Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιαν 2014

Ο Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος βράβευσε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μουζακίτη

Κληρικοί της τοπικής Εκκλησίας, εκπρόσωποι των ενοριακών συμβουλίων αλλά και πολλοί εκπρόσωποι των αρχών των τοπικών κοινωνιών, παραβρεθήκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Μητροπόλεως. Πριν την κοπή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γερόντιος, τίμησε τον δημοσιογράφο Δημήτρη  Μουζακίτη για την μεγάλη του πρόσφορα στην Ορθοδοξία, στον Άγιο Σπυρίδωνα και στον πολιτισμό, λέγοντας τα εξής στην προσφώνηση του:
«Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια γνώρισα τον άνθρωπο και αγωνιστή της ορθοδοξίας και του πολιτισμού. Ξερό ότι έχει προστάτη του τον Άγιο του, από τότε μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ και είναι στο πλευρό της ορθοδοξίας. Γνωστός σε παγκόσμια κλίμακα από της βράβευσης που κάνη και της μεγάλες του εκδήλωσης, φυσικά όλοι καταλάβατε ότι πρόκειται για τον Δημήτρη Μουζακίτη, τον άνθρωπο, τον αγωνιστή τον φίλο. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα ήθελα σήμερα να τον τιμήσω με την εικόνα της Παναγίας για να τον έχει καλά και να συνέχιση να προσφέρει στους συνανθρώπους του και στην ορθοδοξία… κύριε Μουζακίτη να σας έχει ο Άγιος Σπυριδώνας πάντα καλά» Ο Δημήτρης Μουζικάντης το παρέλαβε έκπληκτος γιατί δεν γνώριζε ότι θα τιμηθεί την εικόνα και δήλωσε: « Δεν το περίμενα, δεν το γνώριζα ευχάριστο τον Σεβασμιότατο για την βράβευση, αν και είναι γνωστό ότι ανήκω στο νέο ημερολόγιο». Άμεσος δέχτηκε τα συγχαρητήρια τον Βουλευτών Τάσου Νεράντζη, Κώστα Κατσαφάδου και Γιάννη Τραγάκη καθώς και τον τ. Βουλευτών  Δημήτρη Καρύδη και Γιάννη Διαμαντίδη και του  Γραμματέα της  Επιτροπής Δικαιοσύνης ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Βασίλη Κατσαφάδου, του Αντιπεριφερειάρχη  Στεφάνου Χρήστου, του Δήμαρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνος Λούκα Τζανή, τον Αντιδήμαρχων, Πειραιώς Μελάς, Νικαίας-Ρέντη  Σταματάτος και Αγίας Βαρβάρας  Σαββίδης, του τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς Παναγιώτη Κουβάτσου και του ανεξάρτητου Δημοτικόυ Σύμβουλου Πειραιώς κ. Βουράκη, του Πρόεδρου του  Εμπορικού Συνδέσμου Πειραιώς κ.  Ζησιμάτου,  του Πρόεδρου του Περιβαλλοντολογικού Συνδέσμου Πειραιώς κ. Σπυράκη, του  Διοικητή του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ Νίκου Βλαχάκου, του Διευθυντή και Ναυάρχου του Υπουργού παιδείας κ. Βασίλη Κυριαζή και του κόσμου. Σε δήλωση του στο τέλος της εκδήλωσης στους δημοσιογράφους ο κ. Μουζικάντης είπε τα εξής: « Πάντα θα στηρίζω την ορθοδοξία και τους ιερείς που κάνουν έργο, είτε ανήκουν στο νέο η στο παλαιό ημερολόγιο. Για εμένα η ορθοδοξία είναι μια, φυσικά θα πόλεμο της μαϊμούδες ιερείς οπός και αυτούς που απαγορεύουν στους πιστούς να εκκλησιάζονται σε εκκλησίες της περιφερείας τους, λες και η εκκλησιές είναι δίκες τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.