Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουλ 2013

Εκδηλώσεις, κληρώσεις, προσκλήσεις και άλλα τινά …

Άρθρο του Γιάννη Γαβρίλη στην γνώμη της Σαλαμίνας
Πολλές εκδηλώσεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, για την υποστήριξη της κοινωνικής πολιτικής που προσπαθεί να ασκήσει ο Δήμος Σαλαμίνας με τα πολυδιαφημισμένα κοινωνικά σχήματα που πρακτικά σκοντάφτουν στην οικονομική ένδεια των καιρών.
Άλλοτε συνεστιάσεις, άλλοτε εκδηλώσεις, άλλοτε κληρώσεις, άλλοτε και συναυλίες ολόκληρες προγραμματίσθηκαν για να ενισχυθούν το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό ιατρείο. Και μέχρι εδώ καλά, γιατί όταν πρόκειται για σχήματα που υποστηρίζουν άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες, όλοι πρέπει να βοηθάμε, με κάθε τρόπο.
Η ένσταση μας έγκειται μόνο σε ένα σημείο. Ποτέ δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών, έτσι για να ξέρουμε τελικά, τι αποδίδει η συμβολή και η συμμετοχή του κόσμου σε αυτές και που καταλήγει ο οβολός των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, όταν ζητείται για κοινωνικό έργο.
Χώρια που για κάποια συγκεκριμένη τέτοια προσπάθεια, μάθαμε προσφάτως ότι οργανώθηκε και θα γίνει, ερήμην των υπευθύνων της κοινωνικού σχήματος υπέρ του οποίου γίνεται η προσπάθεια. Και επειδή πρόκειται για οργανική μονάδα του Δήμου, μήπως εκεί στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π που προΐσταται -τουλάχιστον θεωρητικά- της μονάδας αυτής θα έπρεπε να ξέρουν τι οργανώνει η εποπτευόμενη μονάδα; Και με ένα τρόπο να επισημοποιήσουν το όποιο αποτέλεσμα;
Δεν υπονοούμε το παραμικρό για τις προθέσεις των ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν τα κοινωνικά σχήματα με τις ενέργειες αυτές. Αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια.
Πρέπει και να φαίνεται …

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/7/13 07:31

    Έλα μωρέ τι περιμένατε από τον Γιαννάκη; Διαφάνεια; Περιμένατε να είναι κοντά στον δημότη όταν είναι κοντά με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν καταστρέψει το νησί;
    Αυτός ενδιαφέρεται μόνο για τους νταμαράδες τους ιχθυοκαλλιεργειτές και τους εφοπλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 08:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 09:27

    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΤΕΡΑ ,ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/13 09:35

    Ο Κοκκολάκης τρέμει τη Μίχα η οποια ως γνωστον του επιβάλλει να παρεβρίσκεται και στις συγκεντρώσεις του τοπικού του συλλόγου.Δεν αποφασίζει μόνος του ο Γιάννης.Παιχνίδι κάνει,από όπου μπορούμε να τα αρπάξουμε μια χαρά είναι φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/7/13 09:46

    Είναι γνωστό ότι έταξε στα Κ.Α.Π.Η. παροχες όπως τους έδινε ο Σοφράς που είχαν τα πάντα οι άνθρωποι.Δεν είδαν όμως ούτε οδοντογλυφίδα από Μίχα και Τσαβαρή .Αντίθετα τους άφησε να κάνουν ό,τι τους κατέβει. Ένα πουλάκι πάντως είπε πως :''θα κρατήσουμε και για το ΚΑΠΗ από την κλήρωση''.Μπράβο σας κα Μίχα παρανομία στην παρανομία.Άλλα τάξατε άλλα κανετε.Σε λίγο θα μας εκδόσετε κιόλας. Άντε να δούμε τί θα δούμε απόψε Βιολέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννης Γαβρίλης18/7/13 11:25

    Η αρχική ανάρτηση κατέγραψε έναν διάχυτο προβληματισμό, που αφορά γενικά στην εποπτεία όλων αυτών των εκδηλώσεων και ΚΥΡΙΩΣ στην επισημοποίηση των αποτελεσμάτων τους τους.
    Το να στοχοποιούμε ανθρώπους, και ιδιαίτερα όσους στηρίζουν τις κοινωνικές προσπάθειες είναι τουλάχιστον λάθος.
    Παρόλα αυτά, τα σχόλια θα είχαν κάποιο νόημα αν ήταν επώνυμα ή αν παρείχαν στοιχεία. Διαφορετικά το μόνο που καταφέρνουμε, αντί να ξεκαθαρίζουν τα πράματα, να τα θολώνουμε ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναλαμβάνουμε γι’ άλλη μια φορά, τα ανώνυμα σχόλια δεν εκφράζουν υποχρεωτικά τους διαχειριστές του blog, και παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ να κρατήσουμε ψυχραιμία και κάποιο επίπεδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/7/13 11:53

    Πολύ φοβάμαι ότι η αδιαφάνεια κρύβει σκοπιμότητα. Ποιος εμποδίζει τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων κάθε εκδήλωσης και το σκοπό για τον οποίο θα διατεθούν;
    Αν δεν απαντήσουν οι υπεύθυνοι αποδέχονται την ενοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννης Γαβρίλης18/7/13 11:57

    Ας μη βιαζόμαστε να μιλάμε για ενοχές. Ίσως να υπάρχουν και αβλεψίες. Ίσως κάποιοι να μην σκέφτηκαν την ... "ορθόδοξη" διαδικασία. Ας το κάνουν την επόμενη φορά, τώρα που τέθηκε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/7/13 12:21

    Η ΔΙΑΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΄΄ΤΑ ΜΑΣΤΡΟΜΠΛΟΓΚ κλπ ,κλπ ΄΄???????
    ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ .ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,,,ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/7/13 13:59

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ {?}ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ[δυστυχώς] Ο ΡΟΚΙΔΗΣ.
    ΕΡΜΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/7/13 14:19

    Όταν πουλάς και τη μάνα σου για να τα αρπάζεις, σίγουρα επιβιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/7/13 14:23

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11:57,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ''ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ'' ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ''ΚΙΝΗΣΕΙΣ'' ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ''ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ''ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ 12:21 ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ'' ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ''ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ'' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ~ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/7/13 14:26

    Το κακό είναι 'οτι οι καινούργιοι σωτήρες και τη μάνα τους πούλανε και μπατίρηδες είναι.
    Με σουβλάκι αρθρογραφούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/7/13 14:29

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    γνώμη | της Σαλαμίνας
    Περιφερειακή Ενότητα Νήσων: Καταπολέμηση κουνουπιών

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    - Υγρότοπος Ψήφτας.
    - Βίδι και Αγία Σωτήρα, Stella Maris και Άγιοι Θεόδωροι Τροιζηνίας.
    - Μαραθώνα και Βαγία Αίγινας.
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/7/13 14:34

    Πότε έγινε διάρηξη στο κοινωνικό παντοπωλείο όπως αναφέρεις 12:21; Κατάλαβα ΟΛΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ,το πλοίο πάει φουνταριστό. Εκτός κι αν η διάρηξη είναι ΜΑΙΜΟΥ ,καταλαβαίνουν κάποιοι. Μήπως γι'αυτό ζητούν γάλατα από το κοινωνικό ιατρείο; ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Φτου να μη σας ματιάσουνε τρομάρα σας!!!!!!!!!Και τους έβαλαν να φυλάνε Θερμοπύλες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/7/13 14:41

    Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ 13:59΄;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ; ΜΙΜΗ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ; ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ .ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/7/13 14:47

    ΠΑΝΤΩΣ 14:26 ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/7/13 15:56

    Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ [18/7/13 14:41] ο Ροκίδης δεν είναι παροιμία, το επίθετό του από μόνο του είναι ανέκδοτο για να γελάν κι οι αποθαμένοι με τέτοιο Καραγκιόζη τρομάρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/7/13 17:22

    Για το αν ειναι παρανομα στη θεση αυτη ο εν λογω κυριος τσιμουδια κα Μιχα. Να επισημανουμε για την περιπτωση του οτι:και παρατυπα τοποθετημενος ειναι ,οπως και ολοι οι προεδροι των επιτροπων συμφωνα με την αποφαση του Γραμματεα Αποκεντρωμενης κο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ως τουτου ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ του επιτρεπετε να κανει διακινωντας χρηματα .Θα πατε μεσα κα Μιχα.Πες αλευρι, στη γωνια σε περιμενει,ξερεις ποιος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/7/13 18:02

    ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ; ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΑ ΑΓΓΙΖΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ . Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΕΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ''ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/7/13 19:10

    Λέγε με παλιόπαιδο, λέγε με αλήτη...
    Λέγε με Χουάν Λαμόγιοβιτς Απατεώνοβιτς Παραμύθοβιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/7/13 20:35

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7/2013 ΩΡΑ 14.00 . Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνος κ. Ι.ΤΖΑΒΑΡΗ οπού θα συζητηθεί, το θέμα της λαϊκής της πέμπτης ,του τελεσίγραφου που εστάλη από τον δήμο στον σύλλογο για την εφαρμογή του νόμου της υπαίθριας διαφήμισης και την απομάκρυνση των διαφημιστικών ταμπελών (μέχρι 20/8/2013) των επιχειρήσεων , και την ετησία καταβολή εισφοράς από τα καταστήματα , βιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες στον Δήμο Σαλαμίνος που θα χρησιμοποιούν διαφημιστική ταμπέλα.
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7 /2013. ΩΡΑ 14.00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.