Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2019

Κάποια πράγματα καλό είναι να τα λέμε χωρίς περιστροφές… Σοφία Δουμένη Μεσολογγίτου, υπ. Δημ. Σύμβουλος με την ”Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας”


Από το προσωπικό ΦΒ της κας Σοφίας Δουμένη Μεσολογγίτου, σημείωμα που με δυο λόγια βάζει τα πράγματα στην θέση τους! Καλή προσωπική επιτυχία κα Σοφία μας μέσα απ’ την καρδιά μας
======================
"..Όσοι τοποθετούν σε κλίμακες τους υποψήφιους δήμ. συμβούλους, ας είναι προσεκτικοί. τον άνθρωπο δεν τον αξιολογούμε με βάση αν είναι αρεστός σε μας ο συνδυασμός του.Ούτε τι και αν έχει πτυχίο ανωτέρας η ανώτατης σχολής. είδαμε και αυτούς που είχαν πτυχίο πως τα κατάφεραν.
Αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας υπάρχει? Η για να κάνουν το κομμάτι τους κάποιοι και κάποιες ? αν έχεις σχέδιο, υπάρχουν τεχνοκράτες που θα υλοποιήσουν την εντολή που θα πάρουν. ο Δήμαρχος η ο σύμβουλος δεν είναι ανάγκη να είναι νομικός, μηχανικός, την κατεύθυνση θα δίνει και θα είναι κοντά για να προχωρούν έργα και τομές που θα γίνουν.
Εξάλλου ο δημότης τι θέλει? την πόλη του καθαρή, φωτισμένη και με τις νέες τεχνολογίες μπροστά σε όλα.. Όπως και οι εργαζόμενοι θέλουν ένα υγιές περιβάλλον και ηρεμία για αποδώσουν τα μέγιστα προς όφελος όλων Δήμου και Δημοτών.
Τώρα θα μου πείτε πως είναι όνειρο?? Κάποιος είχε πει πως αν σταματήσουν τα όνειρα, θα σταματήσουμε να υπάρχουμε.
Καλό μας βράδυ..."

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/5/19 19:17

    Να είσαι καλά Κυρία Σοφία
    σου εύχομαι πάνω απ' όλα να
    έχεις υγεία κ καλή επιτυχία
    με γνωρίζεις χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.