Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2013

Να που καμιά φορά ειδήσεις βγαίνουν και απ’ το Face Book. Άκυρη η πολυδιαφημιζόμενη καταδίκη του δημοσιογράφου Δ. Μουζακίτη στο εφετείο;

Όπως πληροφορούμεθα μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό Face Book του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Μουζακίτη, η πανηγυρικά διαφημιζόμενη -από τον δήμαρχο Σαλαμίνας- καταδίκη στο εφετείο του Πειραιώτη δημοσιογράφου, θεωρείται πλέον άκυρη, ως μη νομίμως κληθείς και θα ξαναπροσδιοριστεί εκ νέου!
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο δήμαρχος παρέπεμψε σε δίκη και τον κ Μουζακίτη στενό του συνεργάτη-υποστηρικτή προεκλογικά (Δημήτρη μου δεν ήξερες δεν ρώταγες;) μετά από αναδημοσίευση στην εφημερίδα του κείμενο από blog της Σαλαμίνας που το θεώρησε συκοφαντικό και υβριστικό.
Όπως δε αναφέρει ο ίδιος ο κ Μουζακίτης, χολωμένος από την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του δημάρχου, όχι μόνο δεν θα τον ξαναστηρίξει ο ίδιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές αλλά ούτε οι φίλοι του.
Φαίνεται πως τελικά του δημάρχου μας του ‘μειναν τα πανηγυρικά δελτία τύπου…
Αν είχε την ίδια έφεση σε δελτία τύπου να μας πληροφορεί και για δημοτικά θέματα εκτός από τα της προσωπικής του προβολής, θα ‘μασταν πολύ ευχαριστημένοι.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/13 10:33

    δημοσιογράφο είπες? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/13 13:10

    Γιατί δεν εμφανίζεται στην Κούλουρη ο τύπος κοινός δημοσιογράφος του κόλου εκβιαστής και λαμόγιο είναι Μαστρολάμπρο μου εσύ του μοιάζεις καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/13 13:20

    O μεγαλύτερος αβανταδόρος του Αγγέλου.
    Ηχητικό ντοκουμέντο ώρα 34:20
    Δήμαρχος: “Σας λέω δε ότι κυκολοφορεί κατά κόρον ένα έγγραφο, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, ένα έγγραφο που το έχει υπογράψει η κυρία Λαλούση είναι 1/9/09, απευθύνεται σε ένα μηχανικό του δήμου, και του λέει ρίξε μπετό σ’ αυτούς τους δρόμους, υπογραφή και σφραγίδα. Είναι κανείς που αμφισβητεί ότι με αυτό το έγγραφο, θα πάρει διαταγή πληρωμής και θα πληρωθούν απ’ το δήμο; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρει”.

    Συγχαρητήρια δήμαρχε Τσαβαρή και αντιδήμαρχε Καπετανάκη. Ψάξατε πολύ αλλά ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ (η λέξη είναι δική σας), το περιβόητο έγγραφο που κατοχυρώνει τα συμφέροντα του Αγγέλου. (αν και όσο τα κατοχυρώνει)
    Θα περίμενα δήμαρχε Τσαβαρή και αντιδήμαρχε Καπετανάκη, να πείτε ότι το έγγραφο σας το έδειξε ο Αγγέλου και εσείς του το τρίψατε στα μούτρα, λέγοντας ότι δεν αποδεικνύει τίποτα γιατί δεν υπάρχουν δελτία αποστολής και τιμολόγια. Περίμενα να του πείτε ότι δεν πληρώνετε παράνομους και κλέφτες, που δεν καταθέτουν περιοδικές δηλώσεις, που χρωστάνε στο δήμο τεράστια ποσά..
    Περίμενα να του τρίξεις τα δόντια “κύριε” δήμαρχε και “κύριε” Καπετανάκη και η άλλη κομπανία, ότι άμα ξαναβγάλει κουβέντα θα πάρετε επί τόπου τηλέφωνο το ΣΔΟΕ.
    Γιατί δεν το κάνατε “κύριοι” δικηγόροι, τσιλιαδόροι, αβανταδόροι..

    Σημ. Κάπου διάβασα ότι ο Καπετανάκης δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδι. Αυτή τη δουλειά κάνεις κύριε Καπετανάκη; Ανακαλύπτεις έγγραφα που κατοχυρώνουν δικαιώματα του Αγγέλου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/13 15:10

    αυτοσ ο καραγκιωζησ που ειναι κολυτοσ του γερμενα υποβριχια; του δημητρακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/13 16:00

    Ναι αυτός, του Δημητράκη που γυεροφέρνει ο Τσάβες.
    Γιατί τον πήρε τηλέφωνο και τον προσκάλεσε να βρεθούνε;
    Τι έχουν να πούνε εν όψη εκλογών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.