Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2014

Η αναγκαστική προσγείωση έρχεται οσονούπω στις 18 του Μάη και θα ναι και ανώμαλη προσγείωση γι’ αυτό, ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!

 
Γνωστός σε όλους μας κλειδοκουβαλητής του δημάρχου ακούστηκε να λέει προχθές, «…ρε σεις ένα blog δεν μπορεί να μας ρίξει, η δημαρχία είναι ξανά δική μας και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!...» κάτι τέτοιες παρόλες λένε στο πόπολο για να το κρατήσουν ζεστό κοντά τους -τώρα που λακίζει ο ένας μετά τον άλλον- για να περισώσουν ότι μπορούν να περισώσουν από την χαμένη τους πολιτική αξιοπιστία.
Εδώ όμως εμείς, θα συμφωνήσουμε με τον προλαλήσαντα κλειδοκουβαλητή του δημάρχου όχι γιατί είμαστε μεγαλόψυχοι αλλά γιατί έχει δίκιο! Ένα blog δεν μπορεί να ρίξει ένα δήμαρχο! Όμως εδώ δεν τίθεται θέμα για ένα blog, αλλά για όλα τα blogs της Κούλουρης και για σχεδόν το σύνολο του τοπικού τύπου!!!
Ποτέ άλλοτε δήμαρχος δεν κατάφερε το ακατόρθωτο, να στρέψει τους πάντες εναντίον του. Αυτό είναι επίτευγμα Τσαβαρή και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!
Μήπως λοιπόν κάτι δεν πάει καλά φίλε κλειδοκουβαλητή; Τι ήταν αυτό που έκανε όλους τους χθεσινούς φίλους και υποστηρικτές σας να λακίσουν και να στραφούν κατά της πολιτικής σας? Τι είναι αυτό που κάνει συμβούλους σας ακόμα και αντιδημάρχους σας να παραιτούνται και να ανεξαρτητοποιούνται ο ένας μετά τον άλλον; Τα blogs σας φταίνε κι εδώ ή μήπως σεις οι ίδιοι και οι διαλυτική σας πολιτική ή ανικανότητα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού σας;
Δεν μπορείς, να αποκαλείς σύσσωμο τον τοπικό τύπο και τα blogs λαμόγια, γιατί αν εσύ δεν είσαι ικανός να «καπετανεύσεις», δεν σου φταίει ο γυαλός.
Δεν είναι στραβός ο γυαλός, εσείς στραβά αρμενίζεται. Το δυστύχημα για σας, είναι πως είναι τόση η έπαρση σας που ακόμα και τώρα, δεν το καταλαβαίνεται.
Η αναγκαστική προσγείωση για σας έρχεται οσονούπω στις 18 του Μάη και θα ναι και ανώμαλη προσγείωση, γι’ αυτό, προσδεθείτε.

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/14 11:56

    Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝΝΆΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΖΟΝΗ ΞΕΝΟΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/14 12:04

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/14 12:29

    Οπως το γραφεις"'ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ"'...
    Οσο για τους μπλογκαδες δυο με τρεις ειναι ολοι κι ολοι,που θελανε απ"το ΤΣΑΒΕΣ το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, οπως ΕΣΥ..Γιαυτο χτυπιουνται τα παιδια,,ΓΚΕΓΚΕ Μαστρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/14 12:40

    τι διάολο όλο στα μπλοκ είσαι ρε ταλαίπωρη λεσβία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/14 13:06

    Μην κουράζεσαι καλή μου πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
    Σοφράς δήμαρχος έτσι κι αλλιώς όσο κ αν δεν σου αρέσει, έχει στυλ και άστρο ο άνθρωπος
    και στο κάτω κάτω της γραφής είναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ δεν είναι γεννημένος παλιάνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/14 13:11

    ΟΧΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/14 15:10

    τι μαλακας που είσαι.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/14 15:12

    τι μαλακας που είσαι.................κύριε διαχειριστή.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/14 15:52

    Το θέμα δεν ειναι ότου σε όλα τα blogg γράφετε καμία δεκαριά όλοι και όλοι! Το θέμα ειναι ότι και οι δέκα είσαστε βαριά άρρωστοι και με μαλακια στον εγκέφαλο!! Άντε να χαθείτε και πρώτος εσύ ΛΑΜΟΓΙΟ Μαστροκολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/14 16:14

    ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο Μ.......Σ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ........ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΕΡΩΝ,ΝΕΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ( ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ).ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ blogger, (5/1/14 15:10) + (5/1/14 15:12) + (5/1/14 15:52 ) έπεσε η πρόταση από τους συνδιαχειριστές να μην σβηστούνε τα σχόλια σου μια και δείχνουν στον κόσμο της Κούλουρης ποιο είναι το επίπεδο των υποστηρικτών του και θα μείνουν εκε να μας το θυμίζουνε.
    Αυτό μπορείτε αυτό κάνετε, δεν έχετε αντίλογο, μόνο ύβρεις για όλους αυτούς που δεν έχουν πώς να στηρίξουν μια αποτυχημένη και βρώμικη πολιτική


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/14 20:48


    1] Η αραβωνιάρα του Ηλία Παπασάββα κι αυτομάτως τον ανακοινώνει ο δήμαρχος ως υποψήφιο μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    2] Ο υιός του Σούλη Μιχάλαρου προσλαμβάνετε κι αυτός στο γραφείο δημάρχου και μετά απ’ αυτό ανακοινώνει και την υποψηφιότητα του πατρός.....
    3] Εντός της εβδομάδος ή αρχές της άλλης έρχεται και η τακτοποίηση του υιού Στάμου Μπακαούκα στον αθλητικό οργανισμό! Μαντέψτε τι θα επακολουθήσει, η περήφανη ανακοίνωση προσχώρησης και του κ Στάμου Μπακαούκα στον συνδυασμό του δημάρχου.
    4]Μαϊμού Αγορά χαλιών για στήριξη οικογένειας Χατζηνικολάου [κοινός παχύδερμο ]και περήφανη ανακοίνωση προσχώρηση του στον συνδυασμό του δημάρχου
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/14 21:28

    Το γκάλοπ έδειξε 1,5% ΣΟΦΡΑΣ

    Στις εκλογές αυτές ένα ειναι το διλημα

    Γιάννης η Μηνας ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/14 21:30

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι κατά την κοπή της πίτας στο Αιαντιο ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα δόση 500 ευρώ σε όποιον κερδίσει το φλουρί αλλά έλα ντε που δεν είχε φλουρί η πίτα ακόμα και εκεί δούλεμα πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/14 21:34

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/14 21:55

    ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ....Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ρούλα και τον Μηνά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/14 21:57

    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/1/14 22:17

    ΜΗΝΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΗΝΑ
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΕΣ Ν ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΟΛΕΣΒΙΑ
    ΑΝΑΜΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/1/14 23:30

    ΣΑΣ ΠΑΕΙ πηδώντας ο Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/1/14 00:52

    Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, στο τέλος καρφώνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/1/14 01:53

    Θέλεις να πεις του μπαίνει στον κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/1/14 10:51

    Τι έγινε ρε παιδιά? Ο Σοφράς είναι τώρα Δήμαρχος? Πως και έτσι? Η Ρούλα τι έγινε? Τέλειωσε? Τα γκάλοπ που έδειχναν 2ο γύρο Ρούλα και Τραυλό ήταν ψεύτικα? Πως θα βγεί ο Σοφράς? Με μιά ψήφο στο Αιάντειο του κοπρίτη από την Γυάλα? Αφού και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν γουστάρει να χαιρετήσει τους κάτοικους και τους επαγγελματίες του Αιαντείου. Συνέχισε χθες βρίζοντας και προσπαθώντας αντί των ευχών που έλεγαν όλοι, να κατηγορεί τους ψηφοφόρους του Αιαντείου. Τέλος πάντων, μόνο διανοητικά ανάπηροι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα βγει χωρίς να πάρει ούτε μιά ψήφο στις 2 από τις 3 κοινότητες της Σαλαμίνας. Από ότι ακούω και στην 3η δεν έχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/1/14 12:12

    Σωστα το λες: Πρεπει να εισαι ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ για να πιστευεις κατι τετοιο, ποσο μαλλον να τον διαφημιζεις και στα ΜΠΛΟΓΚ σου;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/1/14 13:24

    Οσονουπωωωωωωωω.Το οσονουπω σε μαρανε Μαστορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/1/14 19:02

    Αν αναλογιστούμε ποια ήταν η κατάσταση πριν ένα χρόνο όταν ο Τσαβαρής ήταν παντοδύναμος, θα διαπιστώσουμε τεράστια μεταστροφή.
    Ο Τσαβαρής δεν είναι πια ο καπετάν ένας, τα blog δεν είναι φιλικά απέναντί του, οι δημοσιογράφοι στέκονται κριτικά και επικριτικά, αρκετοί σύμβουλοι δεν πειθαρχούν, άλλοι προβληματίζονται και άλλοι έφυγαν απ' το μαντρί.

    Τι άλλαξε??
    Κατά τη γνώμη μου η αποκαθήλωση άρχισε με τη λίστα Λαγκάρντ. Ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για να αναστρέψει την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, δεν μήνυσε συκοφάντες και υβριστές. Συγκρίνοντας άλλες περιπτώσεις όπου εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα για πολύ πιο ανώδυνες κατηγορίες, δημιουργείται ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ??
    Αυτό δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα και βαραίνει την ειλικρίνεια και την καθαρότητα του δήμαρχου.

    Δεύτερο χτύπημα ήταν οι μεθοδεύσεις για επαναλειτουργία του νταμαριού της Τούρλας. Εκεί συνάντησε την καθολική αντίδραση δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών. Πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα και έφαγε χαστούκια από Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη, Δασαρχείο και ΟΡΣΑ. Μάταια προσπάθησε να το υποβαθμίσει.
    Αντί όμως να συνετιστεί και να κάνει νόμιμη αποκατάσταση, ξεκίνησε άλλο τροπάρι για ισοπέδωση και ανοικοδόμηση του λατομικού χώρου που στο μεταξύ είχε κηρυχθεί αναδασωτέος. Απ' το κακό στο χειρότερο.

    Τρίτο χαστούκι η αμαρτωλή συμπληρωματική της αποχέτευσης που απορρίφθηκε τρεις φορές από το ελεγκτικό συνέδριο, με ευθείες βολές για "πλημμέλειες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν". Η εμμονή του δήμαρχου να φθάσει στην ολομέλεια παρά τις αντίθετες εισηγήσεις της νομικής υπηρεσίας και η πρόσληψη δικηγόρων εκτός νησιού, δημιούργησε άλλο τεράστιο θέμα για τη σκοπιμότητα και την αναγκαιότητα των κινήσεών του.

    Τέταρτο χαστούκι η υπόθεση Αγγέλου, οι μυστικές συμφωνίες, τα ανείσπρακτα λατομικά τέλη, η ανακήρυξή του λατόμου σε ευεργέτη του δήμου, η απόλυτη αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων. Οι βαρύγδουπες διακηρύξεις "ούτε ένα χαλίκι εκτός Σαλαμίνας" και όχι στο "ξεπούλημα της Σαλαμίνας", με ό,τι επακολούθησε, έδωσε νέο δυνατό ράπισμα στην ειλικρίνεια και τις προθέσεις του δήμαρχου.

    Κάποια στιγμή άρχισαν ψίθυροι διαμαρτυρίας μέσα στον συνδυασμό, αλλά αντιμετωπίστηκαν με τσαμπουκά. Η εσωκομματική δημοκρατία έδωσε τη θέση της στην ενός ανδρός αρχή. Κάποιοι κατηγορήθηκαν για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, άλλοι για σκοπιμότητες, άλλοι στάλθηκαν στον εισαγγελέα. Η κατάσταση άρχισε να πολώνεται, οι αντιθέσεις έφθασαν στα άκρα.
    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/1/14 19:05

    ...συνέχεια
    Μέσα από τη ζύμωση και την πάλη των αντίθετων απόψεων, άρχισε να σχηματίζεται η ιδέα ότι ο δήμαρχος είναι επιρρεπής στην παρανομία (αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις), ότι τα έχει κάνει πλακάκια με διάφορους μεγαλόσχημους, ότι δεν νοιάζεται για το περιβάλλον, ότι δεν εισπράττει τέλη και δικαιώματα από ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΟΛΠ, Ρεβυθούσα, ότι του ακυρώνονται αποφάσεις, ότι χαρίζει παραλίες, ότι τσουβαλιάζει τα ανταποδοτικά, ότι δεν δημοσιεύει τα στοιχεία δαπανών, ότι, ότι... Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αναφορές του Αστράκου για πλαστά τιμολόγια και αδιαφανή οικονομική διαχείριση.

    Αυτά ήταν τα σοβαρότερα χτυπήματα στο προφίλ του δήμαρχου.
    Και ενώ θα περίμενε κανείς να απαντήσει άμεσα και να κατακεραυνώσει τους συκοφάντες, τηρεί σιγή ιχθύος. Λες και θέλει να επιβεβαιώσει αυτούς που τον κατηγορούν.
    Διάβασα τα σχόλια των ανώνυμων και τις αιτιάσεις που ισοδυναμούν με κακούργημα. Και όμως... εκκωφαντική σιωπή.
    Περιέργως όμως εκκωφαντική απραξία και από την αντιπολίτευση, η οποία περιορίζεται σε ακυρώσεις αποφάσεων. Καλές οι ακυρώσεις, αλλά η ουσία είναι αλλού.

    Σε όλη αυτή τη ζύμωση και την αποδόμηση, σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα blogs, που ανάδειξαν τις αντιφάσεις, τις ολιγωρίες, τις παρανομίες και τις προσωπικές πολιτικές.
    Γι αυτό σήμερα, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν κατηγορούν τους bloger και τα blog, ξεχνώντας ότι μέχρι πρότινος τα εκθείαζαν. Κατηγορούν τους "κουκουλοφόρους", λες και οι δικοί τους μιλάνε επώνυμα, κατηγορούν τους "συκοφάντες", λες και οι δικοί τους δεν κάνουν τα ίδια, κατηγορούν τους "υβριστές", λες και οι δικοί τους μιλάνε με το σεις και με το σας.

    Ας απαντήσει κάποτε ο δήμαρχος και το επιτελείο του σε αυτά που του καταμαρτυρούν για να μάθουμε κι εμείς ποιος είναι ο κλέφτης, ποιος ο ψεύτης και ποιος ο υβριστής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/1/14 19:16

    ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙ ΣΚΑΤΟΥΖΑΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΤΣΙΚΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/1/14 19:41

    O ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΠΡΗΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΚΕΤΕΥΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/1/14 22:13

    ολο βλακειες ακου ο ομηρος παρεκαλεσεβτον τραυλο αυτοι ρε τον παρακαλαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/1/14 08:03

    129 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/1/14 16:25

    Γειά σου ρε Τσάβες ουρανοκατέβατε
    τελικά είσαι πια τέλος εποχ'ης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.