Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαΐ 2019

Παρουσίαση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά Δευτέρα 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα του νέου κύκλου ποιημάτων του κορυφαίου Έλληνα ποιητή Τίτου Πατρίκιου


Το Κανάλι Ένα 90,4 και η δισκογραφική εταιρεία «Ogdoo Music Group» παρουσιάζουν με ιδιαίτερη τιμή και χαρά το νέο κύκλο ποιημάτων του κορυφαίου Έλληνα ποιητή Τίτου Πατρίκιου,  με τίτλο «Πολιορκημένος Χρόνος», σε μουσική του Αντρέα Κατσιγιάννη.
Η παρουσίαση θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά  (Φίλωνος 29), τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα.
Στην ξεχωριστή εκδήλωση, ποιήματα του Τίτου Πατρίκιου θα απαγγείλει ο ίδιος ο ποιητής αλλά και η η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Για τον Τίτο Πατρίκιο θα μιλήσουν ο συγγραφέας και ιστορικός μουσικής Γιώργος Μονεμβασιτης και ο υπεύθυνος του «Ogdoo Music Group» Χρήστος Ασημακόπουλος.
Την βραδιά θα συντονίσει ο διευθυντής προγράμματος στο Κανάλι Ένα 90,4,  Παναγιώτης Φύτρας, ενώ σύντομο χαιρετισμό θα  απευθύνει ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Παναγιώτης Αβραμίδης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.