Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Μαρ 2013

Υπoγραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την κατασκευή του Γηπέδου της ‘Υδρας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και το Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Κοτρώνη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ύδρας»,. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχει προϋπολογισμό 900.000 Ευρώ και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Το έργο περιλαμβάνει τη νέα χωροθέτηση του γηπέδου ποδοσφαίρου, συνολικής έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων, το οποίο θα κατασκευασθεί σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σημαντικό στοιχείο του έργου αποτελεί ο σύνθετος χλοοτάπητας που θα τοποθετηθεί και θα ακολουθεί τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς επίσης και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου (π.χ. με πλακοστρώσεις κλπ).
Ο Δήμαρχος Ύδρας Αγγελος Κοτρώνης, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής για τη συνεχή συμβολή της στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων για την Ύδρα έργων, όπως είναι το συγκεκριμένο έργο του γηπέδου, η αποκατάσταση του νηπιαγωγείου του νησιού, η κατασκευή του ναύδετου (κοντά στο νησάκι του Αγίου Νικολάου), του ελικοδρομίου και του Βιολογικού Καθαρισμού και της Αποχέτευσης του νησιού.
 
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός δήλωσε:
«Η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα με έργα ουσίας και όχι βιτρίνας στα νησιά μας. Το αίτημα του Δήμου Ύδρας αγκαλιάστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο και έγινε αποδεκτό με απόφασή του,  μια απόφαση που σήμερα δρομολογείται και σημαίνει την έναρξη υλοποίησης του έργου. Η νεολαία για εμάς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και με το συγκεκριμένο έργο της κατασκευής του γηπέδου στην Ύδρα δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές για άθληση και αναψυχή ειδικά για τη νέα γενιά, αλλά και για όλους τους κατοίκους του νησιού».
 

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.