Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαΐ 2019

Χρήστος Λ Πάλλης Διδάκτωρ Οικονομικών Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό, Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, πρ. Πρόεδρος ΕΟΤ, πρ. Δήμαρχος Μεθάνων


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
του Χρήστου Λ. Πάλλη
Διδάκτωρ Οικονομικών
Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου με τον Γιάννη Σγουρό,
Περιφερειακή Ενότητα Νήσων,
πρ. Πρόεδρος ΕΟΤ, πρ. Δήμαρχος Μεθάνων

Ο Χρήστος Πάλλης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας, Κάρντιφ, καθώς και κάτοχος Διδακτορικού από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (PhD), με θέμα τα δημόσια οικονομικά.
Έχει σημαντική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στο Χρηματοπιστωτικό τομέα, όπως στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στην Εμπορική Τράπεζα και στην Alpha Bank.
Έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις διοίκησης στο Δημόσιο τομέα, όπως Δήμαρχος του Δήμου Μεθάνων για 12 έτη (1999-2010) και Πρόεδρος του ΕΟΤ από το 2013 – 2015. Τέλος ο κ. Πάλλης έχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε ιδρύματα, όπως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (μέλος ΣΕΠ), στο ΕΚΠΑ και στα ΑΤΕΙ Πειραιά, Πελοποννήσου και Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.