Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαΐ 2019

Πασχαλίτσα(Λίνα) Πάππα Υπ. Δημοτική Σύμβουλος. Η Ψήφος σας θα μου δώσει τη δύναμη να συνεισφέρω στην άνοδο της ποιότητας της ζωής μας


Είμαι μόνιμη κάτοικος της Σαλαμίνας τα τελευταια 15 χρόνια, οι γονείς μου είναι από τους πρώτους οικιστές και μόνιμους κατοίκους των Κανακίων πρίν 40 χρόνια, Ο πατέρας μου Γεώργιος Πάππας ως προιστάμενος τεχνικών έργων στην κεντρική διεύθυνση της ΔΕΗ μαζί με τον θείο μου Βασίλειο Πάππα Νομικό Σύμβουλο της ΔΕΗ πρώην Βουλευτη  ΝΔ Θεσσαλονίκης, εν ενεργεία Πρόεδρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών Ακαδημαικό και  Διδάκτωρ Ιστορίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  ήταν πρωτεργάτες στήριζοντας ενεργά  την ηλεκτροδότηση, την προστασία και την ανάπτυξη της περιοχής. 

Ανήκουμε στους ανθρώπους που αγαπήσανε αυτό το Νησί και αφιέρωσαν κατ’ επιλογήν τη ζωή τους στην Πανέμορφη Σαλαμίνα 
Είμαι Απόφοιτος της Σχολής ACTO ART & DESIGN,   τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών. Δημιουργός της Γερμανικής Εταιρίας Πώλησης και Ανακατασκευής Τυπογραφικών Μηχανημάτων COSMOGRAPHIC GMBH , πρίν 14 χρόνια Ξεκίνησα στην Σαλαμινα το πρώτο σύγχρονο ψηφιακό τυπογραφείο και ατελιέ γραφικών Τεχνών επί της οδού Αγίου Μηνά, στην συνέχεια εργάστηκα ως  Pr –Hr MANAGER  σε πολυεθνικές εταιρείες στην  Ελλάδα στην θέση της ιδιαιτέρας γραμματέως ώς Σύμβουλος  πωλήσεων, Δημοσίων σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού. 
Τα τελευταία 8  χρόνια ασχολούμαι ενεργά με την Αγορα, πώληση και Ενοικίαση Ακινήτων έχοντας το Μεσιτικό  μου Γραφείο Lina Pappas Real Estate επί της οδού Λ. Σαλαμίνος 205. Ιδρύτρια Γραμματέας του  ROTARY CLUB ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΙΑΣ με φιλανθρωπική δράση και προσφορά τροφίμων και φαρμάκων στο κοινωνικό Παντοπωλείο  της Σαλαμίνας Είμαι ποιήτρια και έχω εκδόσει 2 ‘Ποιητικές Συλλογές  με τίτλο ΠΟΙΗΣΗ το 2000  , Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ….το 2007 . Σπούδασα  Ζωγραφική ελαιογραφία και βυζαντινή Αγιογραφία με τον Ζωγράφο  Ι.Λαμπρινέα,  αθλήτρια μπάσκετ στην Ολυμπιάδα Αιγάλεω και αθλήτρια βόλευ στην ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Μ’ις Ελληνίδα του Αντέννα Star Hellas 1996, Σολίστ και χορωδός της Χορωδίας Απόλλωνας Σαλαμίνας συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ μουσικής με πετυχημένες εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μητέρα μίας κόρης 19 ετών  Αθλήτριας Ιππασίαςτου Ιππικού ¨Ομιλου  Σαλαμίνας ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΝ,  Μουσικό, Ζωγράφο και  φοιτήτριας Ψυχολογίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.Ως Μεσίτρια γνωρίζω και βλέπω όλα τα προβλήματα της Σαλαμίνας πηγαίνοντας καθημερινά  σε όλες τις περιοχές του νησιού μας. Ακούω  και βιώνω  τα χιλιάδες προβλήματα και παράπονα των συνεχώς Αυξανόμενων κατοίκων μας. Η Ανάγκη Ανάπτυξης με σκοπό την καλύτερη διαβίωση του μεγάλου διάσπαρτου πληθυσμού της Σαλαμίνας είναι Αμεση και γι αυτό πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να περάσει η σκυτάλη της διακυβέρνησης του Δήμου σε νέα δυναμικά, καθαρά  χέρια άξια να οδηγήσουν τη Σαλαμίνα στην ψηλότερη θέση με στοχο μου να δημιουργήσουμε.
*Νέο Οδικό Δίκτυο και επιδιόρθωση παλαιού
*Νέες σχολικές Αίθουσες και Σχολεία
*Νέες  Αθλητικές εγκαταστάσεις και ανάπτυξη διεθνών διοργανώσεων
*Σοβαρή Νοσοκομειακή Περίθαλψη Αστικού τύπου
* Ολοκληρωμένη Αποκομιδη Σκουπιδιών ,Προστασία των δασών και των ακτών του νησιού μας, δημιουργία πάρκων περιπάτου και αθλοπαιδιών.
*Υπέυθηνη Αντιμετώπιση των Αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων
*Τουριστική οικονομική Πολιτιστικη Ανάπτυξη προσελκύοντας επενδύσεις  κατασκευής τουριστικών καταλυμάτων.



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/19 23:35

    με τετοιο βιογραφικο ειναι κριμα να μην εισαι στον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/19 16:31

    Να διευκρινιζεις φίλε ο
    Δή.μο.ς έχει πολλές υπηρεσίες .
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.