον να ξερεις οτι ο σωστος κοσμος την ξερει για τα εργα της και οχι για το χρωμα των μαλλιων της...γιατι δεν ασχολουνται ολοι με ΄΄τριχες΄΄! μπερδευεσαι λοιπον και κρινεις λαθος ατομα για τα σχολια που γραφονται παραπανω...για αυτο το λογο προφανως μπερδευεσαι και στο θεμα ποιοι πραγματικα ''εφαγαν'' κραξιμο! γιατι εγω απο οτι ειδα..ΑΥΤΟΙ σας εκραξαν και μεινατε να μιλατε μονοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.