Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2013

O Δημήτρης Κατσικάρης σώζει την τιμή και την υπόληψη της Σαλαμίνας απών ο Δήμαρχος και η ΟΕΕΣΣ

Στην σημερινή συνεδρίαση της αντιπεριφέρειας Πειραιά παρά του ότι γνώριζαν οι πολύφερνοι πολιτικοί μας ταγοί ότι θα συζητιόταν το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών και τις επέκτασής του, έλαμψαν δια της απουσίας τους όχι μόνο ο δήμαρχος ακόμα και η ΟΕΕΣΣ δεν καταδέχτηκε να παραστεί ο πρόεδρός της (ούτε καν ο επίτιμος “εθελοντής”) και να τοποθετηθεί κι έστειλε αντ’ αυτού τον πρόεδρο από το Μπλε Λιμανάκι υποβαθμίζοντας έτσι το θέμα λες και τόσα χρόνια τσάμπα φωνάζανε!!!
Αλήθεια τι άλλαξε και πήρανε όλοι μαζί τέτοια κωλοτούμπα;
Ακόμα κι ο δήμαρχος που γνώριζε ότι σήμερα το θέμα θα ερχόταν προς συζήτηση στην περιφέρεια και το ‘χε το θέμα χθες προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο, το απέσυρε την τελευταία στιγμή… Ο λόγος;
Ευτυχώς ο Δημήτρης Κατσικάρης και με την συμπαράσταση του περιφερειακού συμβούλου κ Παναγιώτη Βουδούρη παρά την θετική εισήγηση της “υπηρεσίας” έβαλε τα στήθια του και το θέμα απερρίφθη μετά πολλών επαίνων.
Ας το θυμούνται κι αύριο οι Σαλαμίνιοι ποιοι έσωσαν την κατάσταση έστω και την τελευταία στιγμή….
 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/13 22:01

    Ναι ρε παιδιά, υπάρχει και η προείσπραξη που λέμε.
    Δεν έχετε ακούσει εσείς τίποτα σχετικό;
    Στο κάτω, κάτω ας προσέχατε, δεν ξέρατε; Ας ρωτούσατε όταν ψηφίζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/13 23:08

    Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΕΣΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/13 00:42

    Κατσικάρη άσε τις μαλαγανιές γιατί με τον νταμαρά τα πας μία χαρά και έχεις κάψει το νησί. άντε μπράβο που έχεις μούτρα να μιλήσεις. Υπόλογος για το κατάντημα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/13 00:55

    O κος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ , ΔΗΜ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΣΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ,ΑΞΙΟΙ!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΝΩ ΕΣΥΖΗΤΗΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ;
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ .




    1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένας φίλος13/3/13 02:29

    Για την ιστορία και μόνο, ήταν συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής. Η Αντιπεριφέρεια δεν έχει δικό της αυτόνομο συμβούλιο. Μόνο για την ιστορία, το γράφω αυτό, που αποδεικνύει ότι οι τοπικοί μας άρχοντες αντί να κοιτάξουν πως θα σώσουν τον τόπο, κοιτάνε μόνο πως θα φύγουν οι ευθύνες από πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/13 06:00

    Ναι ρε πουναι ο δικομανής καταγγελίας που κλ@@νει και βγάζει δελτίο τύπου;
    Πούναι το «γραφείο ενημέρωσης» τρομάρα του;
    Ρε για την ταμπακιέρα θα μας πείτε κάτι;
    Η να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και σ’ αυτό το θέμα πονηρά;
    • Έχει να κάνει με τα ταξίδια του στο Λονδίνο;
    • Έχει να κάνει με τις επαφές του μέσω Ζωζόκας με την οικογένεια Λεμού και τις αναμενόμενες επενδύσεις της στο νησί;
    • Έχει να κάνει με την οικογένεια Γερουλάνου και τον πολιτικό τους ομφάλιο λώρο;
    Έχουμε κι άλλα ερωτήματα αλλά ας περιμένουμε πρώτα της απαντήσεις του Άνακτα κι επιστρέφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/13 09:51

    Πού ‘σαι ρε καταγγελία δικομανή ψυχάκια;
    Δεν θα μας πεις γιατί απέσυρες το θέμα; Δεν ήσουν ψυχολογικά έτοιμος για συζήτηση;
    Βούβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/3/13 15:49

    Το ότι ο δήμαρχος απέσυρε το θέμα της ΜΠΕ και μάλιστα την παραμονή της συζητήσεώς της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σημαίνει ότι δεν ήθελε να πάρει αρνητική θέση, ήθελε να πάρει θετική θέση αλλά φοβούμενος τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί και να αποφύγει τα έκτροπα, το ανέβαλε για να μελετήσουν λέει καλλίτερα την περιβαλλοντική μελέτη. Αν είναι δυνατόν, όταν ξέρει ότι την επομένη συζητείται στο Περ/κό Συμβούλιο. Δεν χρειαζόταν να διαβάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες της μελέτης. Αυτό είναι δουλειά άλλων, είναι αυτών που θα υπογράψουνε την απόφαση.Το Δημ.Συμβούλιο εκφράζει γνώμη και τίποτα άλλο. Είναι δηλ. μία πολιτική απόφαση. Είσαι υπέρ των ιχθυοτροφείων ή κατά; Με την απόφαση λοιπόν αυτή που πήρε, αποδεικνύεται εμμέσως πλην σαφώς ότι ο δήμαρχος είναι υπέρ των ιχθυοτροφείων. Να μας ζήσεις δήμαρχε, οι τσιπούρες σε περιμένουν. Ποιός το περίμενε ότι αντί για δήμαρχο, θα έχουμε παιδί για θελήματα πότε των ιχθυοτρόφων, πότε των νταμαράδων και πότε των ναυπηγείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.